Spring naar bijdragen

Vrijdag 31 december 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Nou @Oskarje kunt wel jaloers zijn op me hoor. Was net op de dijk en kon heeeeeeel ver kijken. Er vlogen heel veel (denk ganzen) vogels over. Heel veel. De zon ging onder. Links zag ik water en rechts de velden. Verder waren mijn dochter, de hond en ik er. Stil en happy. 
Denk dat de eiland formule een goede is voor de oud en nieuw periode. Inderdaad : niets moet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei lady jane:

ik heb hem gezien, boeiend wek, maar erg Amerikaans, over de top dus. En toch, zeker een aanrader nu.

wil niet spoilen voor @Cleo66maar ik heb er wel van gedroomd, vandaar mijn niet zo slim. maar man en ik lagen ook helemaal dubbel vanwege het Over De Top, zo heerlijk Amerikaans fout dik vet Hollywood 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond op deze afsluitende avond van het jaar. 

Ik vind de vuurwerkoverlast dit jaar hier wel meevallen. Voor het vuurwerkverbod was het erger(lijk). 

Heb m'n kinderen van onder de 10 jaar net sterretjes laten "afsteken" met een vuurwerkbril op. Op die leeftijd was ikzelf met zwaar en zelfgemaakt vuurwerk in de weer (uiteraard zonder vuurwerkbril)....totaal onverantwoord en ik prijs me dan ook gelukkig dat er nooit iets gebeurd is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste allemaal, ik ga de rust zoeken, geen prikkels meer, beetje muziek op en om middernacht zal ik op jullie allemaal proosten met voor deze gelegenheid 0.0% bubbels van de coop, ik wil iets te ploppen hebben. Het gaat om het idee, mijn eerste alcoholvrije jaarwisseling sinds???????? als klein meisje mocht ik al vroeg mee doen, mijn eerste glaasje toen ik mocht opblijven tot middernacht. 

Mijn eerste jaar zit erop, ik wil iedereen bedanken voor alle steun, grapjes en likes op mijn post. Het heeft mij enorm geholpen, want ik vond dit eerste jaar F*CKING ZWAAR !!!!!! Het tweede jaar zal vast wat gemakkelijker worden tav alcohol.

DANK allemaal, voor de wijze lessen, ik plak er nog een jaartje bij aan, leuk om jullie te hebben mogen leren kennen. wordt vervolgd.

Goede jaarwisseling, veel kracht moed en wijsheid gewenst in 2022 en vooral gezondheid, want dat is niet te koop en hebben we allemaal hard nodig. Voor ik ga snotteren, ajuuus, en tot volgend jaar 

:heart:

bewerkt door Artemis
woord vergeten
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...