Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Minky

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Minky

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Minky

  Jaarpact, voor gevorderden

  Jan wil je mij op de lijst plaatsen. Stopdatum 11 maart 2019.
 2. Minky

  Maatje om het vol te houden

  Sinds een paar dagen heb ik me hier weer gemeld. Ben na periode van 3,5 jaar jojo-en met alcohol vastbesloten weer voor nul te gaan. De 4 drankloze jaren bevielen me goed. Waarom begon ik weer en wat heeft het me gebracht? Weinig, even een roes...Veel meer heeft het kapot gemaakt. Het vertrouwen van mijn partner, verbreken van vriendschappen met een paar zinnen tijdens een kwaaie dronk, pfff. Mij zou het helpen samen met iemand het nuchtere pad dat we willen bewandelen te bespreken, elkaar steunen als het moeilijk is. Wie heeft daar tijd voor en zin in?
 3. Minky

  Weer terug

  Bedankt voor jullie bemoedigende woorden. Ze helpen echt. Ook de tips zijn fijn. Ik heb nogal een druk leven en woon in een dorpje zonder AA groep dus voor mij is online steun heel praktisch. Ik wil ook echt dat dit lukt, mijn relatie staat nu behoorlijk onder druk door recente alcohol gerelateerde ruzies want ik heb geen gezellige dronk. De vier jaar dat ik niet dronk waren echt prettig - soms ook lastig - maar ik was heel creatief en 'streepte geen vrienden door' tijdens een kwaaie dronk. Ik ga ervoor en op zoek naar een maatje of maatjes hier, vind het prettig om te wat intensiever uit te wisselen en te delen met een lotgenoot.
 4. Minky

  Weer terug

  Goedemorgen allemaal, Na 4 jaar nuchterheid en 3,5 jaar jojo-en ben ik eruit dat ik niet op eigen kracht terug kan naar die nuchterheid van toen (2011-2015). Vandaar dat ik vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer ben ingelogd. Omdat ik het niet alleen kan dus. In mijn nuchtere periode schreef ik regelmatig mee op het forum en ondervond ik hier veel steun. Ik heb de eerste stap gezet, nu een dagje werken en hier vanavond maar eens verder rondkijken. Zou graag een maatje vinden... Fijne dag!
×