Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Minky

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Minky

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat gezellig Beter, van harte welkom! Liefs Minky
 2. Voelt wel een beetje eenzaam zo alleen bij Fase 1...wie komt bij me staan? .
 3. Dank je Bob, het niet drinken ging niet vanzelf en veel moeilijke momenten kwamen en gingen weer... Ik ben blij met dit mijlpaaltje. Mooie dag allen!
 4. Apart al die losse stukjes tekst door elkaar zonder dat het een geheel is. Dacht laat ik weer eens proberen mee te doen met het gesprek...tja dat lukt dus niet.
 5. Wat goed dat je snel en goed bent geholpen door de huisarts. Ik zit volop in de hormonen: prikhanden, lichte angstgevoelens, warm en dat soort dingen maar niet erg genoeg om er serieus mee aan de slag te gaan. Ben al zo druk met van alles. Er schijnen wel hele goeie homeopatische middelen te zijn tegen de vervelende hormonen en allerlei cursussen om met de gevolgen van de overgang om te gaan.
 6. Goedemiddag alweer, Sterkte voor iedereen die het kan gebruiken, vooral Bor . Meivakantie voor mij. Gelukkig kan ik er echt van genieten zonder drank. Gewoon lekker doen waar ik zin in heb - schrijven, lezen, bloementuin, diertjes, sauna, vriendinnenbezoek - . Hoop nog veel droge dagen aan elkaar te kunnen rijgen. Gelukkig fantastisch maatje gevonden hier, dat geeft me een goeie boost om door te gaan op het pad dat ik ingeslagen ben. Vanmorgen een zonnetje hier, maar nu een grijze lucht: perfect schrijfweer .
 7. Toen ik vorig jaar een vriendin van vroeger terug zag...zo mooi
 8. Mooie uitvoering, beter dan die tuttige Simon & Garfunkel!
 9. Minky

  Maatje gezocht voor nieuweling!

  Tja, dat bedoelde jullie natuurlijk met eendagsvliegen. Ik herken het wel. Kwam hier ook wel eens en als ik dan werd aangesproken vond ik het maar eng. Soms had ik ook spijt. Kwam ik hier tijdens de kater, vol schuldgevoel en goede bedoelingen. Dat kon wel eens wegzakken bij een herstelwijntje en dan wilde ik het forum weer zo snel mogelijk vergeten. Het hoort er allemaal bij.
 10. Minky

  Maatje gezocht voor nieuweling!

  En toen werd het stil ..
 11. Minky

  weet het niet meer

  Ha Jocob, Als het een kwestie van leven of dood is hoop ik dat je voor het leven kiest. Ook al kost het je baan. Vanuit een nieuw perspectief kun je straks weer opbouwen en als 1e stap je 3e huwlijk redden. Ga ervoor!!!
 12. Quinn 1 jaar is ge-wel-dig...magisch!!! Gefeliciteerd met 1 jaar vrijheid. Liefs Minky
 13. Minky

  Maatje gezocht voor nieuweling!

  Je hebt een berichtje .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...