Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  571
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Bor

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

286 profielweergaven
 1. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  . Dit kan ik beter netjesser hetzelfde zeggen maar dat lukt me nu blijkbaar niet zo goed.
 2. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  Dit leest vet grappig.
 3. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  Maar even wachten op gemeente en de man waar hij op het erf ligt. Als het weer gemaakt is gaan we dan. We zitten niet meer met bouwvakkantietijden of heel erg weerafhankelijk dat we alleen maar met mooie droge dagen weg kunnen, dat scheelt nogal. Kan het nu niet dan misschien een week later. Is niet erg, gewoon jammer, dat wel. De straten zijn weer aardig droog, riool doet het weer. Buren weer aardig droog ondanks de schade. Intussen trekt de lucht hier alweer dicht. Onweert ook weer. Denk veel aan Limburg zo. De natuur red met ons, we hebben niks te zeggen als het erop aan komt.
 4. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  Mn boot kan er niet weg. Staat optrailer maar de wegis afgesloten door de gemeente. De bestrating is stuk ook. Zo mogen wij de boot daar niet weghalen, kan ook niet trouwens. De sloten zijn overlopen waar hij staat.
 5. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  Ik ga morgen niet met vakantie. M'n boot kan er zo niet in. @ZbbWat jammer dat dat wat je graag wilt steeds niet lukt. Moed niet opgeven hoor.
 6. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  Ja de kinderen zwommen in de tunnel hier vanmorgen. Het centrum en winkels zijn volgelopen, straten staan blank. Huizen en kelders staan blank. Overal staan pompen te pompen in m'n straat bij huizen en met emmers legen. De brandweer rijden nog steeds op en af. En er wordt nog meer regen verwacht vanavond.
 7. Bor

  Pubquiz vragen

  Wij hadden maar 1 zo'n telefoon in huis. Met een soort rolverlengsnoer. Vroeger bedoel ik he, bij heit en mem thuis.
 8. Bor

  Pubquiz vragen

  Met dat telefoon knopje belde je het laatst gedraaid nummer terug.
 9. Bor

  Zondag 25 juli 2021

  Middag.. Vanuit een met wateroverlast Friesland. Dit is Limburg niet maar God wat was ik angstig vannacht. Op een paar meter na had ik het in huis gehad. Dit heb k nog nooit meegemaakt hier.
 10. Bor

  Zaterdag 24 juli 2021

  Met mijn andere 3 kinderen had ik er geen last van. En nog steeds niet, soms schop ik ze nog weleens onder de kont vooruit. Hup hup, zeg ik dan je hebt er de leeftijd voor. Deze inmiddels ook en schop ik ook wel onder z'n kont als het moet hoor. Dat is me geleerd in therapie om niet alles af te doen met m'n schuldgevoel ik heb, en blijf houden naar hem toe. Maar ik blijf hem nauwlettend in de gaten houden hoe hij het doet, of hij er geen troep van maakt en hoe hij zich ontwikkeld. Omdat de meeste 'zulke' kinderen liggend op de bank met een uitkering belanden. En dat wil ik beslist
 11. Bor

  Zaterdag 24 juli 2021

  Waarom vraag je dat. Tuurlijk doorgaan schat.
 12. Bor

  Zaterdag 24 juli 2021

  Wat dan? Als je tegen me zegt 1 euro, denk ik nog steeds in 2 halve liters goedkoop bier. Bizar eigenlijk maar wel waar.
 13. Bor

  Zaterdag 24 juli 2021

  Ik mis mijn jongen zo. Hij laat me los zoals ik voor hem wou en hij flikt het ook nog. Maar ik mis hem. Ugly Kid Joe- Cats In The Cradle
 14. Ah zo ja, thnx.
 15. Wat is bwvs? Maar wel grappig. Husband zegt zonet vergeet je bikini niet. Ik zeg welke bikini, ik heb geen eens 1 meer, heeft bo stuk gevroten. Nu moest ik mee om een nieuwe uit te zoeken. Ik, why? Heb ik helemaal niet nodig dus dat feest gaat mooi niet door. Kan hij wel schudden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...