Spring naar bijdragen

Zaterdag 22 mei 2021


niks

Aanbevolen berichten

Weet je, ik zag gisteren nog een deel van die documentaire van ruinerwold Natuurlijk kan ik die situatie helemaal niet vergelijken met die van mij. Maar eerlijk, na die ongelooflijk pijnlijke scène met die stoel kon ik bijna niets anders dan concluderen dat wij dit ook zo hebben meegemaakt. Niet fysiek nee maar wel psychologisch...die verplichting om met al die pijn en verdriet telkens terug er te moeten klaar staan en verplicht worden in terug in zijn armen te vallen...ik heb het na die scène moeten afzetten...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

32 minuten geleden zei bumperjim:

Klinkt vermoeiend. Kan je er de draak mee steken?

Nog niet echt nee...heb er alleen al wel veel plezier in gehad dat het blijkbaar een huilbaby is :D

verduidelijking: niet voor die baby maar voor hem

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 minuten geleden zei knakker:

Dat was lekker zeg: entrecôte, aardappelen en peultjes. En espresso om alles goddelijk te besluiten. Mijn vrouw en ik hebben als we biefstuk eten altijd onze traditionele kibbel: ik wil rood, zij doorbakken. Maar ik doe altijd het vlees. En doorbakken vind ik moord, dus doe ik het altijd te kort, waarna haar vlees weer terug in de pan gaat, gemopper over en weer. Je raakt er wel een beetje aan gehecht, sommige echtelijke twisten :)

Precies dat hebben wij ook. Vriendin wil alles altijd doorbakken, zo zonde! Dus probeer haar toch altijd het sappige medium rare te laten proeven. Maar ja, dan gaat het dus vaak zoals jij beschrijft. Ooit zullen ze overstag gaan :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

17 minuten geleden zei knakker:

Gaat niet gebeuren Sandro, dat weten wij best. Ergens heeft mijn vrouw ook wel gelijk als ze zegt: ik wil mijn biefstuk graag zoals IK hem lekker vind. Maar het doet pijn. Alsof je met de verfroller over de Nachtwacht heen moet omdat het anders zo donker is.

Het is hier thuis gebruikelijk (net als in een restaurant) dat ieder zn steak naar wens krijgt. Ik wil hem graag rood en als er steaks op de grill liggen dan moet je op je qui-vive blijven want op elk moment kan het commando komen "Kom hier met je bord!!!!". Mis je dat moment dan krijg je helaas een McSteak. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Musashi:

Net van familie vernomen dat de 70-jarige verwekker met een kind van 6 weken nu (nog steeds) ‘s middags al poepeloere zat is...als ik aan dat kind (half broer?) denk breekt mijn hart :brokenheart:

het sterkt wel mijn besluit, dat dan weer wel...

In de zin van de vader dat herken ik. Ik had er twee maar eigenlijk geen één.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...