Spring naar bijdragen

Salmon

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Salmon's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen DAGPACT Fonny Yvonne Beatrix Salmon
  2. Salmon

    Nieuw

    Goedemorgen Janejane, wat een knappe beslissing ten eerste! Ik verving ook de drankjes door 0.0 radler of deperados. De eerste twee weken kon ik niet zonder de 0.0 maar nu geef ik er niet veel meer om. Alleen bij gelegenheden drink ik ze nu. Of het goed is om zo te stoppen weet ik niet... iedereen doet t op zijn manier. Voor mij heeft het gewerkt. Ik denk dat het juist heel bevorderend is dat je bent gestopt tijdens je vakantie. Even andere omgeving, ander ritme en wellicht meer rust? Hoe dan ook: ga zo door!
  3. Goedemorgen, DAGPACT Beatrix Fonny Salmon
  4. Oooo, ja dat is wel een groot voordeel. Ik heb sinds een tijdje een robotstofzuiger.... die doet ook 'snachts zijn ding. Heel fijn!
  5. Goedemorgen. Jeetje @ikkanhet ben je uit bed gevallen DAGPACT Salmon
  6. Goedemorgen, Dagpact: Beatrix Toos Fonny Salmon
  7. Goedemorgen Dagpact: Fonny Roberto Toos zzb Salmon
  8. Goedemorgen allen, Dagpact: Dune Roberto Fonny Beatrix Toos Salmon
  9. Goedemorgen allen, Dagpact Beatrix Roberto Rapilos Salmon
  10. @rapilos Goed bezig! Ja de app is zeker motiverend, alhoewel de liters drank die je hebt laten staan nogal confronterend is. Maar dat is misschien maar goed ook.
  11. Salmon

    Hoi hoi!

    Net even mijn eerste stukje doorgelezen. En het maakt me blij dat ik nog gestopt ben maar ook verdrietig dat ik mezelf zo voelde. Letterlijk ziek van de drank die je 15 jaar lang elke dag in hebt genomen. Mijn concentratie is al een stuk beter, en ik laat niks meer uit mijn handen vallen. Zelfs mijn telefoon heeft t overleeft De eerste werkborrel is goed gegaan. Iedereen aan de alcoholvrije appelcider dankzij mijn werkgever. Ik heb aangegeven dat ik het super lief vindt maar de rest heus een wijntje kan doen. Morgen ga ik weer starten met sporten. Ik had tegen mijzelf gezegd dat als ik het twee weken vol zou houden ik weer zou gaan. Ik ben benieuwd hoe dat voelt zonder alcohol in je lichaam. Ik slaap nog steeds goed, dat is het enige wat vanaf dag 1 een positief resultaat gaf. Slapen. En o wat was ik de eerste dagen moe, ik kon echt wel heel de dag pitten. Dit gaat nu gelukkig beter. Ik krijg weer gezonde energie. Ik lig savonds niet meer op de bank maar ik zit weer rechtop. Al met al is het stoppen met drinken nog steeds een positieve ervaring voor mij.
  12. Gisteren 14 dagen droog! Had er geen erg in tot ik een melding kreeg van mijn app. Deze 14 dagen dag per dag gedaan en nu gaan voor 1 maand. Deze maand ook mijn eerste "droge" festival op de planning staan. Werk er drie dagen als vrijwilliger en vind het toch best spannend. Zowel de organisatie als vrijwilligers bestaat uit een hele grote groep vrienden die behoorlijk kunnen drinken, idem voor de 15.000 bezoekers per dag. Ik denk dat ik gewoon aan ga geven dat ik ben gestopt zodat ik niet telkens een biertje in mijn handen gedrukt krijg en na de sluiting lekker naar huis ga i.p.v. te blijven hangen. Vooral dat laatste want meestal gaan ze door tot de zon weer opkomt. Okay heb mijn hart kunnen luchten.... nu weer aan het werk Maak er een mooie dag van allen!
  13. Goedemorgen, DAGPACT: Beatrix Fonny Rapilos Yvonne Roberto Toos zzb Salmon
  14. Goedemorgen, Dagpact: Fonny Roberto Bol Salmon Ik heb zin in de zon jongens.... ga daar altijd beter op
  15. Salmon

    Zondag 30 juli 2023

    Goedemorgen allen, DAGPACT: Dune Beatrix zbb Fonny Yvonne Roberto Rapilos Toos Salmon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...