Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Renaldo61

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1875
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

1 Volger

Over Renaldo61

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @spirit Ok , ik was van mijn stoel gevallen. Prettig je weer te lezen.
 2. Okee , ik neem toch vitaminen? Reeds gevraagd bij de apotheek over sommige, maar veel zijn in tubes, zalfjes zo. Ze vragen in de apotheek om ze uit de verpakking te halen? Zie afbeelding, die neem ik nu iedere dag. Dokter vandaag zeer goed. Ik ga geen details meer vertellen over mijn gevolgen van mijn operatie, maar ze vond het goed. Alchohol laat ze liever aan de specialist over die zie ik maandag. Ik denk dat ik mijn volgend gesprek met de psychologe beter voorbereid, dingen maar opschrijven. In het inloopcentrum ging het prima, buiten dat er echt weinig persoonlijk contac
 3. Kaars aangestoken die ik gekregen heb. Moeder was de 90 voorbij, maar dat ik haar niet meer mocht bezoeken met het hondje. Daar had ik het vandaag moeilijk mee. Gelukkig twee goede gesprekken gehad, een met een vrijwilligster en ander met een proffesionele van het centrum.
 4. Ben jij hier lang afwezig geweest? Het is de bedoeling dat ik nog een week thuis ben en dan voorlopig halftijds ga werken.
 5. Ook in een ontmoetingsplaats had ik weer een paar prettige gesprekken, spijtig genoeg met professionele of vrijwilligers, kaars gekregen. Aangestoken , als ik het venster dicht doe doof ik ze maar.
 6. Overschot van medicijen gaan halen van moeder, in het rusthuis. Ik denk dat ik meeste gewoon weggooi. Kent er iemand iets van vitamine B12 ? Ik had het moeilijk dat ik haar niet meer met het hondje mocht gaan bezoeken.
 7. Het is niet het origineel, maar hier wordt ik vrolijk van.
 8. @Rosee Ik kan blijkbaar moeilijk heel de discussie volgen. Maar ik heb je eerder al geantwoord. Doe er wat aan. Ik heb een vrouw ontmoet niet zo lang geleden. Bijna 50 jaar, ok ze dronk. Daarom kwam ik ze ook tegen in de verslavingskliniek. Ze was daar ook omdat haar oudste zoon van 24 haar in het ziekenhuis had geslagen. Ze had terwijl ze daar was ook nog operaties nodig vanwege de slagen. Ze kreeg nooit een telefoon van haar zonen tot een hevige regenbui. Ze is waarschijnlijk de braafste vrouw die ik ooit ontmoet heb. Ik weet niet waar opties waren, maar een leven met beidde kinderen
 9. Ik mis Smargad. Bij mijn eerste gsm , terwijl ik op wc zat ging hij af. Mijn hond "Bob foto van geplaatst" Bracht de hond braafjes de gsm tot bij me. De gsm werkte nog prima, wel met minstens drie tandindrukken. Ik woonde toen nog landelijk, nooit een dier gehad die zo goed was in het vangen van ratten, spijtig genoeg zat hij ook achter katten. Mijn huidige Maltezer voelt zich een reus.
 10. Niet kunnen of mogen auto rijden. Ik had nooit een ernstig ongeval. Ook fysiek kan ik mijn werk nog niet aan.
 11. Ik vrees dat bij mij alcohol het eerste was. Al ben je daar als tiener nooit zeker van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...