Spring naar bijdragen

Waldorff

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    263
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Waldorff geplaatst

  1. Goedemorgen. Zojuist wakker geworden als vrijgezel. Het valt me zeer zwaar. De ziekte alcoholisme kan ze niet omarmen zoals ze het zelf beschrijft, ondanks dat ik niet drink en er constant aan werk. De angst voor terugval kan ze niet mee leven. Het waren 18 mooie maanden die ik koester. Ik ga haar verschrikkelijk missen ❤️ Ik wens jullie allemaal een fijne dag, ik ben ok
  2. @Rosee gewoon ene been voor het andere zetten
  3. @spirit ja ik heb er 5 gelopen. Ik ben nu aan het trainen voor de CPC 13aart in Den Haag. Heb me ingeschreven voor 3 afstanden, 5, 10 en 21km. 15 mei wil ik weer de hele marathon lopen in Leiden.
  4. Goedemiddag allemaal. Vanmorgen 30km hardgelopen. Ging super. Fijn om weer helemaal in vorm te zijn. 5 weken geleden toen de drank nog in mijn lijf zat haalde ik nog geen 6km.
  5. Goedemorgen. Eerst een bakkie. Straks naar de stad wandelen, zonnebankie pakken, zie zo wit als een lijk door dat grauwe weer. Beetje vitamine D en licht op het lijf kan geen kwaad. Fijn weekend!
  6. Goedemorgen. Goed geslapen. AA meeting gisteravond was minder. Eindigde een half uur lang in een Corona discussie. Zo moe van. Gezegd dat ik daarvoor niet kom en dat ik de volgende keer afhaak. Nu eerst maar ff een rondje hollen.
  7. Goedemorgen. Alweer wakker om stupid o'clock. Fijne dag allemaal.
  8. Dankjewel @Maja nee vandaag een rustdag. Morgenochtend staat er weer een klein herstel rondje op het schema om stupid o'clock voordat ik naar mijn werk ga werkse vandaag!
  9. Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een maand nuchter. Fijne maandag.
  10. Is nog geen gedane zaak dat we weer bij elkaar zijn, maar we gaan wel gewoon en normaal en vriendschappelijk met elkaar om. Veel valt of staat met de gesprek(en) die nog gaan volgen met mijn behandelaar en die is momenteel ziek.
  11. Goedemorgen! Ik heb goed geslapen alleen weer zo raar gedroomd. Was weer niet fijn maar weet ook niet waar het over ging. Weird Maar goed, zin in vandaag. Eerst koffie, licht ontbijten. Vandaag staat een langzame duurloopje van 16km op het schema, 8 uur vertrekken. Daarna met mijn vriendin afgesproken om te gaan plonsen in open water. Vanmiddag voetbal kijken. Fijne zondag allemaal!
  12. Hier kreeg ik gisteravond echt een brok van in mijn keel en kwamen de waterlanders. Betoverend mooi en prachtige tekst
  13. Goedemorgen! Vannacht naar gedroomd over drank gerelateerde ellende. Niet uitgerust wakker geworden. Zo er maar uit, koffie zetten en fitnessen. Fijn weekend allemaal.
  14. Goedemorgen! Ook vandaag weer beginnen met een rondje interval 7km tussen de winterse buien door. Nieuwe afspraak met mijn vriendin en behandelaar staat voor aanstaande maandag. Zij gaat straks met een vriendin een paar dagen naar de Ardennen, dus ik ga voordat ik naar mijn werk ga even op de koffie om uit te zwaaien. Fijne dag allemaal
  15. Goedemorgen! Net een uur stevig gewandeld. Rustige werkdag voor de boeg. Vanavond weer een (online) meeting en daar kijk ik weer erg naar uit. Fijne dag allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...