Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

spirit

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  14831
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over spirit

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

9370 profielweergaven
 1. Hier alles nog steeds droog. Ik heb een leuk weekend gehad bij mijn zoon, hoewel ook wel vermoeiend. Best ook wel weer nauw betrokken met al hun problemen. Ik kan ze alleen goede raad geven en er zijn als ze me nodig hebben, daarbij ook denkende aan mezelf. Mezelf niet meer wegcijferen. Gisteren weer vrijwilligerswerk gedaan in het ziekenhuis en dat is nog steeds hartstikke leuk om te doen. Vanavond weer lekker spelen, morgen wat spullen opruimen (mijn oude bed moet nog steeds uit elkaar, staat nog steeds op z'n kant) Allemaal dat soort dingen. Niet alles tegelijk, maar één voor één! Jammer Rapilos. Dacht dat het zo goed ging met je.. Maar ik weet het, het kan ook te goed gaan hé? Altijd wel weer een rede om te drinken.. Bah, wat zijn wij toch stumperds af en toe..
 2. Gelukkig maar Bor. Apeldoorn is nogal beladen wat dat aan gaat. Je moet er toch niet aan denken, dat een stelletje gekken zo'n sinterklaasfeest gaan verpesten! Zo, mijn huisje weer aan kant en voor de rest zie ik het wel voor vandaag.
 3. Fleurie, ik kan me voorstellen dat je je genaaid voelt. Het gaat hier wel om 22 dagen. Ik zou me er ook dagen rot door voelen. Dan kan een ander altijd mooi praten van: ach, trek het je niet aan, blijf er niet in hangen, maar op dat moment is het, wat het is. Het overkomt je. Bah, niet leuk Kohtje: ik voel echt met je mee. Wat moet dit vreselijk zijn, altijd maar die pijn. Daar word je echt niet vrolijk van. Nancy: fijne vakantie! Sinterklaasintocht is het niet geworden. Dat dacht ik al. Wie weet volgend jaar als de kleine het ook meer begrijpt. Die snapt er nog geen bal van met haar 2 jaar. Misschien vanavond toch even oppassen bij hun thuis. Dat vind ik dan wel leuk. Moeders moet dan naar een verjaardag en mijn zoon kan haar dan ophalen. Ben ik toch nog ergens nuttig voor Het één en ander afhankelijk van de andere Opa en Oma, of die zin hebben om op de kleine te passen, zodat ik in de auto pas.. Hebben dan wel een grote gezinsauto, maar met 2 autostoeltjes achterin, past Oma er dan net niet meer bij. We gaan het zien vandaag of alles gaat lukken. Plannen en regelen is nooit de sterkste kant geweest van zoonlief. Daarom gaat Oma maar een beetje meedenken voor juiste oplossingen. Komt goed allemaal!
 4. Heb altijd wel snackjes in huis. Ook bitterballen dus! Kom dus maar bij mij snacken Kohtje! Heb lekkere speciale kaasjes gehaald bij de appie en heb walnoten. Vind ik altijd wel lekker! Mijn vrije avondje dus goed doorgekomen. Buufie kwam ook nog even. Morgen weet ik het nog niet. Zou graag naar de intocht van sinterklaas gaan met de kleintjes, maar mijn zoon wil uitslapen morgen. Hoop dat de kinderen niet uitslapen morgen Droge afmelding en voor iedereen welterusten
 5. Wat een scheetjes Spud
 6. Zou eigenlijk vanavond moeten repeteren met mijn oude shantykoor, maar tot nu toe niets gehoord. Verleden week wel geweest. Ik laat het maar zo. Ik ga ze niet meer pleasen. Die tijd is geweest. Heb ik lekker een vrije avond Over 2 weken ga ik daar invallen en volgende week kan ik niet. Heb ik ook wel duidelijk gezegd en van mij hoeft het niet zo nodig hoor! Straks maar lekker kip kerrie eten en even kijken wat ik met mijn vrije avond ga doen! Komt vast wel goed..
 7. Bor, wat een geweldig nieuws! Kleine kinderen worden groot hé? Ik lees je ook al zo'n 10 jaar en wat was het een strijd altijd met die jeugdclub. Dit maakt een grijze dag toch weer goed hé?
 8. Ik meld me ook weer droog af voor het dagpact. Welterusten maar weer en tot morgen
 9. Ach Smaragd, als het weer een tijdje goed gaat, dan denk ik het allemaal wel weer te weten en het niet meer nodig te hebben allemaal. Toch wel fijn dat ze iedere week komt. Ze vond dat ik er moe uit zag en ja, zo voel ik me ook. Heb zaterdag nog maar 6 weken in the pocket, dus nog maar 6 werken geleden na mijn terug, dat realiseer ik me wel. Het lijkt heel wat en het voelt wel goed, maar ik ben er nog lang niet natuurlijk. Maar goed, vandaag een lekkere pizza gemaakt en vanavond er weer op uit. Thuiszitten is niets voor mij, dan komen de muren op me af. Hier weer een vrijwilligster in het ziekenhuis. Ze had verleden week al een hartinfarct gehad, krijgt ze er gisteren weer eentje. Dat geeft je wel te denken.
 10. Dagpact; Rapilos Bor (+ roken) Spirit Bleh, nergens zin in vandaag, maar zo werkt het natuurlijk niet hé? Maar weer zin maken en eenmaal bezig gaat het allemaal wel weer. Straks komt de thuisbegeleiding, maar alles gaat goed Laat nooit het achterste van mijn tong zien en heb toch altijd moeite om met mensen te praten die beroepshalve moeten luisteren. Kan er nooit geen echte band mee op bouwen. Beter bij buufie klagen. Zo klagen we wat af hier af en toe Zitten ongeveer in hetzelfde schuitje, alleen heeft zij er nog een invalide man bij, die half verlamd is vanwege een hersenbloeding. Die heeft het ook niet makkelijk. Zo heeft ieder huisje wel zijn kruisje.
 11. spirit

  Woensdag 13 november

  Ach, het is wat het is. Ik meld me ook weer droog af voor vandaag. Welterusten en tot morgen maar weer
 12. spirit

  Woensdag 13 november

  Boerenkool gemaakt voor mezelf. Moest me er echt toe zetten om te koken, maar heb het toch maar gedaan! Jezelf af en toe een schop onder de billen geven, helpt soms wel! Beetje last van luduvuduh. Ik kan die leuke bassist maar niet uit mijn hoofd krijgen en ik dacht dat zijn verkering uit was, maar dat schijnt dus niet zo te zijn Dacht dat ik nog wel een kansje zou krijgen, maar dat gaat hem dus niet worden. Heb nu al zo'n 4 jaar een oogje op hem en kan hem maar niet vergeten. Krijg hem niet uit mijn systeem, als weet ik dat het toch nooit wat zal worden. Bah, rot gevoel. Kan nu ook moeilijk gevoelens voor een andere man krijgen, want ik vergelijk iedereen met hem..
 13. spirit

  Dinsdag 12 november

  Hier ook weer een droge dag in the pocket. Het gaat goed, zoals het nu gaat. Vanavond lekker gespeeld. Heerlijk mezelf uit kunnen leven. Wie weet ook maar weer eens een keertje zwemmen. Ook zo lekker voor de spieren, want die voel ik wel af en toe als ik veel heb gedaan. Niet eens zo van het accordeonspelen. Het lijkt of mijn spieren daar aan gewend zijn, maar ik was verleden week zo moe na 2 dagen oppassen op de kleine. Had geen rug meer over en dan merk je toch wel dat je een dagje ouder word en een rug hebt Welterusten allemaal en slaap lekker en morgen hopelijk gezond weer op
 14. spirit

  Dinsdag 12 november

  Hier hond uitlaten, het is nu even droog. Dan eten en dan naar m'n cluppie. Fijne avond nog allemaal!
 15. spirit

  Dinsdag 12 november

  DAGPACT:Ties LienManouIetje MeisjeamsterdamYvonneRapilos Spirit Hier alles oké. Beetje druk gehad, dus zowaar geen tijd voor het forum. Moet niet gekker worden. Zit even mee te lezen over de benzo's en de AD. Ik ga voorlopig niets afbouwen, ik voel me er goed bij. Ben toch wel blij dat ik een pilletje kan nemen voor ik ga slapen. Het is niet veel, maar ik kom er gewoon van tot rust. Ook de AD blijf ik gewoon netjes slikken. Ik word gewoon iedere ochtend fit en uitgerust wakker. Het gaat goed, zoals het nu gaat en ga niet meer op eigen houtje rotzooien met mijn medicatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...