Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8397
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  40

Over Bor

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Reminder;

  Ik vroeg om Kracht en Kalmte.
  En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.
  Ik vroeg om Wijsheid.
  En ik kreeg problemen om op te lossen.
  Ik vroeg om Moed.
  En ik kreeg gevaar om te overwinnen.
  Ik vroeg om steun.
  En ik kreeg kansen.

  Ik kreeg niets waar ik om vroeg.
  Ik kreeg alles wat ik nodig had.

Recente profielbezoeken

5132 profielweergaven
 1. Bor

  Dinsdag 19 November 2019

  Ik heb vandaag een rare dag er is niks wat een beetje vanzelf gaat, echt waar niks. Ik breek meer af dan dat ik waarmaak vandaag, alles kost dubbel zoveel moeite. Zal bijvoorbeeld de wasmasjien leeghalen had ik de deur niet goed dicht; dus dat ding heeft niet gedraait. Op de fiets heen en terug fiets ik me kapot want m"n zoon vind het zeker moeilijk om mijn geleende fiets heel, zoals die was, terug achter te laten. De vaatwasser heeft niet goed afgewassen want hij heeft het afwasblokje niet uit de zeepbak getrokken. De hond heeft al 3x overgegeven en m"n stofzuiger zuigt niet goed en maakt een irritant fluitgeluid die door merg en been gaat. En post wat ik opengemaakt blijkt post van de buren te zijn. Ik ben er klaar mee voor vandaag en ik doe niets en dan ook echt helemaal niets meer, bekijk het maar met alles. Ben er moe van zeg!
 2. Bor

  Dinsdag 19 November 2019

  Snap ik wel een beetje geloof ik wat Kohtje zegt..ik zat toen ik het las ook met m"n typvingers boven het toetsenbord maar wat te typen..ja wat?..ik heb geen idee en dan hou ik me er maar stil over, beter niks zeggen dan iets wat nergens op slaat misschien..? Of zo.. @rapilos Verteld nooit inhoudelijk over hoe het drinken "eruit ziet" of wat de (verdere) plannen zijn en of hoe dat te bewerkstelligen. Of mijn geheugen laat me in de steek, dat kan natuurlijk ook. * Rapilos deze post mag je als je wilt en behoefte mocht hebben als een uitnodiging beschouwen*
 3. Bor

  Dinsdag 19 November 2019

  Pardon? Wie zijn "jullie" en wie is "ïkke"?
 4. Bor

  Dinsdag 19 November 2019

  Pardon? Wie zijn "wij"?
 5. Bor

  Dinsdag 19 November 2019

  Ontroerend.. Je bent een lieverd Smar
 6. Bor

  Dinsdag 19 November 2019

  @Lika Goedemorgen..
 7. Bor

  Maandag 18 november

  @Jopie Ik snap je goeie bedoelingen wel hoor. En ik waardeer het ook zeer zeker. Maar ik heb niks gedaan/ beslist zonder toestemming of zonder advies te vragen. Dat durf ik (nog?) niet. Voel ik me veel te onzeker voor. Heb wat lang gehoord hoe foute mem ik ben en ben geweest dat het er bij mij niet 1,2,3 ingaat dat ik het nu ineens zelf goed zou doen. Hoeft ook niet, het gaat niet om mij. Het is nog wat vroeg om te kunnen overzien, we zijn emotioneel gezien "overreden" en hebben tijd nodig, nog even..Daarom gaan we hem ook niet overhaast verhuizen, alles gaan we eerst stapje voor stapje afronden en van daaruit dóór. Toekomstgericht naar zelfstandigheid voor hem. Pleegmoeder en mij leek januari wel een mooi nieuw streven, begin, een nieuw schoon jaar. Hij zit in de trein, ik heb hem station gebracht vanmiddag..onderweg naar waar hij óók thuishoort, z"n verjaardag vieren met pleegfamilie.
 8. Bor

  Maandag 18 november

  1. Nee 2. Nee. Hij mag dan wel 17 zijn maar sociaal emotioneel is hij dat niet. Daarom.
 9. Bor

  Maandag 18 november

  Ook een lastig iets.
 10. Bor

  Maandag 18 november

  Het is oke Fleurtje. No hard feelings hier hoor. "T is een lastig iets..
 11. Bor

  Maandag 18 november

  In vergelijking met wat wij gewent zijn..worden wij plotseling losgelaten, ja. Daar komt nog bij dat hij voor zovéélste keer mensen die hij vertrouwd, woon- en werkomgeving die hij vertrouwd, verschillende vormen van hulp- en ondersteuning die hij vetrouwd is geraakt kwijt is, los moet laten. Terug moet in leven en wonen in groepsverband waar hij slechte herinneringen aan heeft (tehuizen). Het is zelfs zo dat hij me gevraagd heeft of ik de voogd van jeugdzorg wil vragen of ze nog wat op hem wil letten/ contact wil houden. Ik schrok daarvan maar ik neem dat serieus in overweging op dit moment omdat hij aangeeft dat hij dat als vertrouwd aanvoelt.
 12. Bor

  Maandag 18 november

  Nou dat hoef je me/ ons niet op een presenteerblaadje aan te reiken hoor. Het zou me verwonderen als dat niet zo zou zijn, zo beschadigd is hij wel.
 13. Bor

  Maandag 18 november

  Hij vroeg me afgelopen zaterdag of ik nog steeds op "die site" waarvan hij de naam niet meer wist, schrijf. Ik zeg Ja nog steeds. Ik had niet gedacht dat hij dit nog zou weten (heb de naam dan ook niet genoemd maar je hoeft niet ver te zoeken op Google he) en vroeg hem vanwaar die vraag.. Hij zegt Omdat ik weet dat ze mem helpen en omdat Niwi daar ook van was (ze kenden elkaar omdat hij m"n maat was) en omdat we daar kaartjes van kregen toen. (tijdens onze opname in 2010/ 2011) Toen heb ik verteld dat jullie nog steeds erg meeleven met hem en mij en dat ik verteld heb dat hij bij pleeg weg gaat enzo...en dat jullie hem feliciteren met z"n verjaardag en zo. Op mijn vraag of hij het wilde lezen antwoordde hij met nee, want dat is voor mensen met een drankprobleem zoals jij. (Ja sorry hoor maar zo praat hij daarover, hij vind dat heel normaal) Dat jullie frummers weten dat hij jullie dus niet vergeten is, bij deze Nu maar hopen dat hij zich niet bedenkt en straks ineens online met ons mee gaat "praten" want ik had echt niet verwacht dat hij dit nog zou weten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...