Spring naar bijdragen

De weg naar Orval


Oskar

Aanbevolen berichten

  • 4 weeks later...

Ik ben wellicht al zo ver van mijzelf vervreemd dat ik allang niet meer weet waarom. Maar ik geloof dat ik door te drinken ten diepste mijzelf wil uitwissen. Weg, weg, weg! Toch zijn er intussen mensen om mij heen die het wel degelijk opvalt als ik begin te vervagen. En dat vind ik knap lastig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het leven is prachtig en duister, blij en verdrietig, een bron van vreugde en van wanhoop. Volgens mij is daar allemaal niks mis mee en je kan dat prima aan, maar je hebt een verslaving, dat vertekent de boel, niet zo moeilijk over doen, gewoon niets meer drinken.

Hophop en pompidom :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We zijn drie dagen verder en alles lijkt weer normaal. Verbazend hoe snel een situatie zich kan herstellen, maar beangstigend hoe plotseling datzelfde ook volledig kan ontsporen. Voorwaarts maar weer, ontgoocheld en vol goede moed. Timmeren aan een veiliger toekomst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, het ene moment denk je dat je jezelf nu wel kent en dan ontspoort t toch weer. Maar eigenlijk ben jij dat niet, maar je verslaving. Denk ik. Je schreef laatst volgens mij dat t juist toeslaat als je er niet op bedacht bent en alles lekker z'n gangetje gaat (iets in die trant) dus dat is handig om te weten! Alert blijven:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...