Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6990
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  29

Over Bor

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Reminder;

  Ik vroeg om Kracht en Kalmte.
  En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.
  Ik vroeg om Wijsheid.
  En ik kreeg problemen om op te lossen.
  Ik vroeg om Moed.
  En ik kreeg gevaar om te overwinnen.
  Ik vroeg om steun.
  En ik kreeg kansen.

  Ik kreeg niets waar ik om vroeg.
  Ik kreeg alles wat ik nodig had.

Recente profielbezoeken

4418 profielweergaven
 1. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Nou nu was m'n dochter nr 1 met een huis. Het huis wat 'we' zo graag wilden. Prima geschikt voor haar alleen met 2 kids, op fietsafstand van mij. Prima opgeleverd, ze kon er zo in zo netjes. Gaat het hele feest niet door omdat de gemeente heeft liggen slapen bij aanvraag van haar inkomen. Het huis zijn we kwijt en zij heeft maar gesolliciteerd, dan pas ik maar op het zorgenkindje straks. Weet het anders ook ff niet..wat een verdriet, wat een ellende hier nu. Ik schuif al met geld maar dat kan ook zo niet door blijven gaan..
 2. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Ik heb ook altijd alc in huis. Zelfs nu nog na me terugval net. Op het moment ik zei Ik stop, ook. Geen haar op m"n hoofd die eraan dacht de dop eraf te halen want dat is geen stoppen. Maar ik moet erbij zeggen dat ik dat nu dus wel kan, in het begin niet hoor. Toen was er hier niks alc, ik had zelfs geen geld of een pinpas ook niet. Verdwijnen in troostfood doe ik zelden, dat is maar een enkele keer maar dan gaat er ook gelijk heel veel "fout voer" in. Tenminste voor mijn doen dan, ik ben een slechte eter. Maar "I believe the junkfood taste so good because it"s bad for you".........(Affirmation- Savage Garden) Mindf*ck. Ik vind allebeide verslavingsgedrag.
 3. Bor

  Zweertjes en keelpijn

  Ja kan. Ik heb het ook en eens nagevraagd bij de tandarts en huisarts en hun bevestigden dat idd. Als je naast drinken ook rookt is de kans hierop nog groter.
 4. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Wat voor "strijdlied" @Kohtje?
 5. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Jeugdclub voert de druk op. Zoonlief mag volgende week een weekje survivallen in de Ardennen,met een groep jongeren die allemaal een rugzakje dragen. Voorproefje op volgende maand een week wandelen bij wijze van therapie in Polen. (zonder mobiel en met rugzakje op je rug, letterlijk en figuurlijk) Nu is mij gevraagd een brief aan hem te schrijven die hij onderweg, juist daar waar hij het moeilijk krijgt, dan krijgt van de begeleiding. Ik pieker me suf wat ik moet schrijven. Moeilijk, moeilijk..
 6. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Oh nee, hier geen zon, bewolkt. He @Moosje wat een mooie posting had @Kohtje gisteravond voor jou. Ik las het vanmorgen en het raakte mij wel.. Fijne dag
 7. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Waar is iedereen.. Zeg, weten jullie wel hoe laat het is? OPSTÁÁN!!!!!!! Mot niet gekker worden..
 8. @Sandro En @MarQ nog steeds..
 9. Bor

  Woensdag 17 juli 2019

  Morninkjes Dagpact; catoo Bor
 10. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Heb ik zelf trouwens ook. Ik kan wat beter tegen het ene biermerk dan het andere. Ja, het moet toch een beetje alc gerelateerd blijven hier he, maar tis wel waar. *oh zo laat al, moet naar de keuken... strx zijn ze terug van zwemles. en is er niks te eten, dat kan natuurlijk niet*
 11. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Nou toedeledoki met die dierenarts, ik zou gewoon allemaal verschillende zakken voer proberen en kijken hoe hij reageert. Die van mij reageert ook verschillend op andere merken voer.
 12. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Echt niet? En als je nou rechts boven opdat belletje klikt dan?
 13. Bor

  Dinsdag 16 juli 2019

  Dus ze mocht niet eens even uit de buggy om te spelen in dat speelhoekje.. "Nee, we gaan niet uit de buggy, omdat oma dat zegt, punt". Streng hoor. Ikzelf zit dan weer net een leeftijdscategorie hoger hier. Kleindochter (4) en moeder hebben hier geluncht en gaan straks zwemles. Ze, kleindochter, wil vanavond ook mee eten maar dan moet het wel patat zijn. Nou ik zeg Nee, vanavond eten we groenten en zo. Welke groente ik ook opsomde was de reactie niet erg enthousiast. Ach ja..beetje appelmoes erover doet vaak wonderen bij kinderen. Ik ben een wat milder dan @spirit he,.... zeg maar ja.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...