Spring naar bijdragen

Vrajitoare

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

261 profielweergaven

Vrajitoare's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Vrajitoare

  Waar zijn jullie?

  ik heb me aangemeld maar niemand reageerd. Ik zie ook dat de reacties heel oud zijn. Okay dan doe ik het ook maar verder ze lf. Dank je wel Lady voor je reactie.
 2. Hoi, ik ben sinds deze week op deze site gekomen. Ik heb een alcohol probleem. Ik heb de cursus van de Jellinek kliniek gedaan en drink niet meer zoveel maar ik blijf het lekker vinden. Ik zie niet veel reacties voor zover ik het kan volgens. ik zou graag iemand hebben waarmee iK kan praten om elkaar te ondersteunen.
 3. Dank je wel, Lady Jane, ik ga proberen een maatje te vinden. Ik had hier in Roemeniƫ een maatje en daar had ik een hele mooie en heftige liefdes relatie mee. We voelden ons weer jong. Hij had ook de sleutel van mijn poort, niet van mijn huis. Toen begon hij weer te drinken en ik was bang mee getrokken te worden en heb de relatie verbroken. We bleven wel vrienden. Ik had mijn poort op slot, dat is normaal hier, hij klopte dan aan mijn raam wat aan de straat lag. Ik keek dan of hij gedronken had en zo niet mocht hij op het erf. Als hij gedronken had mocht dat niet. Hij was onderlegd, intelligent, we schaakten en hadden discussies. dat kan natuurlijk via de computer niet meer maar het kan wel digitaal. Al mijn buren en vrienden zijn Roemeens en ik praat ook alleen maar Roemeens maar het is soms wel fijn om Nederlands te praten. Zeker als je in een dipje zit en naar drank verlang. Ik heb af en toe echt nog trek en niet alleen als ik stress heb maar gewoon ook omdat ik het lekker vind. ik kan het ook redelijk behappen en ga gewoon niet naar de winkel om het te kopen. Ik kleed me gewoon niet aan want visite krijg ik toch niet.
 4. Hoi, ik ben Vrajitoare Heks in het Roemeens. ikheb net de cursus stoppen of minderen met drinken gevolgd en dat is eigenlijk goed gegaan. ik ben niet helemaal gestopt maar het is mij gelukt om regels voor mezelf op te stellen. geen alcohol in huis, niet alleen drinken, alleen bij bezoek aan restaurant of visite. ik ben NLse maar woon in Roemeniƫ waar ik al 33 jaar humanitair werk doe. ik ben getrouwd maar woon niet meer samen omdat ik (70) ben ingeruild voor een jongere zigeunerin met 5 kinderen toen ik dat bewezen had gezien heb ik mijn man verzocht het huis te verlaten. In eerste instantie wilde hij ons beide houden maar ik speel geen viool en zeker niet de tweede. ik moet even wennen aan dit forum en hoe het werkt maar daar kom ik beslist achter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...