Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Renaldo61

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1199
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Renaldo61

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Blijkbaar hebben we met ons alle @ikkanhet succesvol wegejaagd ?
 2. Van die beestjes had ik zelf echt geen angst. Maar wel dat ik ze zag.
 3. @Bor Je doet me lachen .
 4. O ja , had ik veel . Dat ik alles op mijn werk deed op automatische piloot.
 5. Ik meen dit ernstig. Ik had daar van de verpleging 2 mensen die me moesten begeleiden, verslavingskliniek . Een maakte zich echt zorgen over mij. Ik had het daar later nog over met de andere verpleegster waar ik goed mee kon praten .
 6. Ik denk dat het vrij is om van mening te verschillen? Nooit proberen te begrijpen wat vrouwen denken. Meestal hebben zij mannen veel beter door als wij hun. Dat is toch mijn mening.
 7. Neven effecten kunnen zeer lang duren. Ikzelf zag meer als een week kleine vliegjes voor me . Als ik opstond.
 8. @Bor Ik begrijp je soms niet of weet helemaal niet wat te antwoorden. Wat ik een tijdje geleden probeerde te plaatsen was heel onschuldig. Denk ik toch.
 9. Ik was eerst ook in zo'n kliniek. Ook maar 10 dagen geweest. Mijn reden dat ik lopen ging was wel heel anders. https://alexianentienen.be ben ik langer geweest, dat is zeker een goede verslavingskliniek. Ik had wel problemen met de verpleging, die behandelden iedereen als kleuters. Ik had van de verpleging wel een zeer goede persoonlijke begeleiding. Ik had het die vrouw mijn eerste week absoluut niet makkelijk gemaakt. Ik heb wel in beidde klinieken met anderen gepraat. Graag zelfs. Het waren niet alleen alchohol verslaafden. Sommige waren gewoon game verslaafd.
 10. Hoelang was jij opgenomen?
 11. @Rosee Misschien probeer jij te hard?
 12. ik neem alleen vitamine B1, buiten een hele hoop andere medicijnen. Ik had onlangs de huisarts gevraagd terug op te starten me Antabuse . Het werkte de vorige keer ook niet voor mij.
 13. Yvonne , heb ik ook gelezen. Maar moeten dat proffesionele zijn? De meeste fora waar ik tot nu toe op was, waren er onbetaalde moderators.
 14. Het is maar een gedachte van mij, maar hier zijn veel dagen dat ik bemerk dat er een enorm gebrek is aan moderators
×
×
 • Nieuwe aanmaken...