Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7648
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  32

Over Bor

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Reminder;

  Ik vroeg om Kracht en Kalmte.
  En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.
  Ik vroeg om Wijsheid.
  En ik kreeg problemen om op te lossen.
  Ik vroeg om Moed.
  En ik kreeg gevaar om te overwinnen.
  Ik vroeg om steun.
  En ik kreeg kansen.

  Ik kreeg niets waar ik om vroeg.
  Ik kreeg alles wat ik nodig had.

Recente profielbezoeken

4708 profielweergaven
 1. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Ja ik heb het weg moeten halen want er is zonder toestemming van ons ergens gebluciceerd dat ik en mijn man een alc verslaving hebben. Als ik vertel waar dat staat leg ik onze identiteit bloot. Want het is met achternaam, woonplaats en al. Mij maakt het niet zoveel uit hoor, iedereen weet wel dat ik alc problemen heb. Die schaamte ben ik al lang voorbij. Heb zelfs lezingen over mijn ervaringen hiermee gedeeld in de gemeente/ kerk. Maar mijn man is geen alcie en ik wil niet dat mijn kinderen ermee lastig worden gevallen. Daar gaat het mij om, zij hebben last van het gepubliceerde. Al hoeft het van mij ook weer niet in het nieuws en ik schreeuw het ook niet van de daken. Enige respect voor privacy mag van mij wel. Anders schreef ik wel een boek. Daarom doen bijv Kieft het ook denk ik. Om aanname's zoals dit te voorkomen denk ik.
 2. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Het is gister al gebluciceerd. Hier waar ik woon is het ons kent ons en het gaat als een lopend vuurtje. Husband en ik worden er niet op aangesproken, dat lef heeft men dan weer niet blijkbaar maar m'n andere kinderen wel. Die worden overstroomd met vragen. Ik heb morgen een gesprek met iemand van de krant geregeld die verantwoordelijk is voor het plaatsen hiervan. Want dit laat ik er zo niet bij zitten.
 3. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Dit is niet best @Quinn Voelt als een inbreuk op onze privacy..nou ja, dat is het ook. Klopt ook niet eens want z"n vader heeft geen drankprobleem. Ik vraag me af of zulks zomaar gepubliceerd mag worden.
 4. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Weg gehaald ivm privacy
 5. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Zet er dan ook maar een kotsemmertje naast, want ik denk dat als je al die tijd nog steeds niks gerookt hebt je van de bank duizelt en misselijk wordt..
 6. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Knap hoor, echt heel knap @Quinn Je gaat toch niet echt een cigaar roken morgen he, of wel? (is het nu cigaar of sigaar, en is het nu cigaret of sigaret..)
 7. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Dagpact; Billy Yvonne Lika Rapilos Quinn Bor
 8. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Ook goeiendag @Quinn Hoe gaat het met roken?
 9. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Nou @spirit dat klinkt ook verre van leuk..
 10. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Ja dat is ook zo @lady jane Ik ga hier nooit met hem in over discussie, ik laat hem gewoon vertellen en ik luister maar zeg niks, ook niet wanneer hij eens wat verteld waarvan ik denk Nou dat zat eigenlijk een beetje anders, ik hou gewoon me mond en luister. Ik zeg dan hooguit eens tussendoor dat ik het zo rot voor hem vind maar verder niks, nopes nada. Een poosje terug zat die allemaal smoesjes te bedenken om maar niet thuis te hoeven komen, totdat ik eens zei maar als je niet wilt of het niet aankan om naar huis mag je dat ook gewoon zeggen, en sindsdien zegt die dat dan ook eerlijk. Pijnlijk voor mij ja, maar ook dat zeg ik niet, hij komt ook steeds toch weer terug maar dan op zijn tijd. Hij kan het emotioneel niet altijd aan en volgt heftige therapieƫn (heeft PTSS) en pubert dan ook nog eens heel erg. Daarbij is z"n medicatie ook sinds kort weer aangepast. Het is heel moeilijk voor hem nu..maar ja het vergeten en overslaan kan niet idd.
 11. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Ik vind het ook niet echt bij die leeftijd passen om dan nog steeds bij je moeder in bed te kruipen @Rosee
 12. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Mwah moeilijk valt mee hoor @Rosee maar dit zet geen zoden de dijk vind ik. Elkaar verwijten en gaan discussiƫren/ invullen hoe het was voor de ander en hoe het nu is....is weinig respectvol en kan zeer pijnlijk zijn. Het is 1 en dezelfde situatie maar ieder beleefd het op z"n eigen manier, dat moet je in z"n waarde laten vind ik. Voor mij is het ook weer anders. Ik heb het geaccepteerd zoals het was en nu is, zal wel moeten want anders zit ik binnen de kortste keren weer aan de fles van schaamte, schuld en spijt. Ik kijk liever naar het nu en de toekomst dan achterom al poets ik dat niet weg; kan ook niet maar mag ook niet.
 13. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Ik had het hier ook weer fijn gisteravond. Zoon en husband in verhitte discussie en uiteindelijk zegt zoon tegen husband; "Zal allemaal wel maar jij hebt me uit huis laten plaatsen." Ik was in shock, en nog steeds wat ervan, dit heb ik nog nooit uit z"n mond gehoord. Dat hij dit ooit zou gaan "gebruiken" had ik wel verwacht maar dan tegen mij en niet tegen husband. Ik zei dan ook niks, heb geen woord gezegd, ik wist niets uit te brengen en zat er maar wat bij. Anyways dit liep zo uit de hand dat hij de trein gepakt heeft terug naar pleeg en onderweg mij excuses aanbood en zei later wel weer terug te komen om mij. Ik ben nog steeds verbluft.
 14. Bor

  ZATERDAG 14-9-2019

  Op zaterdagavond vanaf 21:00 uur een feestje in een cafe..dat klinkt bij voorbaat al dat het dak eraf gaat @rapilos Kan me voorstellen dat je daar niet zoveel zin in hebt. Oh ja goedemorgen allemaal..
 15. Nee joh. Gewoon overheen groeien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...