Spring naar bijdragen

Zondag 19 September 2021


Claudius

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

Precies een jaar geleden stopte ik met drinken. Toen was ik hier ook. 6 weken volgehouden toen, en hup ik ging de mist weer in, ik dacht het kan wel af en toe. Jaar later! Ben weer helemaal terug bij af, ik drink bijna iedere avond en het wordt meer en meer. Klaar nu. Ik wil niet meer. Ik ga er weer voor. Dag 1. De steun en de verhalen hier vond ik toen erg fijn dus ik sluit graag af en toe weer aan. 
Groetjes van Pats 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lika De spijker op zijn kop

1 uur geleden zei Lika:

Kinderen hebben het zwaar met school. Ik vind dat heel lastig om mee om te gaan. Het gevoel om alles te willen doen zodat zij maar geen rotgevoel hebben. Daar gebukt onder gaan. 
 

Het lukt me gelukkig steeds vaker om te zien dat ik gewoon mijn leven kan leiden NAAST hun gevoelens. Ik kan er voor ze zijn, steunen, maar ik hoef het niet over te nemen, zelf stoppen met leven.

Ze hun 'eigen pijn' gunnen. Wat kan dat moeilijk zijn. En het zien 'waar ik het zelf allemaal fout deed' :blush:  

Vooral niet zelf stoppen met leven, want wat voor signaal geef je dan af? Ze hun eigen pad kunnen laten lopen, met vallen en opstaan. Uit controle, maar vertrouwen geven.  'Loslaten' en er zijn als het nodig is. (zeg ik allemaal tegen mezelf he?).  Wat kan het ingewikkeld zijn. Mijn leven staat er even van op zijn kop...maar he, ik drink niet!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel, het is stap 1 waar ik al lang tegen aan hikte; dit forum weer op. Geeft me wel gelijk de kracht en een soort bevrijding om het probleem nu echt onder ogen te zien en aan te pakken. Ik wil graag op het weekpact maar die zie ik zo snel niet. Weet niet of ie er nog is .. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Slecht geslapen vannacht. Er was een feest met hele harde muziek ergsn buiten. Sinds vanochtend weet ik waar. Vee drankflessen, glas, ballonnen en vuilniszakken bij de kinderspeelplaats. Bah!
Geen zin om nu te gaan rusten, maar het is nodig. Ben moe. 

Welkom terug @Pats
 

tot straks…..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...