Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Renaldo61

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Renaldo61

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Maar ik bedoel dan ook veel hoor. Ik had in niet veel anders zin . S'morgens een ei, met een stuk brood. S'middags wat karbonade en later veel soep.
 2. Afwassen doe ik, nog was opruimen. Kasten zouden eens dringend opgeruimd moeten worden ... Misschien al starten aan wat groenten ...
 3. Ik vrees dat jij me ergens verkeerd begrepen hebt. ? Ik heb geen enkele vrouw meer om mee te praten of samenwoon. Of bedoelde je die psycholog? Ook een nieuwe goede huisarts gevonden.
 4. Mogelijke ontwenningsverschijnselen alcohol De volgende ontwenningsverschijnselen bij alcohol kunnen optreden: zweten misselijkheid slecht slapen vermoeidheid onrustig gevoel verhoogde bloeddruk spierkramp gespannen angstige gevoelens somberheid lusteloosheid trillende handen. Deze ontwenningsverschijnselen komen meestal de eerste week voor. De klachten moeten na een paar dagen gaan afnemen. Dit geldt niet voor slecht slapen en gespannen zijn. Die klachten kunnen langer aanhouden. Ook klachten als angstig, somber of lusteloos zijn, kunnen langer duren. Ernstige onthoudingsverschijnselen Er kunnen ook ernstigere onthoudingsverschijnselen voorkomen, zoals: Delirium tremens: verlaagd bewustzijn met hallucinaties. Dit komt niet vaak voor. De verschijnselen openbaren zich meestal binnen een week na het stoppen met drinken. Een delirium krijgt iemand pas na 10 tot 15 jaar overmatig drinken. Toeval of insult: een korte periode van bewustzijnsverlies. Een insult komt niet zo vaak voor. Het treedt op in de eerste week na het stoppen met drinken. Versie: juni 2020 Best een specialist raadplegen.
 5. Geeft hij een reden waarom hij zoveel drinkt? Uit de horeca stappen zou al een start zijn. Volgens mij hebben zulke zware problemen meerdere oorzaken. Ik denk dat ouders hier weinig kunnen aan doen.
 6. Gisteren weer bemerkt denk ik, zelfs teveel soep is blijkbaar niet goed.
 7. Weer een vroege dag, goedemorgen iedereen. Alweer de vierde dag droog. Maar slecht slapen.
 8. een goede diëtist zou kunnen helpen? Ik ben ooit makkelijk op enkele weken 6 kg kwijtgeraakt. Maar dan? Ik ben gestopt met naar de diëtist te gaan door mijn scheiding.
 9. Neem me niet kwalijk, ik wil niemand aanzetten tot drinken. Soms twijfel ik echt of ik liever nuchter of dronken ben, dronken slaap ik goed. Nuchter komen al die gevoelens terug, Praten op Facebook is ook al helemaal niets. Veel koffie drinken kan ook al niet, zoiets als peper in mijn voeding al helemaal niet.
 10. Renaldo61

  Hallo ik ben Ronald

  ik word meestal verliefd op vrouwen die veel te jong zijn voor mij. Zeer slim . Nooit geen enkele ooit opzocht, behalve waar al mee huidige problemen mee ontstonden.Die ik ontmoette op mijn werk. het zijn steeds een zelfde types, jong en behluppzaam , een schrijfster van beroep, een andere dokter in antropologie . Ik lieg hier absoluut niet om. Ook die van mijn werk was absoluut niet dom.
 11. Renaldo61

  Dinsdag 7 juli 2020

  Ik moet leren, relativeren en vrouwen waar ik vroeger veel mee praatte , gewoon los te laten. Ik was gisteren heel boos, ik weet alleen niet goed hoe met sommige om te gaan . ik ontmoette in 2004, een waar ik totaal zot van was , ik droomde steeds over haar tot ik haar zag.Ik heb die droom niet meer. Ontwijken lukt blijkbaar helemaal niet. Ik was niet boos op haar hoor. Alhoewel dat het boos zijn mij enorm hielp. In de zin van dat ik toch niet kan krijgen wat ik wil .
 12. Ik ga hier niet iedereen citeren en antwoorden.Ik heb goed geslapen. Ik heb gelukkig zeer goede buren die op mijn hondje passen als ik domme dingen doe. Morgen anaal onderzoek, kijk ik absoluut niet naar uit. Ik ga proberen terug contact te maken met de vrouw van 2004, waardoor veel van mijn problemen ontstonden. Ook met die van die van de ontwenningskliniek, die ik daar leerde kennen, als ik, haar naam en email adres of zoiets mag weten, , ze was de enigste sinds mijn puberteit die ook maar ergens mijn leeftijd was/ is Ook met twee uit het verre Nederland , tenminste als ik van een die dokter geworden is genoeg gegevens terug vind . Ik ga dit alle eerst met mijn pshyhologe bespreken. Het is een zeer goede , Dinsdag om 11 uur. k ga zeker niet meer beloven dat ik niet meer drink ofzo. Vroeger kwam ik al mijn beloftes na. Gewoon praten doet veel voor mij. Ik wordt helaas verliefd op steeds een zelfde soort type vrouwen . Jong of jong uitzien en meestal zelf met veel problemen en behulpzaam naar andere mensen Nu ga ik effe wandelen met het hondje .
 13. Ook met die van de ontwenninskliniek wil ik, zeker nog praten Morgen heb ik zeker over met de dokter Die annaal onderzoek gaat doen kiijk ik absoluut niet naar uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...