Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

spirit

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  18.533
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

27.461 profielweergaven

spirit's Achievements

Oudgediende

Oudgediende (4/4)

 1. Beterschap @Bor. Let goed op jezelf
 2. Waar zijn we nu? Ik was ik slaap gevallen. Geef me maar gauw een bak koffie @Tatum Mijn kat maakte me wakker, om in mijn tenen te bijten.
 3. Dagpact Yana ikkanhet Maja Toos zbb Claudius Spirit Ja, dat stapelen herken ik wel. Op het moment, doe je het gewoon maar daarna krijg je de terugslag. Dan hoeft er maar een klein iets te gebeuren en komt de verslaving weer op de hoek kijken. Ik hou mezelf ook constant in de gaten, dat het zover niet meer komt. De AA staat weer stil door de maatregelen, dus volgende week maar zoomen. Onze groep doet dat niet, dus word even een andere groep. @Lieke7777, wanneer was jou groep ook alweer?
 4. Moet er zo nog even uit. Hier stortregent het en het is hsrtstikke koud. Ik kleed me maar goed aan. Neem m'n boodschappenkar mee. Dat sjouwen is me niet bevallen. Hoodie aan, die lekker lang valt. Kappie op en dan ga ik zo maar. Goed voor mezelf zorgen, dus geen crocks meer met blote voeten.
 5. Leuk @Pulluptomybumperde drummer. Ik wil ook nog steeds eens naar een jamsessie gaan. Toetsen staan er meestal al. Komt hopelijk allemaal wel weer. Gisteren mijn exbassidt en vriend op visite gehad. Bassen doet hij niet meer maar het zingen is hij niet verleerd. Jarenlang met deze man in bruiloften en partijenbands gespeeld. Laatst als duo. Spreek wel over 25 jaar geleden. We willen weer iets op gaan pakken met muziek uit de zeventiger jaren.
 6. Moest wel even grinniken @Rosee. Wat een droom. Wat zal je opgelucht zijn, toen je wakker werd . Heb vroeger ook wel eens op de bar staan dansen. Pfff. Hier staat een kippenpoot te trekken, voor een lekker kippensoepje. Gisterenavond geen vette troep gegeten en ik voel me vandaag veel beter. Al die domme gewoontes. Weg ermee. Vanavond weer naar m'n AA cluppie. Zin in.
 7. spirit

  Meeting 2021

  Verstandig @Pinkman. We stellen het gewoon uit. Bedankt voor het organiseren. Volgende keer beter.
 8. He mag ik er nog bij? Meestal zijn de arrensleepacts juist pacts die wel lukken. Mogen hond en poes ook mee? De poes is een rare hoor. Een wegloper maar wel heel erg kroelerig.
 9. Hulp is geweest en zelf ook flink meegeholpen. Daarna met een veel te zware tas met boodschappen gelopen. Zoveel had ik niet, maar was toch te zwaar. Ben helemaal de oude nog niet. Verse worteltjes, aardappelpuree en een tartaartje van de slager. Kan ook niet alles meer verdragen, zoals vette dingen. Na het eten lekker even op de spijkermat.
 10. Mag van mij hoor. Gaan we gewoon even op de videochat.
 11. spirit

  Meeting 2021

  Denk er precies zo over @Zbb.
 12. Prachtige zonsondergang. Lichtjeshalsband maar weer eens opladen.
 13. Waneer is de uitslag @bolletje. Je hebt vast toch nog wel iets in huis. Mijn visite gaat niet door. Hij is snipverkouden. Jammer, we hadden er ons beiden op verheugd. Andere keer dan maar. Vanmiddag HA bellen voor verwijzing voor het GGZ. Denk dat ik daar beter op mijn plaats ben. Natuurlijk hou ik mijn wekelijkse AA aan, daar voel ik me thuis en gehoord. SWO gebeld voor een maatje. Er zijn ook ontmoetingsplekken voor ouderen. Gewoon overal eens kijken, wat er is.
 14. spirit

  Meeting 2021

  Wat vervelend voor je @bolletje. Jsmmer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...