Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9007
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  43

Over Bor

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Reminder;

  Ik vroeg om Kracht en Kalmte.
  En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.
  Ik vroeg om Wijsheid.
  En ik kreeg problemen om op te lossen.
  Ik vroeg om Moed.
  En ik kreeg gevaar om te overwinnen.
  Ik vroeg om steun.
  En ik kreeg kansen.

  Ik kreeg niets waar ik om vroeg.
  Ik kreeg alles wat ik nodig had.

Recente profielbezoeken

5708 profielweergaven
 1. Bor

  Di 28 jan 2020

  Meer dan je gedaan hebt kon je niet lieverd. Niet gaan gebruiken. Knuffel de katjes. God wat een ellende is het. KMW
 2. Bor

  Di 28 jan 2020

  Ja tuurlijk. Vind ik ook. Het is er weer voor, zelfs sneeuw hier net. Ik spook ook maar bar weinig uit maar ik vind het bankhang- muziekluister-weer. Duss.. Maar ik ga nu toch maar even douchen en m"n pyjama voor een spijkerbroek verruilen.
 3. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Tja Quinn, als ze die leeftijden hebben en je denkt uit de baby's te zijn en dan dit.. weet niet hoe jong jij bent maar dat het een ' verassing' is is wel duidelijk. Ik weet nog niet wat ik gedaan zou hebben eerlijk gezegd.
 4. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Weet iemand iets van @Smaragd? Hij is zo stil en ik krijg geen reactie. Misschien komt het gewoon door z'n werk hoor met die rare tijden altijd maar ik maak me toch ongerust. Want nu blijft reactie wel erg lang uit. Iemand?
 5. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Sterk zaad, ja kan idd. En/ of misschien icm een (zeer) vruchtbare vrouw, voila! Laat ik nog weten dat @Quinn een tweeling heeft. (nu neem ik maar voor het gemak aan hij de vader is en dezelfde vriendin de mama) Ik heb ook een tweeling, twee eiïg in mijn geval, maar dat geeft al aan hoe vruchtbaar ik op dat moment was met 2 eitjes tegelijk. Husband hoefde mij maar aan te kijken of ik was zwanger, is echt zo. Miskramen oid, kan ik niet over meepraten, heb ik nooit gehad. Voorbeeldige zwangerschappen en bevallingen langs de natuurlijke weg bij mij allemaal hoor. Niks geen complicatie"s of iets mee gemaakt. En dan rookte ik en dronk ik ook nog weleens tijdens de zwangerschappen moet ik eerlijk bekennen, maar ik heb 4 gezonde kinderen/ mensen op de wereld gezet.
 6. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Ja maar @Quinn er worden kindertjes gemaakt dwars door de anticonceptie heen, die kans is niet heel groot maar het kán wel. En als jij beslist geen kinderen meer wil waarom laat je je dan niet steriliseren, dan pas zit je écht safe. Heeft mijn man ook gedaan, dus als ik (of wie dan ook) zwanger thuis kom(t) weet hij zeker dat het nooit van hem kan zijn. Je moet je eigen verantwoordelijkheid ook nemen Quinn, net zo goed.
 7. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Goedemiddag @kruidenthee67
 8. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Tsja ik weet het niet @Quinn. Mijn zoon zit in hetzelfde schuitje maar "het" negeren is ook geen optie, maar dat weet je zelf ook wel.
 9. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Oh dear..van jou? Ik doe met je mee vandaag: Dagpact; Quinn Bor
 10. Lyrics; I see love, I can see passion I feel danger, I feel obsession Don't play games with the ones who love you Cause I hear a voice who says I love you, I'll kill you Loneliness, I feel loneliness in my room Look into the mirror of your soul Love and hate are one in all Sacrifice turns to revenge and believe me You'll see the face who'll say, I love you, I'll kill you, But I'll love you forever Loneliness, I feel loneliness in my room
 11. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Ja kijk op deze manier komt het natuurlijk nooit tot een "goed gesprek". @Rosee Kuisheidsgordels kun je gewoon online bestellen hoor, tenzij dit het "goeie gesprek" was natuurlijk.
 12. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Verwent nest dat ik ben.
 13. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Ik zit nog lekker bij de kachel in m"n pyjama met koffie, beschuitje aardbei. Buiten regent het. En het eerste geluid van "buitenaf" is een financiële tegemoetkoming. Hmm, het kan slechter beginnen
 14. Bor

  Maandag 27 januari 2020

  Goedemorgen..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...