Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Etty

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1871
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

2 Volgers

Over Etty

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1569 profielweergaven
 1. Etty

  Dinsdag 16 juli 2019

  Goedemorgen
 2. Etty

  3 maal is scheepsrecht!

  Sterkte, kan me voorstellen dat je je nu heel naar voelt. Zou mij zomaar ook kunnen overkomen. Weet jouw familie dat je een probleem hebt met alcohol?
 3. Etty

  Ging stoppen te gemakkelijk?

  Helemaal eens. Bob, keep on truckin''
 4. Als ik me niet vergis ligt valt dat in de categorie too much too soon, en over die gevoeligheid, ja dat kan misschien kloppen;-)
 5. Etty

  GewoonDoen

  wat afschuwelijk
 6. Voetmassage? Koken van lievelingsgerecht, of iets kopen waar ie gek op is (en jij juist niet!) maar je niet zo snel zou kopen, megadure bonbons, een half pond paling, biefstuk uit een bijzonder dier. Wat gunt hij zichzelf niet?
 7. Goedemorgen lieve mensen, Dit weekend belangrijk patroon waarin ik zit met iemand kunnen doorbreken, en ondanks dat het ontzettend jeukte om er toch in te gaan, niet gedaan. Dit leverde veel energie op, die ik heb besteed aan groots en meeslepend opruimen, keukenkozijn schilderen, en iets op een rij schrijven. Toen ik beneden kwam vanochtend zag het er sereen uit daar, heel fijn. Ben mezelf dankbaar. Vanavond verder met het de keukenplinten. Ik wist niet dat dit patroon mij zoveel energie kostte. @bumperjim doen, die bloemen! Ik ga dat boek ook lezen:)
 8. Etty

  Zondag 14 juli 2019

  nee dat is een anti-bucketlist, zag ik. Maar sommigen maken daar toch weer een soort bucketlist van: er staan vooral saaie dingen op
 9. Etty

  GewoonDoen

  Oei, die gaat niet zomaar weg, en zorgt voor veel onderhuids gedoe, afstand. Eén van de grootste roze olifanten in een relatie.
 10. Etty

  Zondag 14 juli 2019

  Ik zie ook regelmatig een 'omgekeerde bucketlist' voorbijkomen. Een overzicht van wat je allemaal voor spannends gedaan hebt in je leven. Dat is een gevaarlijke. Een to do bucketlist kun je zo groots een meeslepend maken als je wilt (goh wat ga jij een spannend leven leiden joh) en stiekem gewoon lekker niks doen, maar een omgekeerde bucketlist geeft natuurlijk ongewenste exposure. Hoe blijven jonge mensen overeind in deze gekte? Stuur me een pb als ik me kan inschrijven als lid.
 11. Etty

  Zondag 14 juli 2019

  Goedemorgen, Saai is zen. Ik wilde iets online kopen maar ben al genezen na al die schreeuwteksten. 10 musthaves voor deze zomer! Ik moet niks. Nou ja eigenlijk wel, want als het weer zo heet wordt heb ik geen kleding waarmee ik me kan vertonen. Ik moet er doorheen. Door al die kreten en met kromme tenen. Stel je niet aan. Oh heerlijk Jopie, die kleine mensjes. Geen feestje kunnen hebben zonder drank. Ach gossie. Zijn het chiazaadjes Yvonne?
 12. Etty

  Zaterdag 13 juli

  Saai staat voor mij voor afwachtend zijn, afhankelijk van iets buiten je om het spannend te maken. Een partner, een reis., baan. Het is een manier van kijken die je op je plek houdt, ook al wil je er niet zijn. Drank houdt je ook op je plek en is het vriendje van saai. In de roes is het opeens fantastisch. Zelfde omgeving, zelfde lichaam. Saai op de bank, in de roes op de bank. Yeah.
 13. Etty

  Zaterdag 13 juli

  Nee, maar mocht ik weer aan de zuip gaan, dan zou ik het wel overwegen. Drank heeft ook bijwerkingen, je sloopt jezelf. en je leven Misschien kun je afspreken dat je het een bepaalde periode doet zonder, met gezond leven. En medicijnen als optie achter de hand?
 14. Etty

  Zaterdag 13 juli

  Ja, wat zeur je nou? Als.... dan.... Dat is echt een valkuil waar ik ook nog instink. Als ik dat of dat heb, dan ben ik gelukkig. En dan heb je dat en dat, en dan heb je alcohol nodig om niet te voelen dat het niet helpt. Dat die rotgevoelens blijven komen. Als ik stop met alcohol drinken, dan...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...