Spring naar bijdragen

Maandag 21 december


Lieke7777

Aanbevolen berichten

Hallo. Vandaag bijna 4 maanden gestopt met drinken . Ik heb geen  trek en de keus is gemaakt . 
wel mis ik een ontsnapping . Deze Corona tijd is gunstig om niet te drinken . Maar, ongunstig voor mijn stemming . 
alles is zo uitzichtloos en doelloos . Ik zal  niet de enige zijn met sombere gevoelens 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

29 minuten geleden zei Ella:

Hallo. Vandaag bijna 4 maanden gestopt met drinken . Ik heb geen  trek en de keus is gemaakt . 
wel mis ik een ontsnapping . Deze Corona tijd is gunstig om niet te drinken . Maar, ongunstig voor mijn stemming . 
alles is zo uitzichtloos en doelloos . Ik zal  niet de enige zijn met sombere gevoelens 

Ik moet zeggen.... Ik heb net een canicross en bikejöring (hardlopen en -fietsen met de hond) weekend gehad met zn 25'en of zo, wildkamperend op een groot veld, en ik moet toegeven dat het niet allemaal precies anderhalve meter was met kapjes en alles, maar OH wat had ik daar ff behoefte aan na 2 lockdowns!! Ik zit de meeste tijd in home office en ik zie weinig mensen, ik kan me niet voorstellen dat ik iemand het virus heb toegerocheld, misschien heb ik het wel opgelopen maar dat zie we dan wel later deze week. Kerst wordt hier in petit comité (gezin) en nieuwjaar waarschijnlijk ook dus dat is dan een soort quasi quarantaine. Schiet mij maar lek maar we moeten niet vergeten ook af en toe door te leven.

De president heeft het ook nu, dus wie zonder zonde is...

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

52 minuten geleden zei Pinkman:

Voor de nacht ben je nog net wat te vroeg @Roberto

Ja, maar het was in ieder geval al donker.
Ik zit / zat in een energie boost die er uit moest.
Al fietsend ben ik een heel eind gekomen.
Onderweg al schreeuwend: f@#k of J., love you R.
Met de Pointersisters in mijn hoofd.
Boom sjakalaka, boom sjakalaka, yes we can can.
Totdat ik in de verte twee mensen zag die hun hondje aan het uit laten waren.
En dachten: wat is dat voor psychopaat die daar op de fiets aan het schreeuwen is.

Mijn conclusie voor vandaag: laat ik niet voor andere mensen invullen wat zij over mij denken.
En laat ik mij ook niet beïnvloeden door wat andere mensen over mij denken.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Lieke7777:

Is Frankrijk  weer  meer versoepeld  dan @bumperjim ?  Dat dit weekend  kon  plaatsvinden  ..kan mij  voorstellen  dat je er even  naar snakte .

Ja lockdown is over sinds de 15e, nog wel avondklok 20:00-6:00. Dus ik lag om 20:00 in de tent (nou ja bijna). Ik denk dat er straks geen restaurant of café meer overeind staat. Fransen wippen massaal de grens over naar Zwitserland waar de skiliften wel open zijn. Verder buitenlands nieuws. In de UK is nu een nog besmettelijker variant. Meteen de grenzen dicht. Business as usual. Grenzen open grenzen dicht grenzen open grenzen dicht. De Brexit valt straks in al dat gekrakeel niet eens meer op. Bumperjim heeft maar een kerstboeketje voor zn moeder besteld waar ik al een tijd niet heen kan. Doe ik ook eens attent. Kost een godsvermogen met pleurop.nl :angry:

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi,

Gewerkt, net terug. Morgen weer late dienst. Fijn ritme dit.

Hier nog steeds alles droog(buiten het weer om) vanmiddag antabuse onder begeleiding ingenomen. Behandelaar maakte een compliment dat ik er zoveel beter uitzag. Zelf zie ik dat niet, een ander wel. Fijn zulke complimenten. Ook de leverwaardes van de bloeduitslag weer gekregen. Alle waardes waren nu heel goed. Ben daar erg blij mee. Toen ik dronk, kon het mij niet zoveel schelen, nu ik niet meer drink ben ik ook veel gezonder gaan leven. Ineens doet het er weer toe.

Kun je nagaan hoe drank/alcohol stilstand, achteloosheid en lichamelijke achteruitgang veroorzaakte. Gevaarlijk goedje. Door de demping/roes van de alcohol, het teveel eraan kan het je ook niets meer schelen denk ik. Slaaf van de alcohol, niks meer en minder was het.  Al kon ik het nog zo mooi vertellen, het was wel zo. Goed blijven praten om te kunnen blijven drinken. Waanzin eigenlijk.

Hoor/lees veel dat mensen tijd teveel over hebben. Ik niet, pak alles weer op, ook dingen naast mijn werk, sociaal en studies. Kom tijd te kort. Heb nog steeds een paar persoonlijke berichten hier, die ik met veel geduld en tijd wil beantwoorden, dat komt dus nog. Ligt niet aan jullie dat ik niet antwoord. Gaat goed met mij, misschien wel te goed? Kan ook nog, normaliter kwam na een paar maanden de depressie. Ben erop ingesteld maar het komt niet??? Misschien blijft het ook wel uit, laat ik daar nu maar eens van uit gaan en van genieten.

Hoop dat alles okay is met iedereen hier.

Sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik doe met je mee @Jopie, ook nog een kop thee.


Ik Heb vanavond de Messiah gezongen, d.w.z. meegezongen met onze Messiah van 2019 die werd uitgezonden op een regionale zender. Al zeg ik het zelf:we waren goed! Tijdens een concert zie je nooit de hele groep, de solisten zie je alleen van achteren, dus dit was heel verrassend.
Er waren drie mensen niet in beeld, drie keer raden? Jawel, ik stond achter een pilaar. Één keer zag ik één oog van mijzelf, verder was ik buiten beeld. 

Wat is die muziek toch mooi en wat mis ik het zingen met elkaar. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 uur geleden zei Pinkman:

Nou dat is dan nog even duimen draaien voor nu. Maar dat je dochter een goed gevoel heeft bij haar afgelegde examen is een goed teken.

Nou ze heeft m blijkt vanochtend. Voel al een lichte stress opkomen bij het idee dat die straks in haar eentje de weg opgaat, maar goed dat hoort erbij als je ouder bent, t spul moet toch opgroeien... :mellow:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even opbiechten: heb het best moeilijk met droog blijven op dit moment. Arts belde net: waarschijnlijk morgen of overmorgen met mijn moeder naar ziekenhuis voor spoedonderzoek. Als ik het tussentijds niet vertrouw meteen ambulance bellen. Aan de ene kant ben ik blij en trots dat ik 100% nuchter de specialist te woord kan staan en zijn diagnose goed kan volgen en reproduceren. Aan de andere kant verlang ik zo naar een roes in de nacht om de zorgen te vergeten en het verwarmende van de alcohol te ervaren. Mijn redding is dat de buurtsuper al dicht is. Dus de trek uitzitten en morgen schouders eronder. Dit moest vol even kwijt. Schrijven helpt al, merk ik. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...