Spring naar bijdragen

Dinsdag 29 september 2020


Yvonne

Aanbevolen berichten

Strakjes boodschappen doen met een mondkapje. Ben er nog niet uit of ik het een goede maatregel vind. Met mondkapje op voelen veel mensen zich niet meer geroepen om afstand te houden. Ook zie ik om me heen geregeld mensen op een onhygiënische manier kapjes op en afdoen. Niet bij de oorelastieken vastpakken, maar vol op het mondstuk. En dan daarna met vieze handen de winkel in. Nou ja, ogen dicht dan maar en bidden dat ik het virus niet krijg en al helemaal niet overdraag aan mijn moeder. Dat is dan bij haar einde oefening. Brrrr

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kan me die angst voorstellen @Bor. Het wordt anders  Maar toch....

Mijn moeder was maar 1 keer buiten geweest sinds corona en moest nu naar ziekenhuis. Daar bleek onder personeel van de afdeling corona geconstateerd. Dus allerlei maatregelen. Veel te spannend. En toch ben ik eraan gewend geraakt. Net als.oversteken van een drukke weg. Gevaarlijk, maar heel voorzichtig doen, want hoe moet het anders?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was hier al die tijd ook heel rustig Bor,  praktisch iedereen hield  zich hier aan de maatregelen, maar sinds kort zijn er in dit dorp ook een paar besmettingen. 
Kon niet uitblijven denk ik, mensen gingen weer makkelijker een dagje richting stad, gingen op vakantie én toeristen kwamen deze kant op. 
Ik heb zo het gevoel dat er nog wel strengere regels gaan komen... 
Zelf heb ik geen last gehad van alle beperkingen, ik kan mezelf prima vermaken dus dat er al een dik half jaar geen bezoek komt, dat wij nergens naar toe gingen en gaan, prima hoor. 
Ik was wel blij dat het vrijwilligerswerk weer van start ging en ook het creaclubje weer bij elkaar mocht op gepaste afstand. 
Zou het jammer vinden als dat weer moet stoppen, maar ach... er zijn zoveel ergere dingen. 
Hou je maar heel strak aan alle voorzorgsmaatregelen Bor, aan jou zal het dan niet liggen.... 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen! Succes met het huis @Lika! Duimduim!

Ik ben vandaag 12.5 jaar in dienst..  Vliegt de tijd! Klein gebakje mee. Laatste dag naar kantoor ook gelijk en weer weken thuis blijven. Ik vind het niet erg, vind het prima om thuis te werken, ben niet zo een mensen mens. Vermaak me wel en hou me er al maanden goed aan. Wel horen we het hier ook meer, veel kinderen op school besmet en 1 school is hier al dicht. Benieuwd hoe dit verder gaat pfff

Lekket sterk bakkie koffie hmmm ook even nodig .. fijne dag mensen! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Bor, ook kinders worden ziek :wacko:

Luitjes, ik ga aan de slag, te beginnen met deze dame image.png.2cb48b6cd3d3a079b0de0c04c4a4bd07.png... maak er een mooie dag van mensen, wat de maatregelen ook mogen zijn, wat het weer ook doet... 
                                                                blij.jpg.e7f93845cbc8f92966681db63b96bb3b.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen frummers

ook hier in de buitenkring (gelukkig nog)
vallen er mensen om of worden getest.
Het blijft voordurend opletten. Fietsmaatje
snapt niets van afstand houden en gaat om
met mensen waar ook weinig bewustzijn is
van Corona en afstand. Dochters huisgenote
is in quaranteine, en volleymaatjes.
Het is een rare wereld waarin we leven nu.
Zelf goed opletten en dan last hebben van anderen.
Het kon wel eens een hele lange winter gaan worden
en ik ga morgen extra boeken inslaan voor als de bieb weer
dicht gaat. Oh je en ik was publiek bij wedstrijden, ook klaar nu!
Nou ja, de sauna is nog open, extra goed opletten dus, en genieten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen  '  ja corona  zwaait  verder om ons heen ..  ook al woon ik 20 km van de grote stad  merk  ik ook nog weinig  ervan ..  ja wel werken  met mondkapje  op ' volledige bescherming  als er  verdenking en getest is bij cliënten  maar dit zijn nog steeds geen corona  besmettingen  geweest  ..  hier bij de supermarkt  winkelwagen ontsmetting  maar ken verder niemand  die corona  daadwerkelijk gehad heeft of ben zelf  ook niet in contact geweest  ..   ben bang dat dit wel kan toenemen .. tis afwachten  en zelf mijn uiterste best blijven  doen mbt de regels  .

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. 

Het was eergisteren precies een half jaar geleden dat mijn vader overleed aan corona. De ver- van-mijn-bedshow is het voor mij dus zeker niet. Nou werk ik ook nog eens in Amsterdam, waar veel besmettingen zijn. Ik neem het zo serieus als ik kan. Nou heb ik twee kinderen in de klas die regelmatig een ander in het gezicht spugen, óók de leerkrachten. Van kinderen weten ze ondertussen dat ze anderen ook kunnen besmetten. Ik hou mijn hart vast, mondkapjes mogen niet, maar dit vind ik echt niet leuk meer. En Bor, kinderen kunnen er wel degelijk ziek van worden, in maart/ april lagen er meerdere kinderen met corona in het ziekenhuis in Haarlem. Daar is alleen geen ruchtbaarheid aan gegeven....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik woon nu in een druk gebied midden in Amsterdam met smalle stoepen en veel expats en kleine supermarkten. 

Ik probeer me erg aan de regelste houden (kwetsbare echtgenoot en moeder en sowieso) maar het is bijna ondoenlijk. Slalommen op straat, rare manoeuvres in de winkel. 

Denk dat wat me bij de nieuw gewenste woonomgeving ook zo aanspreekt de ruimte is. Lopen zonder rare bochten, boodschappen kunnen doen op bijna normale manier. Een verademing. 

Ik was me er niet bewust van hoeveel last ik er van ondervind totdat ik in de andere omgeving was. Alsof ik weer kon ademen. Gek wat het met je doet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei knakker:

Goedemorgen mensen. Het moet niet gekker worden. Vannacht alweer van het forum gedroomd. Van @Smaragd. Die woonde in een studentenhuis bij een goede vriend van mij. Hij was wel helemaal kaal. Daar keek ik van op, want hier staat hij altijd urenlang zijn haar te stylen. Maar dat kan natuurlijk een afleidingsmanoeuvre zijn.

Omg ik ga weer studeren dus en ja mijn haar is weer stijlbaar, wax en gel soms haarlak erbij. Gaat nooit meer zo kort. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...