Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

knakker

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  358
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  13

Over knakker

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

519 profielweergaven
 1. knakker

  Manou

  Moed houden Manoetje. Dat gestuntel met stoppen en dan toch weer drinken dat herkennen we bijna allemaal wel hier. Het is jammer als het tegen je voornemens in misgaat, maar geen ramp. Belangrijk is wel hoe je er na zulke momenten in slaagt om de draad weer op te pakken. Nog aanwezige flessen zou ik nu met een flinke boog uit het raam werpen. Als tenminste niet net de postbode langs fietst, die ook al een rotdag heeft omdat het weer laat is geworden. Er is een hoop narigheid op de wereld Manou. Toch komt het altijd weer goed. Dat is misschien een beetje een halfzachte dooddoener, maar je mag mij er aan herinneren. Je dochter is ook al best een grote meid, die red zich wel hoor. Overgangsklachten heb ik bijzonder weinig kijk op. Dat is iets wat grotendeels aan ons ezels voorbijtrekt. Maar sterkte met alles. Die cheesecake dat lijkt mij ook wel wat. Geniet ervan en voor straks alvast welterusten.
 2. knakker

  Vrijdag 14 juni

  Mooi beest Jim Alleen het kijken naar zo'n slapende hond werkt al heel rustgevend. Kun je niet om de zoveel tijd een foto van hond hier plaatsen om de mensen die er doorheen zitten een beetje moed te geven? Dan benoemen we Woef tot Erehond van het forum.
 3. knakker

  Vrijdag 14 juni

  Heel goed Sober! *blaast op zijn toetertje*
 4. knakker

  Vrijdag 14 juni

  Dat is spijtig Sober. Hoewel die vellen natuurlijk ook op moeten. En zo blijven de mooie vellen ook langer goed. Wat is trouwens een tramadoldagje? Het woord klinkt guitig, maar ik vrees dat de realiteit anders is. Sterkte in elk geval!
 5. knakker

  Vrijdag 14 juni

  Dit vel staat je heel goed Ko. Je lijkt ook jonger nu.
 6. knakker

  Woorddomino III

  aangezien ik ook twee keer moest kijken voor de aansluiting van gerrit begrijp ik bob's herziene bijdrage heel goed
 7. knakker

  Vrijdag 14 juni

  Ik ben een beetje geïntrigeerd door de hond van Bumperjim. Nooit op de voorgrond, maar wel heel vaak terloops aanwezig in zijn berichten. Er rijzen altijd meteen beelden bij mij: een tikje gezette man lopend door de velden, en een hond die beurtelings met zijn snoet in de grond loopt te wroeten en dan weer vrolijk blaffend ver voor hem uit rent. Een middelgrote bruine hond, zo’n loebas, vast een reu. En een eigenwijs beest denk ik, maar wel goedmoedig. Is er een bescheiden kans dat als jij onverhoopt vanuit Buitenlandië nog naar die meeting afreist dat hond dan meekomt? In dat geval kom ik ook.
 8. knakker

  Ik ga voor beter

  Idioot is dat he? Dat de wetenschap dat je leven veel aangenamer is zonder drank, dat je eveneens weet dat je niet eens zult genieten van een glaasje of een fles, en daarbij gevoegd ook nog eens het stellige besluit om het kurkje in de fles te laten niet kan verhinderen dat je toch weer terugvalt. Het is maar al te herkenbaar. En daar zit je dan weer met al je goeie bedoelingen. Zuchtend lurkend aan je flesje en moedeloos geworden door het besef dat je potdorie wéér helemaal opnieuw moet beginnen. Maar het schijnt erbij te horen. Het gros van de mensen hier moest eerst die fase van sneue terugkerende terugvallen door alvorens duurzaam alcoholvrij te geraken. Ik dacht zelf dat ik met een overdosis aan positiviteit en wilskracht die tussenstappen wel over zou kunnen slaan maar blijk tot mijn schrik toch maar gewoon een mens te zijn. Maar die zwakte verbroedert wel: we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Elkaar vrolijk koekjes te voeren als het goed gaat en schouderklopjes als het even tegen zit. Niks mis mee toch? Het is alleen zaak nu niet ten prooi te vallen aan je eigen moedeloosheid. Natuurlijk mag je jezelf even een rund vinden dat het weer mis ging en zeker moet je grondig nadenken wat nou precies de dynamiek was waardoor het fout ging, maar daarna toch vooral weer dapper verder op de reeds succesvol ingeslagen weg. Moedig voorwaarts!
 9. knakker

  Vrijdag 14 juni

  Goedemorgen beste frumpels. Het belooft weer een mooie dag te worden. Of niet natuurlijk. In elk geval zitten we altijd goed. Ik heb er wel weer zin in vandaag. Ik wens jullie allen een minimaal even mooie dag!
 10. knakker

  Lotgevallen & strapatsen

  Kijk, dat is nou fijn om te horen, Bob. Daar wil ik ook heen.
 11. knakker

  Lotgevallen & strapatsen

  Die drank ben ik wel zat eigenlijk, daar wil ik niet meer naar terug. Maar mijn vrees was meer of die onderhuidse angst voor een plotselinge terugval gaandeweg wat zal afnemen of dat je daar als beroepsalcoholist je godganse leven aan vast zit.
 12. knakker

  Lotgevallen & strapatsen

  Nee, eigenlijk mag dat niet. Maar nu is het al te laat. Ik ben 47. Vanwaar die vraag eigenlijk?
 13. knakker

  Dagboek Bilo

  Jammer, balen, maar geen schande inderdaad. Terug aan boord krabbelen en het bootje weer op koers proberen te houden. Die psycholoog heeft vast ook wel verstand van zeilen denk ik. Goede vaart!
 14. knakker

  Lotgevallen & strapatsen

  Dat is wel waar Jim . Het is alleen die herhaling van exact dezelfde zetten in je leven die soms vermoeiend maakt. Maar die zon zie ik gelukkig altijd wel schijnen, ook midden in de nacht of als het regent. * grijpt zijn toetertje en rent weer vrolijk de straat op*
 15. knakker

  Sober

  Tja, dat zou ik wel kunnen doen Jim, maar ik ben bang dat de moderator het dan verkeerd interpreteert en ik meteen een ban aan mijn broek krijg
×
×
 • Nieuwe aanmaken...