Spring naar bijdragen

Waldorff

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  263
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Mijn kinderen, hardlopen (actief), voetbal (passief), goed eten (bereiden), lezen, geschiedenis, Wales, in die volgorde.

Recente profielbezoeken

916 profielweergaven

Waldorff's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Goedemorgen allemaal.
 2. Goedemorgen. Zojuist wakker geworden als vrijgezel. Het valt me zeer zwaar. De ziekte alcoholisme kan ze niet omarmen zoals ze het zelf beschrijft, ondanks dat ik niet drink en er constant aan werk. De angst voor terugval kan ze niet mee leven. Het waren 18 mooie maanden die ik koester. Ik ga haar verschrikkelijk missen ❤️ Ik wens jullie allemaal een fijne dag, ik ben ok
 3. @Rosee gewoon ene been voor het andere zetten
 4. @spirit ja ik heb er 5 gelopen. Ik ben nu aan het trainen voor de CPC 13aart in Den Haag. Heb me ingeschreven voor 3 afstanden, 5, 10 en 21km. 15 mei wil ik weer de hele marathon lopen in Leiden.
 5. Goedemiddag allemaal. Vanmorgen 30km hardgelopen. Ging super. Fijn om weer helemaal in vorm te zijn. 5 weken geleden toen de drank nog in mijn lijf zat haalde ik nog geen 6km.
 6. Goedemorgen. Eerst een bakkie. Straks naar de stad wandelen, zonnebankie pakken, zie zo wit als een lijk door dat grauwe weer. Beetje vitamine D en licht op het lijf kan geen kwaad. Fijn weekend!
 7. Goedemorgen. Goed geslapen. AA meeting gisteravond was minder. Eindigde een half uur lang in een Corona discussie. Zo moe van. Gezegd dat ik daarvoor niet kom en dat ik de volgende keer afhaak. Nu eerst maar ff een rondje hollen.
 8. Goedemorgen. Alweer wakker om stupid o'clock. Fijne dag allemaal.
 9. Dankjewel @Maja nee vandaag een rustdag. Morgenochtend staat er weer een klein herstel rondje op het schema om stupid o'clock voordat ik naar mijn werk ga werkse vandaag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...