Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ella

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  213
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Ella

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

349 profielweergaven
 1. Ja dat klopt. dank je hartelijk voor het toevoegen
 2. Ik zou graag meedoen op het pact . Kan ik toegevoegd worden ?
 3. Wat knap ! Van harte gefeliciteerd.
 4. Hoi steph. nee, ik heb niet veelvrienden die drinken . wel vrienden die soms sociaal drinken . Ik wil ook geen drinkers om mij heen . Mij zul je niet meer in een kroeg zien na het middaguur . het is wijs nu te kiezen met wie je wel of niet omgaat. Waar je mee omgaat ......
 5. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  Dank Lieke . klopt wat jij zegt . Ik ben ook angstig dat ik alle jaren mijn depressie en somberheid en overgevoeligheid heb weggedronken . En, het eigenlijk logisch is: zelfmedicatie . ik heb geen hulp. wel gehad .
 6. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  Het gaat niet goed Adrian. Aardig dat jij er naar vraagt. Dank je. Ik drink niet. Ik heb wel last van psychische klachten sinds ik niet meer drink. Deze lijken niet minder, maar heviger te worden met de tijd van stoppen. Dit beangstigd en ontneemt mij moed.
 7. Hallo, ik zoek een maatje . Elkaar steunen en ervaringen uitwisselen . Ik ben iemand met een goede zelfreflectie en empathie en zoek dat ook in een maatje . Voor mij staat de discussie van wel of niet drinken niet centraal ( dat wil ik ook niet meer), maar wel hoe om te gaan met deze nieuwe manier van omgaan met gevoelens , de lockdown , het leven en jezelf en anderen . Ella
 8. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  Klagen heb ik niet. Alles gaat kalm en voorspoedig . Ik zie het als een reis. Soms eenzaam , maar dat moet dan ook. Soms met hulp. op naar 2021. ik wens mijzelf en elk ander in dit proces, Alle kracht en liefde voor wat komen gaat . er komt ook veel moois . Dat kan niet anders
 9. Wat zijn dan precies jouw klachten Adrian?
 10. Ella

  Kennismaken

  Veel succes ! Stoppen vind ik persoonlijk niet moeilijk . Het niet meer kunnen vluchten en ander gedrag aanleren wel. Probeer jezelf zoveel mogelijk te belonen de eerste maanden . Met lekker eten , rusten, bloemen . mij helpt het niet te lezen of horen over mensen die nog drinken . Sterkte !
 11. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  Dank je. Wat jij schrijft is herkenbaar . Eerdere stoppogingen was de knop niet ECHT om bij mij. Ik voelde mij dan meer slachtoffer van het niet kunnen en niet mogen drinken . Het lijstje symptomen paste toen alomvattend . nu herken ik de symptomen . Maar, ik zal een weg moeten vinden . Mijn brein, lichaam en emoties hebben tijd nodig te Helen . Balans te vinden . drinken is geen goed idee. Dat maakt alles zoveel slechter zie ik nu. pijn hoort bij het leven . Depressieve gevoelens horen bij mijn leven . Veel moois hoort ook bij mijn leven . Het leven . Leven . Wakker zijn.
 12. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  Inderdaad. Er staat ook dat wanneer je het lijstje symptomen leest , iedere stopper er mee te maken heeft . hoe, hoe lang , in welke volgorde , ja dat verschilt . ik vind het stigmatiserend . Het lijkt mij ook niet helpend .
 13. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  dry drunk syndroom . Bestaat dat ? Iedereen die stopt heeft toch zulke symptomen bij tijd en wijlen ? Anders zou stoppen en gestopt blijven niet zo lastig zijn . Het is 2 stappen voor en 1 naar achter . Ik heb vertrouwen : het heeft tijd nodig .
 14. Ella

  Voorstellen . 3 maanden nuchter.

  Hoe lang drink jij niet meer? ik vermoed zo dat ik met de drank ook vaak depressief was. Maar er minder van meekreeg door het drinken en de katers. Er komt een oplossing voor . Daar vertrouwen in hebben . Beter depressief zonder dan met kater Adrian.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...