Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6495
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Over Bor

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Reminder;

  Ik vroeg om Kracht en Kalmte.
  En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.
  Ik vroeg om Wijsheid.
  En ik kreeg problemen om op te lossen.
  Ik vroeg om Moed.
  En ik kreeg gevaar om te overwinnen.
  Ik vroeg om steun.
  En ik kreeg kansen.

  Ik kreeg niets waar ik om vroeg.
  Ik kreeg alles wat ik nodig had.

Recente profielbezoeken

4066 profielweergaven
 1. Bor

  SONGFESTIVAL

  Gefeliciteerd Duncan, gefeliciteerd Ilse, gefeliciteerd fans, gefeliciteerd Nederland.
 2. Bor

  Vrijdag 17 mei

  Wat is het dan wat de derde dag zo moeilijk maakt @Bilo? Is dag 3 moeilijker dan bijvoorbeeld dag 2 of dag 4?
 3. Bor

  Vrijdag 17 mei

  Ja idd @Yvonne en @Rosee Ik laat het maar zitten. Ik had het er gister met husband over want pleeg gaf me een nare smaak bij dat hele moederdag. Husband zegt ook Laat gaan. En eigenlijk is dat ook het beste maar dan kom ik weer als vanouds in opstand. Het "kom tussen mij en m"n zoon, toe maar, probeer maar, en je zult verliezen". Ik wil dat gevoel niet meer en toch riep pleeg dat bij me terug op en ik kreeg hartstikke dorst natuurlijk. En dat wil ik ook niet meer. Het is dan teveel van hetzelfde als "toen" met jeugdclub. Als pleeg mij gewoon even had gebeld met "Vind je het goed dat hij een weekend later thuis komt want zus en zo en ik heb het er met hem over gehad en hij vind het goed, vind je dat ook oke?". Dan was er bij mij niets aan de hand geweest en had ik niet opstandig en getriggert geweest. Ik was ook bang dat zoon boos op me zou zijn om wat ik hem "aangedaan" heb, die angst heb ik nou eenmaal, en nu dacht ik dat het "zover" was... Nu heb ik er wel met pleeg over gebeld en dit alles uitgelegd maar ze snapt geloof ik mijn hele ophef niet en wuift het weg "Joh er was niets!". Dan denk ik Welnee joh, ga eens in mijn schoenen staan. Maar laat maar, ja. We gaan varen. Husband neemt een dagje vrij van werken ook morgen. Lekker met z"n drietjes.
 4. Bor

  Vrijdag 17 mei

  Morninkjes.. Zoon de weekend thuis voor moederdag nog. Wat te doen? Geen idee, heb het vorige week al gehouden hoor, blijf niet aan de gang Misschien dat het wat mooi weer wordt en hij mee wil varen of zo..
 5. Bor

  SONGFESTIVAL

  @nancy Op Nu.nl. Ga naar entertainment en vandaar op Songfestival klikken en dan heb je alles. Dan heb je alle liedjes op een rij van de eerste en van de tweede halve finale, al het nieuws erom heen, interviews etc. etc.
 6. Bor

  SONGFESTIVAL

  We zijn door. Niet dat ik wat aan Duncan vindt hoor maar blijkbaar zijn ze het met me eens dat er nog veel ergere baggere sjit bestaat. Nu maar hopen IJsland wint zaterdag
 7. Bor

  SONGFESTIVAL

  Thuis blijven dan @Cleo?
 8. Bor

  SONGFESTIVAL

  Duncan behoort toch wel in de top van wat ik vanavond gezien heb, ja. Ben benieuwd..
 9. Bor

  SONGFESTIVAL

  @Cleo66 Wat nou als je liever dit festival kijkt dan ? Mag dat niet of zo?
 10. Bor

  Stoppen

  Lars, vaarwel..
 11. Bor

  SONGFESTIVAL

  Ik heb gisteravond niet gekeken, ik kijk het sosieso nooit meer omdat ik me dood aan erger (politiek en zo). Maar mijn nieuwsgierigheid won het deze keer en ik heb de 17 acts van gisteravond terug gezien omdat ik benieuwd was wat voor spannends/ verrassends er nu weer tussen zou zitten. Nou Duncun is wel soft dan hoor. Wauw, heb je Ijsland gezien in hun sm- pakjes? En ik vind het nummer ook best wel wat hebben eigenlijk..ik heb Ijsland liever dan Nederland dan te softerig zijn. Die blonde in het leer en tuigjes zou ik best eens willen temmen, wat een lekker ding zeg!
 12. Bor

  Woensdag 15 mei 2019

  Dagpact GewoonDoen Bor
 13. Bor

  SONGFESTIVAL

  En, wat vonden we van de eerste halve finale gister?
 14. Bor

  Woensdag 15 mei 2019

  Goedemorgen..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...