Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

spirit

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  14462
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over spirit

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

7189 profielweergaven
 1. Dagpact; Reacher Senna33 Rapilos Bor Lika Ties Sonnetje Spirit Woman: welkom terug.
 2. spirit

  Zondag 19 mei 2019

  Over tanden gesproken. Mijn kunstgebit eergisteren in 2 stukken. Ik beet op iets hards en krak zei het kunstgebit van tante Mien Geeft niet. Ik ben al bezig met de implantaten natuurlijk. Ze zitten er gelukkig en ben al 2 keer geweest voor afdrukken te maken voor het nieuwe ondergebit. Eind juni is alles oké, krijg ik onder en boven weer alles helemaal nieuw en op maat. Ik dacht dat ik nog ergens 1 secondelijm had, maar kan het nergens vinden. Weer een weekendje opgepast, omdat ik toevallig toch niets anders te doen had en dan is het wel leuk zo'n kleine om je heen. Weet je wat ik ga doen voor vrijwilligerswerk? Bij de speeltuin. Ze zitten daar te springen om vrijwilligers. Toevallig repeteren wij daar altijd op donderdagavond met het koor, dus vandaar. Dan komen we in ieder geval niet meer voor niets op zaterdagmiddag omdat er geen vrijwilligers genoeg zijn. Toch weer eens iets heel anders, dan altijd maar weer met die ouderen.
 3. Ik voel me redelijk goed. Wel duizelig, maar ik weet dat dat erbij hoort. Voorlopig zit ik nu aan halve tabletten paroxetine. Dat blijf ik ook voorlopig doen. Ik voel me wel veel helderder van geest. Geen dikke mist meer in mijn hoofd. Straks een nachtje en dagje oppassen en morgenavond wokken met het hele gezin. Altijd leuk!
 4. Kannietmeer: ik zit nu aan de halve dosering. Ik ga proberen of ik dit voorlopig vol kan houden zo. Stoppen durf ik voorlopig nog niet.
 5. Hier nu 14 dagen aan het afbouwen van de AD. Het lijkt wel of ik me nu al beter ga voelen. De mist in mijn hoofd lijkt wat weg te trekken. Ik voel me veel helderder. Moet het langzaam afbouwen en er wel de tijd voor nemen, dat weet ik. Wel wat duizelig, maar dat heb ik vaker meegemaakt met het minderen van de paroxetine. Ik wil er nu echt voor gaan!
 6. spirit

  Stoppen

  Dag lieve Lars. Ik zal je missen, maar je hebt nu je welverdiende rust.
 7. spirit

  Maandag 13 mei 2019

  Wat herkenbaar Bor dat met die kleding. Bij mij is dat ook altijd zo. Ben ook altijd al zo geweest en veranderen zal het nooit. Af en toe idd opruimen en of in de was. Huishouden al gedaan en nu heb ik een zonnetje verdiend Het is nu net nog te doen op balkon. Als het echt warmer word kan het daar niet meer!
 8. spirit

  Zo 12 mei 2019

  De prinses op de erwt heeft heerlijk geslapen. Heerlijk een dagje voor mezelf vandaag. Nog even uitzieken, de kou zit nog goed vast in mijn hoofd. Ik ga lekker in het zonnetje op balkon!
 9. spirit

  Za 11 mei 2019

  O ja, moederdag morgen. Ik ga er nu eens een keer geen beladen dag van maken. Ik ga niet de zielige moeder uithangen die maar geen bezoek krijgt. Ik weet dat mijn zoon daar helemaal niet mee bezig is. Hij heeft het ook veel te druk. Een nieuwe werkgever, kort weekend en zelf ook 2 kinderen. Meestal herdenk ik mijn eigen moeder, die er al 25 jaar niet meer is. Wat een heerlijk weertje was het vandaag. Lekker in het zonnetje kunnen zitten vanmiddag. Mij hoorde niet klagen. Ik was redelijk op tijd weer thuis en het was een heerlijk buitenoptreden, dus wat wil je nog meer? Nu de hond uitlaten en weer even kammen, dan hebben de vogeltjes weer wat voor hun nestjes. Heerlijk, was ik maar een pasgeboren vogeltje
 10. spirit

  Za 11 mei 2019

  Mogguh, Heel goed Bor. Dat is het beste wat je kan doen. Heerlijk al buiten geweest met de hond. Jonge waterkipjes gezien wel 3 stuks, best uniek. Hoop dat ze allemaal in leven blijven, ach dan hebben ze altijd nog reserve toch? Snoeken en ratten moeten ook eten hé? Dat is de natuur. Als ik de hond aan het plukken ben in het park komen er allemaal vogels die het meteen weer kunnen gebruiken voor hun nestjes. Het lijkt wel of ze al staan te wachten tot ik kom! Dat zijn de kleine dingen waar je gewoon even gelukkig van kan worden. Besloten om vandaag toch maar mee te gaan naar het optreden. Het is mooi weer en ben warm gekleed en ik kan die mensen niet zomaar laten barsten. Dan zal ik toch eerst even met het bestuur moeten praten om te zeggen dat ik wat rustiger aan wil gaan doen en ach, deze mensen zijn gelukkig wel sociaal. Maar goed. Ik ga naar de metro. Lekker boterhammen mee met gebakken ei en voor vanavond staat er kippensoep op het menu. Fijne dag allemaal!
 11. spirit

  Vrijdag 10 mei 2019

  Ondanks mijn zieke kop van afgelopen week hele goede zaken kunnen doen op accordeongebied. Heb er 2 kunnen verkopen en voor die centjes heb ik een hele mooie bijna nieuwe accordeon. Kijk, daar word ik dan wel weer blij van. Dat doe ik namelijk niet iedere week! Voor de rest ga ik maar "prinses op de erwt" spelen. Heb mijn oude eenpersoonmatras weer boven op mijn 2 matrassen gelegd. Nu dus 3 lagen omdat mijn bed gewoon nog steeds te hard is en ik met pijn in mijn armen en bekken wakker word. Niet goed dus. Slimme meid wel moet ik zeggen. Tevens meld ik me af voor het dagpact voor vandaag en alvast welterusten
 12. spirit

  Vrijdag 10 mei 2019

  Herkenbaar wat je schrijft Bor.
 13. spirit

  Vrijdag 10 mei 2019

  Ik ook nog even op het dagpact. Voel me wat wiebelig.
 14. spirit

  Vrijdag 10 mei 2019

  Dagpact; Sonnetje Bor Spirit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...