Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

knakker

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1514
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  48

Over knakker

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1790 profielweergaven
 1. Volendamse Bol: het klinkt als iets voor bij de koffie, maar je kunt er op varen dus. Is dat dat bootje dat je hier pas liet zien? Die vond ik heul mooi. Gaat goed met de losse draadjes geloof ik hè? Fijn!
 2. Meestal spelen de kindjes heel lief met elkaar in de zandbak hoor Wim. Alleen soms pakt iemand een schepje af, of denkt de ander dat iemand zijn schepje heeft afgepakt. Dat krijgt vaak de verkeerde een klap en gaat de hele klas zich ermee bemoeien. Waarna de klapjongen met zijn rug naar de rest op de rand van de zandbak gaat zitten mokken en zegt dat het niet eerlijk is dat hij niet mee mag spelen en dat hij altijd de schuld krijgt. Maar dan komt de juf die zegt dat ze niet zo lelijk moeten doen. En dan zeggen ze sorry en spelen ze gewoon weer verder. Uiteindelijk dan.
 3. Is goed hoor Moepsie. Actie = reactie tenslotte. Hoewel ik soms liever die verhipte wet van Newton zou weerleggen.
 4. Toch is mijn indruk is juist dat er veel meer mensen op het forum komen als er gedonder is. Al was het maar om even te zeggen dat ze het forum niet meer leuk vinden. Het is net als op televisie: kijkcijfers hoog, amusementswaarde laag.
 5. Hey maar lieve Cleo. Nou staan er bij vandaag bijna al 3 pagina met berichten. Leuke, vrolijke, lieve berichten. En ook één bericht met een wat negatieve sneer erin. Waarom wordt jouw stemming nu geheel bepaald door die ene?
 6. knakker

  Donderdag 2 juli

  Wij hebben ook die nipt-test nooit gewild. Om precies dezelfde reden. Ik zou het ook nooit over mijn hart kunnen verkrijgen ervoor te kiezen een zwangerschap af te breken. Mijn ouders zeggen altijd: dat is niet aan de mens. Elk leven is welkom.
 7. Moest er aan denken door al dat Halleluja-geroep hier
 8. Prijs de Heer: 7,50 Prijs de Heer: 9 euro 12,50 13,60 Ja wij prijzen hem steeds meer
 9. Ik vind het een surrealistische ochtend hier: Bor die gregoriaans luistert, ipv snoeiharde rock, Smaragd die ineens in mijn armen ligt, Maverick op de trekker. Ik ga bijna denken dat ik heb gedronken.
 10. Ja, die muziek is vermoedelijk niet geheel jouw stijl @Bor Maar ik verbaas me ook over jouw schrijfsels @Smaragd. Tussen twee vriendelijke berichten naar coconutwoman en Bor zomaar zo’n venijnige en gefrustreerde uithaal naar het forum alsof wij alleen halleluja roepen. Ik ben ervan overtuigd dat die vriendelijke meneer de ware smaragd is. Probeer dat venijn dat je ook in je hebt de laatste achterwege te laten. Voor iedereen veel beter.
 11. Nou, de stemming zit er meteen in hier. Over praise the Lord gesproken: ik werd vandaag wakker met gregoriaanse muziek. Dat is helemaal zo gek niet.
 12. Op de appel die ik zojuist schilde zat een sticker met de tekst:“Jij ziet er goed uit!” Ik ben daar niet dol op. Je kent mij niet eens, appel! Ik heb de appel opgegeten. Dat zal hem leren, met zijn grote smoel.
 13. Spannend. Is dat zo'n kleed dat als je er overheen loopt en heel goed luistert, dat je het koebeest dan nog heel zachtjes meeuh hoort zeggen?
 14. Een klassieke vader uit het boekje: werken & drinken. Maar ik zie ook de tristesse. Mooi dat je de laatste jaren nog veel samen hebt gedaan, ouwe
×
×
 • Nieuwe aanmaken...