Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Zo 15 nov


bumperjim
 Share

Aanbevolen berichten

Morgen!

Er moet hardgelopen worden, hond wordt gallisch van de lockdown en ikzelf ook.

Zit bovendien weer in zo'n periode dat het ene na het andere ding hier kapot gaat, met name de auto :( frustratie rijst de pan uit, kan maar beter wat fijne moleculen gaan maken in de hersenpan. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen !

wakker worden zonder wekker, heerlijk.

Hoera, gefeliciteerd @Jannigje:present::rose: 

Ga je nog wat leuks doen? Of jezelf extra verwennen met een douche nemen met luxe doucheschuim, een extra kruidnootje bij de thee, schandalig lang rondscharrelen in je badjas en lekker niks doen? Ben benieuwd! 

Ik ga vandaag zo’n grote glazen pot vullen met plantjes, aarde en mos. Kurk op de pot en daarna alleen maar kijken. Systeem onderhoudt zichzelf. Je hoeft geen water te geven. Verder lonkt de wind. Ik ga via bos naar de duinen lopen en weer terug. Lekker uitwaaien, hoofd leegmaken.

@SanMiquel en @Zbb: houd vol! Neem die eerste niet. Ook bij mij eindigt dat altijd in een enorme binge. Dagenlang van de wereld. De kater wegdrinken met een nieuwe lading drank. 
Schrik wel van gebruik benzo’s en drugs als hulp om die eerste niet te nemen. Probeer daar gezonde feel good vervangers voor te vinden. (Sporten, wandelen, mediteren,..) Anders vervang je de ene verslaving met een andere.  Afkicken van benzo’s is bij langer gebruik ook hel op aarde.

Voor allemaal een fijne dag zonder worstelingen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Yana:

Hou vol @bumperjim, een mens is gewoon blij als de auto kapot gaat, dan mag je tenminste nog een uitstapje maken naar de garage.

Ik had vorige week voor 1000 euro een nieuwe versnellingsbak nodig en deze week blijkt dat de turbo die ik vorig jaar vervangen moest (op doorreis in België) geen originele turbo was en nu af en toe begint uit te vallen, en dus ook eigenlijk weer vervangen moet worden, 1500 euro. Het gaat niet over een kapot achterlichtje of zo.

Een illegaal uitstapje kost maar 135 euro. Zie je mn frustratie temeer dat de auto misschien nog maar 2000 euro waard is. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Lika:

Goedemorgen. Doe je goed @bumperjim. Lopen! Kun je nu alleen een klein rondje?

Ik mag een straal van 1 km om het huis, max 1 uur lang. Nou heb ik wat die straal betreft een beetje gesmokkeld, niet eens veel trouwens, en lekker de bult op 200m omhoog 200m omlaag bijna 50 minuten lang, ben lekker moe nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ai @bumperjim, dat is met recht echt balen. 
Wij hebben ook ooit eens zo'n auto gehad, een oudje al en hij ging van alles mankeren. 
De ellende was dat we bij alles wat het begaf keken naar wat we al hadden geïnvesteerd en dan toch maar weer die reparatie lieten uitvoeren... 
Tot het echt 'op' was... achteraf hadden we van al het geld  dat we er aan hebben gespendeerd gewoon een spiksplinternieuwe auto kunnen kopen :huh:

Ik las zo net ook nog even over de struggle van @SanMiquel en @Zbb.
Wat een gevecht... niet opgeven hoor mannen. 
Ik heb respect voor jullie doorzettingsvermogen... 

En @Renaldo61, de zondag is dus niet lekker begonnen voor jou. brrr, kan zo venijnig zeer doen zo'n snee... 
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Jannigjegefeliciteerd!

@bumperjim Ah, is het weer zo'n periode? Ik ken het, alles gaat op de 1 of andere manier precies na elkaar kapot. Wel lekker dat je hebt kunnen hardlopen. Ik heb het eergisteren weer eens geprobeerd. Dacht dat de knie na 1,5 week rust wel weer hersteld was. Zo voelde het althans. Maar nee, zelfs op "jog tempo" was het na een paar 100 meter al duidelijk en ben ik meteen gestopt (het beste wat ik kon doen, nu heb ik geen schade aangericht en kan ik het over een weekje weer voorzichtig eens proberen).

Jaren terug had ik het overigens flink op een zuipen gezet en was ik binnen no time alle conditie kwijt. Nu wacht ik geduldig af. Ben wat dat betreft echt veranderd.

bewerkt door Sandro
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,  ja hier ook zo'n auto , airco kapot,  versnellingsbak kapot,  besturingssysteem niet meer in orde , cruisecontrol werkt niet meer en knipperlicht naar rechts moet je vast blijven houden . Nu in coronatijd hobbelen we maar wat door met het ding ,  tis een diesel dus brengt echt geen drol meer op 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...