Spring naar bijdragen

Vrijdag 7 juni 2024


Aanbevolen berichten

Ik heb straks een afspraak met een aannemer voor het nieuwe septic tank project hier thuis. Het is eigenlijk een aanneemster. Zojuist belde ze dat het waarschijnlijk een kwartiertje later wordt. Echt uitzonderlijk attent voor een aannemer. Zij gaan het worden ongetwijfeld, maakt niet meer uit wat het kost 🤣🤣

Meestal moet je blij zijn als ze de dag zelf idd komen aankakken 🤣

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stilletjes hier.

Ben kippen/groe te soep aan het maken en tussendoor lekker in de tuin van het zonnetje aan het genieten.

Morgen een drukke dag, dus op tijd eten, kleding klaarliggen voor morgen, want we hebben weer een festival te doen.

Best zin in, maar we willen stress voorkomen, dus we rijden morgen op tijd weg.

Zo'n festival is best zwaar aanpoten, maar een stoere vrouwelijk piraat, draait haar handen hier niet voor om B)

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Concours op de hondenschool. Agility = obstakelrace. Ik moet het hele zootje klaarzetten want ik heb het parcours verzonnen. En thermosfles koffie mee. En mn hond natuurlijk en alle essentialia. Terugrekenend toch wel om 6 uur uit mn nest.

Tis verder gewoon voor de lol, geen serieuze competitie met als hoofdprijs een zak van 20 kilo brokjes zoals op een "officieel concours" 🤣

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi mannen! Vandaag een discussie gehad, blijft een beetje hangen. De zin, of eigenlijk onzin om niet meer te drinken. Volgens die persoon zou ik nu toch echt wel weer een keertje kunnen drinken, weekend of feestje. Niet duidelijk kunnen maken dat het naar mijn inziens niet kan. Of misschien kan het ook wel, maar dat ik het niet de moeite waard vindt om het uit te proberen. Voelde mij een beetje een loser of zo. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De vraag is ook waarom die persoon het zo belangrijk vindt om jou te moeten overtuigen... Is jouw niet-drinken misschien ietwat confronterend voor diegene? Spiegeltje, spiegeltje...

Misschien voelde hij/zij zich juist de looser! 

Van heel andere orde : ik mag morgenochtend ook fris opstaan! 🙂

 

bewerkt door Moeps
Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 uur geleden zei Bob:

Wil je zo'n discussie dan ook winnen, @niks? En waarom eigenlijk? Misschien is de insteek "ieder zijn of haar ding" makkelijker.

Ja, dat. En wat is eigenlijk de bedoeling van die persoon?

Eén van mijn vrienden is een paar jaar geleden helemaal gestopt met alcohol. Ik zou het echt wel uit mn hoofd laten om hem te proberen een glas te laten drinken, waarom zou ik? Zou hij sowieso niet doen. Het komt op mij niet over als een goedbedoelde aktie. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zeg dan tegen mezelf dat ik verslaafd ben geweest en blijf aan alcohol/roken/blowen. 

Tegen die andere persoon zou ik zeggen dat als ik ga drinken het waarschijnlijk die keer wel goed gaat, maar het binnen de kortste keren weer helemaal mis gaat met mij en ik het gebruik niet meer in de hand heb en ik de controle verlies over mijzelf. 

Als ze het perse willen weten <_<

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha @Quinn nu voel ik me wel betrapt ja want nee, na al die tijd nog altijd niet uit zeg. Nu kan ik veel excuses schrijven, want die zijn er ook wel maar wss niet echt interessant. De laatste jaren heb ik nog weinig fictie gelezen. Meer andere dingen, Kris kras door elkaar, steeds in vanalles tegelijk bezig. Vorig zomer heb ik wel een andere roman in een ruk uitgelezen: Borsten en eitjes van Mieko Kawakami, wat ik heel mooi vond maar mss een wel vrouwenboek? Toen was ik gemotiveerd en ben ik nog eens aan Klara en de zon begonnen in september. Maar de drukte van het begin van het schooljaar heeft m dan weer laten liggen. Je brengt me wel op ideeën om deze zomer terug op te pakken, zo dik is ie eigenlijk ook niet hè. Zag trouwens onlangs ook dat er een nieuwe is van Haruki Murakami maar ik heb afgeleerd van snel snel e-books te kopen want het is een ramp voor mijn ogen en blijkbaar kan je boeken op de iPhone niet over zetten naar e-reader grrrr. Nu mijn dochter dit jaar heeft leren lezen gaan we samen naar de bib, ook fijn maar beperkter natuurlijk. Ja nu heb je ongewild toch mijn waslijst aan excuses gekregen. Fijne dag voor jou vandaag 🌹

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Musashi als je wat tijd hebt, echt oppakken hoor, ze is de moeite meer dan waard. En eigenlijk heel weinig moeite nog ook. De nieuwe Murakami ligt hier, ben er nog maar dertig bladzijden in, nieuwe dingen lukt nog niet zo goed.

Leren lezen, top! Cadeau voor het leven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...