Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Pedro

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Pedro

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Pedro

  Pedro

  Ik heb me hier voorgesteld en vind en dan ook netjes om ook af te melden. Ik merk dat het forum voor mij niet echt werkt. Dat ligt dan weer niet aan alle vriendelijke en hulpzame deelnemers hier. Het heeft meer te maken met de vorm van communiceren wat inherent is aan een internetforum. Het is niet iets waar ik comfortabel bij voel in relatie tot mijn alcoholprobleem. Ik wens iedereen hier om alcohol de baas te blijven of te worden.
 2. Pedro

  Vrijdag 28 mei 2021

  Goedemorgen. Dagpact: Nun Pedro
 3. Pedro

  Pedro

  Die docu kan ik mij nog herinneren, was heftig. Een nieuw ritueel is een goede tip, moet wat verzinnen...Drink nu meer koffie en heel veel rooibos thee. Zal vast beter gaan met het verstrijken van tijd.
 4. Pedro

  Pedro

  Het gaat met pieken en dalen, de motivatie en stemming fluctueert. ‘s Morgens gaat het goed, opstaan zonder kater en dus direct profijt van het niet drinken. s’ Avonds lastiger want dan moet de fles dicht blijven en moet ik m’n motivatie oppeppen. Gisteravond heeft het dagpact me ook geholpen, in de ochtend beloofd om de niet te drinken, dan ook niet te slap zijn om deze belofde in de avond te breken en ik voel de frummers hier mee kijken..haha. Vandaag hier één van de zeldzame regendagen en een goed excuus om lekker lui te zijn en wat te lezen. Ik ben begonnen in De verslaving voorbij van Jan
 5. Goedemorgen. DAGPACT:zbbReacherYvonneJannigje ikkanhet Pedro
 6. Pedro

  Woensdag 26 Mei

  Goedemorgen. dagpact: zbb Pedro
 7. Pedro

  Pedro

  @Reacherlief dat je dat vraagt. Ja, gaat beter, voel al wat meer rust inzakken. Vanavond de wekelijkse oefensessie van m’n bandje gehad, alcoholvrii en nu thuis nog aan de koffie waar ik voorheen bier of wijn zou drinken. Ben wel moe en slaap veel.
 8. Klopt, zijn geen lieverdjes, dat weten mijn honden ook uit ervaring.
 9. Wilde zwijnen zijn hier een plaag. Er zijn er te veel en veroorzaken veel schade in de boomgaard en maken ‘ s nachts de honden gek. Mijn moestuin is afgeschermd, daar kunnen ze niet bij. Verder leuke beesten hoor.
 10. Goedemorgen. Dagpact Reacher Pedro
 11. Pedro

  Pedro

  Ja, je hebt gelijk @knakker. Ik moet het accepteren zoals het is en weer vooruit kijken. Emotie en redenatie lopen niet altijd gelijk op hè. Ik heb al weer een hobbel genomen geloof ik. Dank @Angelheartscherp en mooi gezegd.
 12. Pedro

  maandag 24 mei 2021

  Klinkt positief @Quinn
 13. Pedro

  maandag 24 mei 2021

  Wij zijn hier altijd blij met regen. Gisteren de hele dag, heerlijk en goed voor het land. Volgens de voorspelling donderdagmiddag nog wat en daarna zal het wel over zijn tot in september.
 14. Pedro

  Pedro

  Dat is waar Quinn. Stap voor stap weer.
 15. Pedro

  maandag 24 mei 2021

  Goedemorgen. Ik ga jullie niet jaloers maken en het over het weer hebben hier in Spanje. Dagpact: Pedro
×
×
 • Nieuwe aanmaken...