Spring naar bijdragen

Zaterdag 20 april 2024


Aanbevolen berichten

Goedemorgen frummers, 
Ik heb heerlijk geslapen, de lucht kleurt al rood in het oosten, wie weet krijgen we wel een zonnetje.... 
Straks snel aan de slag en daarna lekker vrijetijdsrommelen.... 
Maar eerst een bakje 
image.png.fb151039ab3afd0c3974ec0b57fd1ac0.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mogge mensen. Gisteren een nachtje weg geboekt voor in de Meivakantie met alleen mijn jongste zoon. Kwolletie time. Met puberzoon steeds vaker conflicten over gamegedrag. Pijnlijk confronterend, want ik zie in hem ook de contouren van mijn eigen verslaafde gedrag.

Anyway, vandaag lekker sporten & werken.

bewerkt door Oskar
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Leuk met je zoon een nachtje weg, altijd een goed idee even quality time samen. En ik denk dat het voor bijna alle gamers lastig is om te doseren. Net als op je telefoon zitten. Ook moeilijk. 
 

dagpact

Maja

Fonny

Oskar

Jac 
Elonwyn
Nienes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Half uur pauze in bad.. Zus komt om half 11.

5 uur wakker van rookmelder waar de batterij van op was. Vervolgens er toch maar om kwart over 6 uit. Gelukkig ging ik gisteravond zelfde tijd als kinderen op bed. 

Was opvouwen, vaatwasser leeg, ging er nog een rookmelder af maar die gaf alweer echt alarm, vorige week al uitgezogen, uiteindelijk via internet tot de conclusie gekomen dat hij blijkbaar op de verkeerde plek hangt, in het verleden heeft deze als enige vaker vals alarm gegeven. 

Zoon gooit per ongeluk fles water om, kan er nog wel bij, gelukkig was het water..

Ontbijten, wc schoonmaken, tas klaar gemaakt voor turn wedstrijd. 

Gelukkig héb ik energie voor 2,sinds dat ik niets meer gebruik. 

Tiet veurt dagpekt. 

dagpact

Maja

Fonny

Oskar

Jac 
Elonwyn
Nienes

Freekie 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat lekker, een paar dagen er op uit in je eentje. Dat heb ik ook wel eens gedaan in Zeeland en op de Veluwe in een huisje.

De laatste weerk lukt het me om elke dag iets nuttigs van mijn todo-lijst te doen. Eerst kreeg ik er stress van, allemaal regeldingen en deadlines. Maar door het rustig te verspreiden voelde het steeds dat het tijd was voor het volgende ding. Wonderlijk hoe dat soms kan werken. Nu staan er nog maar een paar dingen op en kan ik weer een beetje ontspannen. Voor een ander misschien een fluitje van een cent. Voor mij een klein wonder. Het niet-drinken werkt wel mee om helder en in beweging te blijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op de podcast Smakelijk! hoorde ik Julius Jaspers (tv kok) vertellen dat hij al meer dan een jaar niet gedronken heeft. Hij bekende anderhalve fles wijn per dag te drinken. Hij heeft dat besluit genomen om te voorkomen dat hij een maagverkleining moest nemen, hij is veel te zwaar. Door niet drinken en minder koolhydraten eten is hij geloof ik 25 kg afgevallen. En het niet-drinken kost hem helemaal geen moeite, vertelde hij. 

Net zoals veel andere goed functionerende alcoholisten altijd beweren geen last te hebben van katers, zo bracht hij het eerder ook altijd. Maar het is een wereld van verschil, vertelt hij. Hij is vrolijker en actiever, zijn geest veel helderder en hij kan beter onthouden. Die kater had hij echt wel. Dat was pure ontkenning. 

Mooi positief verhaal. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Om uit de verveling te geraken ben ik soep aan t maken. Het gaat een erwten, bonen soep worden. Ik had geen groenten meer in huis, in de kleine Carrefour hadden ze voornamelijk diepvries groenten. De volgende keer ga ik beter naar de grote Carrefour, maar dat is volgens mij verder. En zonder hulp moet ik tegenwoordig alles doen te voet. Een kwartier wandelen ergens naartoe ben ik gewoon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

24 minuten geleden zei Claudius:

Een kater heb ik spijtig genoeg nooit echt gekend en ik heb heel lang genoeg gedronken en veel.

@Claudius dat van mij was een geintje had altijd zware katers maar ik ken ook een aantal mensen die nooit een kater hebben was ik altijd jaloers op (nu niet meer he)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...