Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

spirit

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  14537
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over spirit

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

7710 profielweergaven
 1. spirit

  Woensdag 17 juli 2019

  Smaakte ook anders dan anders idd Bol, maar ik heb het toch maar opgegeten. Vies is een ander woord. Het smaakte apart
 2. spirit

  Woensdag 17 juli 2019

  Ik ga eens kijken hoe mijn hutspot smaakt. Hutspot maak je normaal van winterpenen, dus vandaar dat ik het een soort van peen en uien noemde, maar ik weet zeker dat het hetzelfde smaak. Eet smakelijk allemaal voor straks!
 3. spirit

  Woensdag 17 juli 2019

  Ach ja Kohtje, kinderen zijn hard onder elkaar. Op de huishoudschool hadden ze ook nog bemerkt dat ik flaporen had Zo'n klas vol met meiden, dat was helemaal erg We hadden op de huishoudschool een paar vrij jonge leraren erbij en dan ging je ze expres op stang jagen om iets heel erg sexy aan te doen. Werden ze helemaal rood Aan mij niet besteed toen hoor. Ik was mager en had toen ook nog 2 erwten op een plankie. Later wel goedgekomen. Ik was een laatbloeier!
 4. spirit

  Woensdag 17 juli 2019

  Ik zat de laatste 3 jaar op een openbare school. Van de christelijke school was ik weggepest, omdat mijn vader kaasboer was en ik ook nog eens een bril droeg en mijn tanden vooruit stonden noemden ze mij dus o.a. kaasmuis, kaassie, paard van de kaasboe De openbare school was echt een openbaring Veel minder streng, we mochten gewoon naar binnen zonder 2 voor 2 in een rij te staan en het ging er allemaal veel gemoedelijker aan toe. Ook idd juffen en meesters die vrij alternatief waren. Een rooie meester met een baard, een surinaamse juf en een meester met vet achterover gekamd haar. Die laatste speelde viool en het liedje dat me voor altijd bij is gebleven is: de gedachten zijn vrij! (wie raad ze daarbinnen) Een fijne tijd gehad daar!
 5. spirit

  Woensdag 17 juli 2019

  Naar de woensdagochtendpraat/brei/haak/ en knutselochtend geweest en aansluitend de kapster. Goed gepland allemaal. De laatste kleefvingerplekjes nog even weggehaald, gestofzuigd en vanmiddag staat nog open. Vrij te besteden Nu nog even rundvlees opzetten en ik ben van plan om een soort van peen en uien te maken. Heb worteltjes over van gisteren en uien heb ik altijd in huis. Moet kunnen toch?
 6. Meld me droog af voor het dagpact. Net nog even een flinke wandeling met de hond gemaakt. Goed voor vrouwtje en goed voor de hond. Lekker even mijn hoofd leeg gemaakt! Welterusten en tot morgen
 7. Zo, hier is de rust weer weergekeerd. Allemaal leuk en aardig, maar het zijn toch wel kleine handenbindertjes en ik vind het heel leuk als ze komt, maar ook wel heel erg leuk als ze weer weggaat. Auto van mijn zoon kon gelukkig gisteren gemaakt worden, alleen weer wat eurootjes armer natuurlijk. Morgen een afspraak met de thuiskapster gemaakt. Die is hier dan toch in het complex en kan dan meteen mijn haar even knippen. Ik ga morgen toch gewoon naar mijn woensdagochtendvrouwtjes. Dat zijn ze zo gewend en ik vind het flauw om daar ineens mee te stoppen. Al dat gezeur hier allemaal. Kwam ik van de week een buurman tegen, die maanden zijn kop niet open heeft gedaan tegen mij en ineens zegt hij mij weer gedag en vraagt heel vriendelijk: hoe is het buurvrouw? Die is dan van de andere partij. Je hebt hier namelijk 2 partijen. Heb ik waarschijnlijk weer vriendelijk gedaan met iemand van zijn partij en dan ben ik ineens weer in beeld. Nou, ik ben gewoon vriendelijk tegen iedereen. Ik zeg netjes gedag tegen iedereen, zo ben ik opgevoed. Het is wel zo, als ze mij een keertje zo voorbij lopen en niets zeggen, dan vergeet ik dat niet. Dan zeg ik de volgende keer ook niets meer. Tjonge, wat kunnen mensen het zich toch moeilijk maken voor elkaar. Het zijn allemaal oude vete's en dat is allemaal gebeurd, toen ik hier nog niet woonde. Ze hebben het dan ook over: voor en na de oorlog Nah, ik bemoei me nergens mee. Ik ben neutraal
 8. Dagpact Reacher Yvonne Lika Moosje Jane Kohtje Nadia Spirit Oh, Kothje toch. Dat kan zo'n pijn doen! Bor, was je nou naar de dokter geweest vandaag? Weet niet wat je hebt, maar beterschap! Hier nog een dagje extra met de kleine. Zoon had gisteren pech onderweg, dus overmacht. Niet dat ik er zo blij mee ben. Had de tas al ingepakt. Flesjes omgespoeld, knuffels erin. Ma, ik heb autopech, sta langs de kant. Door dat alles ook best wel laat thuis, dus heb ik haar nog maar een nachtje extra gehouden. Straks word ze dus echt opgehaald en ze krijgt het heilige kruis mee. Wat een dramaqueen zeg Ze heeft de hele boel alweer op stelten gezet bij de apotheek. Ze wilde uit de buggy. Nou pech dan. Nu even een middagdutje voordat papa haar weer komt halen.
 9. Dagpact: zbb gezond2019 bor Kohtje Yvonne Catoo Lika Moosje Nadia denise79 Sober Spirit Al vroeg wakker vanochtend. Waren ergens een badkamer aan het verbouwen. Lekker gehoor zo om half 8 op de maandagochtend. Had al niet lekker geslapen. De kat had het weer op haar heupen en toen dat over was, had ik visite van een mug. Maar goed, we klagen maar niet hé? Voor de rest alles goed!
 10. Welterusten Bor
 11. Zou toch leuk zijn? De ADB band!
 12. Toetseniste nodig Jim? Wat voor repertoire?
 13. Dan ook nog de sluiting van de buggy. Dat is niet meer zoals vroeger een gewoon kliksysteem. Nee, daar moet je hoge wiskunde voor gestudeerd hebben. Dat frustreert me enorm. Waarom kan ik dat niet. Al vloekend en scheldend probeer ik het dan. Je moet me bezig zien zeg. Ook weer een rits kapot getrokken van haar jasje en dan die superstrakke spijkerbroekjes die ze nu al aan hebben. Jongens, dat zit toch niet lekker? Nu maar een joggingbroekje aangetrokken.
 14. Hahaha Kohtje. Ja, wij als volwassenen houden ons in. Ik zou eigenlijk ook wel eens zomaar willen brullen en gillen, maar dan word je meteen opgepakt Gewoon lekker in de supermarkt op de grond gaan liggen, al slaand met handen en voeten. Wheeeeeee, ik wil dat niet!
 15. Beetje lamlendig en last van mijn maag. Ach, gaat wel weer over, maar leuk is anders. Heb ook de kleine hier vandaag en probeer er maar van te genieten, maar merk dat ik er eigenlijk niet zo goed tegen kan nu. Al een drama gemaakt bij de appie. Leuk die driftbuien van die peuters. Leuk die kleine karretjes, waar ze alles in wil doen, wat ik niet nodig heb en brullen als ik het weer terugzet. Ook afrekenen houd ze niet zo van, dus dat werd ook weer brullen en iedereen kijken natuurlijk. Moeilijke leeftijd zeker Zeiden ze over mijn zoon ook altijd. Hij is nu 30 en nog steeds in een moeilijke leeftijd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...