Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

knakker

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1263
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  36

Over knakker

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1534 profielweergaven
 1. Oeh ja, die oude dagboeken. Ik had ook schriften vol treurnis. Maar ook lyrische verhalen over al dan niet bereikbare liefdes. Ik heb ze ooit weggedaan toen ik weer eens een Nieuw Leven begon. Jammer wel.
 2. knakker

  GewoonDoen

  Ik weet totaal niet of het van toepassing is hoor. Maar ik moest even aan je denken toen ik dit nummer hoorde vandaag. Loslaten, vrede sluiten met de vroegere narigheid en dan verder gaan met je eigen leven. Je klinkt wijs & monter in je laatste berichten. Fijn.
 3. Een mooi beeld schilder je daar Rosie, van die vuilnisman. Ik kan lang nadenken over zulke dingen. Wat er allemaal omgaat in de hoofden van andere mensen. Welke zorgen en narigheid verscholen gaan achter de mensen die slechts figureren in je leven. Maar het zou me ook niet verbazen als de vuilnisman alleen denkt: lekker, even een peukie. En dan gewoon gedachtenloos en tevreden verder gaat met zijn leven.
 4. knakker

  Nieuw leven zonder alcohol

  Mooi bezig, bootje. En leuk dat je hier mee schrijft. Voor mij is het forum ook belangrijk. Zo blijf ik me bewust van de gevaren van Oom Bier. Anders treedt vroeg of laat toch altijd het gevoel binnen van dat het allemaal wel meevalt. Of nog erger: dat je gaat denken: kom, nu kan ik het wel weer eens proberen. Succes!
 5. Mogge mensen. Nog steeds donker. Ik blijf het onnatuurlijk vinden om op te staan als het donker is. Ik zou het liefst mijn ritme op de zon aanpassen. Eruit als het licht is, en naar bed als het donker is. Hoewel je dan wel weer heel vroeg naar bed moet momenteel. En de zomer om vijf uur uit bed. Nou ja, er is ook niks met donkerheid. Je ziet alleen zo weinig.
 6. Ja, zo weet je de pret wel weer aardig te bederven Jim. Hoewel je natuurlijk ook kunt zeggen: goeie zaak, die luchtvervuiling. Nou ja. Klutsje kwijt. Ik trek mij maar even terug met koffie en Bach. Daar kun je je geen buil aan vallen.
 7. Blauwe Maandag, mooi wel. De meest depressieve dag van het jaar toch? Hier kwam de zon echter op omhuld met al dat prachtig blauw en roze. Een genot om te zien. En geheel gratis. Dus dat depressieve is hier alvast grondig mislukt. Ik heb wel zin in de dag. Jij gaat vandaag weer aan het werk, Geitefleur? Zal even slikken zijn denk ik. Maar gewoon kop naar beneden, hoorntjes vooruit en gewoon overal op af rennen. In het ergste geval richting uitgang . Maar succes ermee, dame. Pakze!
 8. knakker

  Vr 17 jan 2020

  Over een konijn dromen is mij ook nog nooit gelukt. Dat is ook bijna niet te doen. Wel een schattig voornemen. Toen ik jong was logeerde ik wel eens bij mijn neefje. Dan gingen we altijd 'samen dromen', wat erop neerkwam dat we in bed ongebreideld om beurten een verhaal maakten en onze fantasie de vrije loop lieten. (Dat klinkt wat dubieus wellicht. Maar zoals ik al zei: ik ben een kuise ezel )
 9. knakker

  Vr 17 jan 2020

  Haha. Maar het kan altijd nog erger: ik zit opscheept met een moordlustige geit in mijn dromen. En zeg: ik ben een hele kuise ezel hoor. Ik kak uitsluitend thuis, zoals het hoort. Ik blijf dat doodschieten wat voorbarig vinden.
 10. knakker

  Vr 17 jan 2020

  Wel mooi, overlappende dromen. Misschien hebben wij een onderbewuste dierkundige band. Hoewel het me wel weer ietwat van je tegenvalt dat je mij meteen wilde doodschieten.
 11. knakker

  Vr 17 jan 2020

  Oei, zo'n soort droom had ik ook. Ik droomde dat ik in een gekaapte bus zat en ik werd aangewezen om als eerste te worden doodgeschoten. Ik was verontwaardigd dat ze juist mij daarvoor uitkozen en niet een ander. Dat viel me wel een beetje tegen van mezelf.
 12. knakker

  Even voorstellen

  Hey, maar je bent intussen wel mooi zes dagen verder. Dat zijn de kleine stapjes waarmee je nu toch al erg blij mee kunt zijn. Die stapjes zijn trouwens helemaal niet klein. A small step for man, but a giant leap for mankind. Ja, het leven blijft na het stoppen potverdikkie soms nog wel doodleuk rot, dat is wel jammer, maar er is nu wel zicht op duurzame verbetering: klamp je daaraan vast. Nepvriend Alcohol dus ook 's avonds buiten de deur houden. Als je het nadrukkelijk blijft missen, wel afleiding zoeken. Anders wordt het geknaag irritant en op den duur wellicht moeilijk te weerstaan. Ik weet niet waar je interesses liggen, maar zoek iets wat je in elk geval een beetje verstrooiing biedt. Zet 'm op Sjeng.
 13. knakker

  Do 16 jan 2020

  Donder, dat is niet fijn nee, joop. En moeder niet meer voor rede vatbaar dus? Er steeds met een nuancerend dweiltje achteraan blijven lopen lijkt me ook niet te doen. Domweg accepteren is een dooddoener, en evenmin erg geruststellend, maar een beter scenario zou ik ook niet weten.
 14. knakker

  Even voorstellen Myle

  Erg kinderachtig inderdaad. Maar ook erg herkenbaar. Ik heb ook zo ongeveer tot het poortje van de kliniek gedronken. Het wordt wel iets minder treurig als je de verslavingszorg vervolgens ook daadwerkelijk als een keerpunt weet te gebruiken. Lukt dat? Hoe dan ook: sterkte met alles Milo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...