Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Op 15-5-2021 om 17:53 zei Quinn:

 Houd dat roer recht. Laat de mensen die je lief zijn binnen en laat ze goed rondkijken. Ze willen alleen maar helpen en beschermen. alleen maar...

En dat is het moeilijkste deel, mensen die je lief zijn binnen laten. Je wil ze niet laten delen in "the abyss" omdat die afgrond zo diep is dat je die voor jezelf wil houden. Omdat je je dierbaren wil beschermen tegen jouw afgrond. Depressie is a **** hier stond een vrouwelijke hond, maar dat is een scheldwoord . 

je hoeft ze ook niet in jouw afgrond te laten kijken, hand vasthouden is genoeg. Hou elkaar goed vast zei de moeder van mijn huidige man, ALTIJD. Ze zag mijn afgrond en we spraken er nooit over. Alleen, hou elkaar goed vast. In de zin van, anders waait ze weg, zakt ze in de afgrond, Psychoses zijn verschrikkelijk. Dus hou elkaar goed vast en laat weer los om iets te doen waar je je beter in voelt. Afleiding. materie. Hout hakken. Tanden poetsen. Fysieke inspanning.

je bent niet alleen @Quinn drank laten staan en alleen naar vandaag kijken. Houd moed, hou vol

bewerkt door Artemis
Vrouwelijke hond weggehaald, ik wil niet 2 strafpunten
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is lastig, leven. Ik ben bang teveel ruimte in te nemen hier, op het forum, met mijn mentale gezeik en gezever. Niet meer steunend te zijn naar anderen, wat ik juist zo graag wil proberen te zijn. Of erger nog, anderen mee te slepen de diepte in. Al weet ik dat ik niemand moet onderschatten, mensen, ook forummers, maken hun eigen keuzes. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb jou nog nooit horen zeiken en zeveren Quinn, je vertelt af en toe hoe het voor jou is en dan ook nog met wat afstand en humor. Ik zou het fijn vinden als je het gevoel hebt dat je hier terecht kunt. 

Als je je zorgen maakt om anderen, schrijf dan hier op je eigen draad dan kunnen mensen prima zelf kiezen wat ze tot zich nemen. Ik lees je in ieder geval en je krijgt me met geen mogelijkheid de diepte in.

Ik weet alleen vaak niet hoe ik moet reageren, ik ben niet zo grappig en heb weinig verstand van psychisch lijden. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind je absoluut geen zeikerd, maarja, ik ben een fan :D

Ik zat na te denken. Dit forum is heel hands on.  Mensen (ik) willen graag helpen, het oplossen, tips geven. Méér doen dan alleen steun betuigen. 
Terwijl dat misschien het enige is waar je behoefte aan hebt? 
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb afgesproken dat ik een paar dagen zonder gedoe bij c ben, dus geen heen en weer rennen en dat soort. Voor D ook even wat rustiger. 

Tips en hulp, ik weet het. En eerlijk, die zijn vaak helpender dan thoughts and prayers. Maar wat is hier nou aan te tippen hè, mijn hulpverlening zit stiekem al met de handen in het haar. Steeds maar geen blijvende verbetering. 

Maar ik leef nog. En elke dag dat ik nog leef, is een overwinning. Een dikke vinger naar the evil bastard himself.

Ik ben. Ik ben er nog steeds. Ik wankel en blijf staan. Gewoon te koppig om echt te gaan liggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 minuten geleden zei Quinn:

Ik ben. Ik ben er nog steeds. Ik wankel en blijf staan. Gewoon te koppig om echt te gaan liggen.

Ja je bent er nog steeds. Dat zeg ik ook tegen mijzelf: je bent er nog steeds. Opvallend dat jij het woord koppig gebruikt, dat is precies wat ik ook zeg en ben.  Ik vertik het om het onderspit te delven. Ik wil de strijd niet verliezen, gun het wat jij “The evil basterd” niet. Dus toch elke keer weer opstaan, toch elke keer weer proberen.

En weet je, voor mij ben jij wel steunend. Want hoe rot het ook allemaal is, en hoe anders onze situaties ook zijn, ik voel me toch vaak minder alleen in mijn getob en gedoe door jouw schrijfsels.

En voor wat het waard is: ik heb jou nog niet betrapt op gezeik en gezever. Daarin sluit ik me aan bij Knakker, Yana en Reacher.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jij schrijft heel veel met weinig woorden @Quinn, dat is niet teveel ruimte in nemen...voor mij lijkt het eerder dat je jouw ruimte precies vacuüm trekt om net zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. Je ademt nog en zuurstof is van iedereen, ook van jou! :rose: En zeiken en zeveren is ook nog altijd niet verboden, zie naar mij, maar dat is wellicht geen voorbeeld...:D dank om hier te zijn! :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Artemis het is een beetje ingewikkeld (geen van mijn relaties lijkt simpel, zal het aan mij liggen?). Mijn ex-vrouw, moeder van mijn oudste kind, is niet helemaal goed snik. Ook echt niet, dat ligt niet alleen aan mijn bevooroordeelde blik, ze heeft een echt labeltje gekregen ooit. Niet erg, met labeltjes valt best om te gaan, maar soms loopt dat uit de hand. Zoals nu. Het kwam mij nu ter ore dat ze het afgelopen halfjaar de bankrekening van dochter vrijwel leeg heeft getrokken. Het kind belde mij om op te biechten dat ze bijna letterlijk aan de grond zit nu. En dan kan ik mopperen dat ik haar had gewaarschuwd, dat het haar eigen schuld is, dat ze haar moeder niet moet vertrouwen en de hele rest, maar ja, 1) dat weet ze al en 2) dat helpt haar niks. Dus nu is het puinruimen en proberen de schade te herstellen. Terwijl ondertussen de vrouw in kwestie me bestookt met haat- en dreig- en jankberichten. Vermoeiend. In essentie is het een herhaling, een cyclus, een patroon. Maar nu gaat het over de rug van dochter en treft ze mij in een mentaal slechte periode. Dus het hakt er meer in dan anders. 

Viel best mee met de rant, ik lees het over en vind mezelf zowaar redelijk en rationeel. Goed bezig Q.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Och @Quinn dit is inderdaad heftig omdat het over je kind gaat. Hoe oud is je oudste? Natuurlijk is ze loyaal aan haar moeder, ook al is die knettergek. Kinderen, van welke leeftijd dan ook, zullen alles doen om hun ouders te helpen. Puinruimen en proberen te schade te herstellen, terwijl je zelf zwaar zit. Alsof je de Himalaya verplaatst, en je doet het, voor je kind. 

wat is de rant? 

en goed bezig Q. inderdaad 

bewerkt door Artemis
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...