Spring naar bijdragen

Elton

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    232
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    fitness, films, paranormale verschijnselen, UFO's

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Elton's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ik duim mee voor je zoon @Rosee!
  2. Goeiemorgen allemaal, Eindelijk is het mee weer even gelukt om op het forum te komen piepen. Nu wat genieten van een kopje koffie op deze zonnige herfstdag.
  3. Elton

    Vr 23 okt 2020

    Hoi allemaal, Ik heb het vandaag lekker druk gehad en dus was er weinig tijd om aan het forum deel te nemen. Toch wou ik graag even dag zeggen. Vandaag alweer een dagje zonder alcohol. Morgenvroeg terug werken om 5u dus straks vroeg onder de wol. Geniet nog van jullie avond en het komende weekend. Ik ben volgende week opnieuw van de partij!
  4. Elton

    KiloKiller

    En hier zijn we dan weer: 82,3 kg. Ik blijft wat ter plaatse trappelen blijkbaar...
  5. Elton

    Woensdag 21 oktober

    Enkele uurtje aan het werk geweest en ik zie dat ik weeral een massa leeswerk in te halen heb. Wat zijn jullie toch fanatieke mensen op dit forum. Heel fijn te zien dat iedereen elkaar bij staat met al die wijze raad. Nu even het eten klaarmaken voor de kinderen en dan nog wat relaxen. Ik heb vorige week een nieuw fototoestel gekocht en ben van plan om hier regelmatig de wereld mee in te trekken. Maar wat een ingewikkelde toestellen zijn dat tegenwoordig. Honderden mogelijkheden... ik ga mezelf wat moeten bijscholen denk ik om hiermee overweg te kunnen.
  6. Elton

    Woensdag 21 oktober

    Veel sterkte in deze moeilijk tijden @niks en @Smaragd. Dit moet vast een moeilijke periode voor jullie zijn. Vandaag fris uit bed gesprongen en weer een heleboel zaken om tegenaan te vliegen. Wat is dat nuchter door het leven stappen toch fijn!
  7. @Cleo66, ik begrijp wat je wil zeggen, maar de tijd die ik vroeger nodig had om te ontnuchteren is ondertussen dubbel en dik opgevuld. Eigenlijk heb ik wel tijdwinst, maar doordat ik nu met vele zaken bezig ben ook weer niet . Hoe dan ook is het extra werk een goede zaak.
  8. @Cleo66, ik zie voorlopig toch geen echte tijdwinst door niet meer te drinken hoor... Uiteraard zijn de katers er niet meer en gaan bepaalde zaken dan ook wat vlotter. Maar momenteel ben ik met tal van zaken bezig waardoor ik tijd te kort kom. Komt vast wel in orde.
  9. Goeiemorgen! Straks met de echtgenote wat inkopen gaan doen en wat dringende klusjes uitvoeren aan onze woning. Ik heb de laatste tijd wat tijd te kort, maar wat vliegt die ook snel natuurlijk. Geniet van jullie dag allemaal!
  10. Elton

    KiloKiller

    Ik ben er weer vroeg bij deze week... Momenteel 82,2. Het gaat de goede richting uit.
  11. @Lieke7777 en @Pats bedankt voor jullie steun. Jawel we gaan er weer volop tegenaan!!
  12. Bedankt @Yvonne! Ook bedankt @knakker! Je hebt overschot van gelijk. Ik ben ook bijzonder dankbaar voor je wijze raad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...