Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bor

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6184
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  21

Over Bor

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Interesses
  Reminder;

  Ik vroeg om Kracht en Kalmte.
  En ik kreeg moeilijkheden om me sterk te maken.
  Ik vroeg om Wijsheid.
  En ik kreeg problemen om op te lossen.
  Ik vroeg om Moed.
  En ik kreeg gevaar om te overwinnen.
  Ik vroeg om steun.
  En ik kreeg kansen.

  Ik kreeg niets waar ik om vroeg.
  Ik kreeg alles wat ik nodig had.

Recente profielbezoeken

3851 profielweergaven
 1. Bor

  Donderdag 21 maart 2019

  Hier ook, verse snijboontjes. Aardappelen en gehaktbal bij. Verse fruit, banaan, mandarijn, druiven - smoothie na.
 2. Bor

  Donderdag 21 maart 2019

  Wat zeg je dan precies?
 3. Bor

  Donderdag 21 maart 2019

  @Lars Als je op die manier gaat redeneren heb je nu toch ook geen leven meer terwijl je nog leeft? Bedoel, dood gaan we vroeg of laat allemaal, dat is zeker. Maar om nu alvast te gaan liggen wachten tot ik dood ga is ook zo wat niet? Daarbij denk ik dat de wereld heus wel door draait, met of zonder mij. Zo onmisbaar ben ik nou ook weer niet.
 4. Bor

  Donderdag 21 maart 2019

  Let's go,. Ik zou wel willen maar het gaat niet. M'n lichaam laat me ietwat in de steek zo voelt het. Nog steeds last van die spit in m'n rug, door die spit ben ik een paar keer gevallen waardoor ik een hartstikke zere knie heb. En tot overmaat van ramp begint er ook nog (maar weer eens) een borstontsteking. Als nou ergens wat aan te doen was maar nee. Ja, pijnstillers en ontstekingremmers slikken. Baal er ontzettend van allemaal maar goed.. Het zal allemaal wel weer over gaan, een lichaam kan zelf ook veel natuurlijk. Ik eet en drink zo gezond mogelijk, dat zal vast helpen. Al trigger het mij ook erg om te gaan drinken, eerlijk gezegd.
 5. Bor

  Gezonder leven.

  @Gezondworden heb jij eerder op dit forum geschreven onder de naam @Extranaut?
 6. Bor

  Gezonder leven.

  Kun je in zo"n geval niet beter vragen aan de desbetreffende of die dezelfde persoon is wie je denkt wie die is? Want hier te constateren zonder te vragen vind ik dat je onrust en wantrouwen zaait naar medefrummers, het forum, maar ook in geval het niet zo is vooral naar @Extranaut en @Gezondworden. Vraag hem dan gewoon is mijn mening. Of je eerlijk antwoord zult krijgen weet je natuurlijk nooit zeker, daarvoor blijft het virtueel en ongecontroleerd. Maar ik ben voor vertrouwen in de goedheid in mensen. Als dat al niet meer kan bestaan, kan het hele forum wel opdoeken. Mensen maken soms rare sprongen. So be it. Dan nog zal er een reden voor zijn.
 7. Bor

  Gezonder leven.

  Dat weet ik wel zeker, maar wel erg jammer dat zo"n lief mens als jij, zichzelf zoveel geweld aandoet met alcohol. Volgens mij verdien je beter.
 8. Bor

  Gezonder leven.

  Ik ook. De oneliner die ik ervoor plaatste, waagde ik het erop want ik weet ook wel dat de manier waarop ik het schreef vanalles uit kon lokken, of juist helemaal niets. Mijn hart maakte een sprongetje bij uberhahaubt al het zien van een reactie, en bij wat er stond heb ik zachtjes Yes! gezegd. Het kwam blijkbaar binnen, dat is al heel wat. Bij een lijdende alcoholist is de juiste timing heel erg belangrijk, en virtueel is dat weleens wat lastig inschatten vind ik.
 9. Bor

  Maandag 18 maart 2019 (de officiele)

  Verschrikkelijk weer. Ik kan er niet eens boos om worden, ik huil ervan. Waar gaat het in vredesnaam zo mis hier op de wereld ?
 10. Bor

  Gezonder leven.

  Naar mij hoeft dat niet hoor. Ik trek deze uitspraak me tot zover niet persoonlijk aan. Ik herken wel de wanhoop, het machteloze, het inwendig verdriet en het kwaad erom worden. Op zich is dit wel goed denk ik, uiting van gevoel en emotie. Het is niet "echt" kwaad bedoeld. Het kwaad is de drank, niet @Gezondworden zelf.
 11. Bor

  Maandag 18 maart 2019 (de officiele)

  Goedemorgen..
 12. Bor

  Zaterdag 16 maart 2019

  Komt omdat je je emotie"s niet meer onderdrukt met bijv. alcohol, alles wat je voelt is puur. Zo werd ikvanmorgen gebeld door mijn schoonvader, hij is een oude man van 85 jaar en 2 jaar geleden zijn vrouw verloren. Hij was zo verdrietig aan de telefoon, hij mist haar zo verschrikkelijk veel. Dat ontroerd mij altijd zo,ik vind het zo zielig voor hem. Dus ik ga daar dan naartoe, zo ook vanmorgen en als hij dan zo emotioneel en liefdevol over haar praat en dan het verdriet en gemis dat hij met mij deelt, dan jank ik mee. Nou en toen zaten we dus allebeide met tranen over de wangen..hij zegt; Huil jij nu ook? Eh yep! Vervolgens moesten we daar beide weer om lachen terwijl de tranen nog over onze wangen liepen. Zo dus, zulke dingen. "Vroeger" sloot ik me daarvan af, dan nam ik voordat ik er naartoe ging (als ik al ging, want ja...moeilijk,moeilijk he?!) ) een dikke slok en bij thuiskomst ook. En vergeet niet, we vluchtten niet voor niets, verslaafde/ verslavingsgevoelige mensen zijn bijzonder gevoelige mensen ,hele lieve mensen.
 13. Bor

  Gezonder leven.

  Jawel @Etty, ik kan me dat heel goed voorstellen maar ik zei het toch ook niet tegen jou? Ik zei het tegen @Gezondworden, deze geeft zelf tegenstrijdige berichten aan. Het ene moment wil hij geen interactie en het volgende moment wordt er wel steun en begrip verwacht. Dan vraag ik me af; Hoe? Maar ik denk toch niet dat ik erdoor heen zou kunnen prikken om ook maar ietwat helpend of steunend te kunnen zijn, daarvoor is het nog te vroeg als ik alles zo van hem lees. Het is doordrenkt met junkgedrag- en gedachten nog. Dat is erg jammer maar iemand moet er wel zelf voor open staan anders werkt het niet. Snap je mij een beetje @Etty? Misschien zie ik het wel anders dan jullie hoor, dat kan ook.
 14. Bor

  Vrijdag 15 maart 2019

  Ik heb enorm veel moeite met de postings van @Gezondworden Mensen die erop reageren lijken me zo kalm te reageren, mij lukt dat niet.
×