Spring naar bijdragen

Minky

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    57
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Minky geplaatst

  1. Het is mijn hond. Niet me hond.
  2. @Artemisthat's the spirit: kijk naar de winst en niet het verlies. Vooral op de langere termijn. Mij helpt de gedachte: 'ik kan wel weer drinken, maar moet onvermijdelijk weer stoppen en elke keer is dat weer een tandje zwaarder.' We koppelen het nog teveel aan beloning en recht hebben op...we worden wel beloond maar anders dan we gewend waren. Maar ik begrijp jullie heel goed, heb die gevoelens ook.
  3. Thanks Johan, dat helpt. Je bemoedigende woorden. Ik heb het al een paar dagen moeilijk. De belofte die ik hier doe aan mijzelf en jullie is er op het juiste moment.
  4. Vandaag lastige momenten gehad, maar ik dacht aan deze draad en dat hielp. Deze maand drink ik sowieso niet!
  5. ahum, op en vervolgens af bedoel ik...geloof ik
  6. Meedoen aan een droge (en zonnig hoop ik) mei betekent automatisch een droog uiteinde van april . Gisteren had ik een klassiek geval van mm (moeilijk moment). Vrijdagmiddag, hard gewerkt en vriend aan het bier op ons terras van het nieuwe huis. 'Kom er gezellig bij.' Voelde me knorrig met mijn frisje naast hem in de zon. Waarom? Zonnetje scheen, goed werk verricht, weekend voor ons. Genoeg om van te genieten zonder alcohol.
  7. Wat fijn, dat ga ik doen!
  8. Wat ik verwacht? Tja, ik heb het best moeilijk nu t.g.v. mijn problematische relatie met drank. Hierover praten met familie over vrienden lukt mij niet, dat voelt heel eenzaam. Ik zoek iemand die dat begrijpt en met wie ik hierover zonder schaamte van gedachten kan wisselen. En jij, wat zijn jouw verwachtingen?
  9. Dank voor je uitgebreide reactie. Ik ben niet van de grote groepen. Uit ervaring weet ik dat 1 op 1 contact mij het beste helpt.
  10. Klopt, dat werkte toen goed. Maar helaas kreeg ik een terugval en verdween het maatje uit beeld. Ik ben een vrouw van 56 die redelijk doorheeft dat alcohol meer kapot maakt dan haar lief is en snakt naar onafhankelijk van deze slechte 'vriend'. Van een maatje verwacht ik wederzijdse steun en het kunnen delen van ervaringen in deze strijd. Waar ik vandaan kom e.d. vind ik op deze plek niet relevant te vermelden, dat doe ik liever in een pb.
  11. Gewoon stoppen, ja wat is gewoon? Als het gewoon was waren jij en ik hier niet. Wat ik bedoel is dat het me enorm zou sterken met iemand 1 op 1 mijn ervaringen, angst, hoop, etc. te delen. Het zou heel helpend voor mij zijn, uiteraard hoop ik dat ook voor de ander te zijn.
  12. Lieve allemaal, Heel graag kom ik in contact met iemand die net als ik heel erg zijn/haar best doet te stoppen met alcohol. Samen staan we sterk. Liefs Mindy
  13. Minky

    Jaarpact

    Wat gezellig Beter, van harte welkom! Liefs Minky
  14. Minky

    Jaarpact

    Voelt wel een beetje eenzaam zo alleen bij Fase 1...wie komt bij me staan? .
  15. Minky

    Jaarpact

    Dank je Bob, het niet drinken ging niet vanzelf en veel moeilijke momenten kwamen en gingen weer... Ik ben blij met dit mijlpaaltje. Mooie dag allen!
  16. Toen ik vorig jaar een vriendin van vroeger terug zag...zo mooi
  17. Mooie uitvoering, beter dan die tuttige Simon & Garfunkel!
  18. Minky

    Maatje gezocht voor nieuweling!

    Tja, dat bedoelde jullie natuurlijk met eendagsvliegen. Ik herken het wel. Kwam hier ook wel eens en als ik dan werd aangesproken vond ik het maar eng. Soms had ik ook spijt. Kwam ik hier tijdens de kater, vol schuldgevoel en goede bedoelingen. Dat kon wel eens wegzakken bij een herstelwijntje en dan wilde ik het forum weer zo snel mogelijk vergeten. Het hoort er allemaal bij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...