Spring naar bijdragen

Elton

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    232
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Elton geplaatst

  1. Ik duim mee voor je zoon @Rosee!
  2. Goeiemorgen allemaal, Eindelijk is het mee weer even gelukt om op het forum te komen piepen. Nu wat genieten van een kopje koffie op deze zonnige herfstdag.
  3. Elton

    Vr 23 okt 2020

    Hoi allemaal, Ik heb het vandaag lekker druk gehad en dus was er weinig tijd om aan het forum deel te nemen. Toch wou ik graag even dag zeggen. Vandaag alweer een dagje zonder alcohol. Morgenvroeg terug werken om 5u dus straks vroeg onder de wol. Geniet nog van jullie avond en het komende weekend. Ik ben volgende week opnieuw van de partij!
  4. Elton

    KiloKiller

    En hier zijn we dan weer: 82,3 kg. Ik blijft wat ter plaatse trappelen blijkbaar...
  5. Elton

    Woensdag 21 oktober

    Enkele uurtje aan het werk geweest en ik zie dat ik weeral een massa leeswerk in te halen heb. Wat zijn jullie toch fanatieke mensen op dit forum. Heel fijn te zien dat iedereen elkaar bij staat met al die wijze raad. Nu even het eten klaarmaken voor de kinderen en dan nog wat relaxen. Ik heb vorige week een nieuw fototoestel gekocht en ben van plan om hier regelmatig de wereld mee in te trekken. Maar wat een ingewikkelde toestellen zijn dat tegenwoordig. Honderden mogelijkheden... ik ga mezelf wat moeten bijscholen denk ik om hiermee overweg te kunnen.
  6. Elton

    Woensdag 21 oktober

    Veel sterkte in deze moeilijk tijden @niks en @Smaragd. Dit moet vast een moeilijke periode voor jullie zijn. Vandaag fris uit bed gesprongen en weer een heleboel zaken om tegenaan te vliegen. Wat is dat nuchter door het leven stappen toch fijn!
  7. @Cleo66, ik begrijp wat je wil zeggen, maar de tijd die ik vroeger nodig had om te ontnuchteren is ondertussen dubbel en dik opgevuld. Eigenlijk heb ik wel tijdwinst, maar doordat ik nu met vele zaken bezig ben ook weer niet . Hoe dan ook is het extra werk een goede zaak.
  8. @Cleo66, ik zie voorlopig toch geen echte tijdwinst door niet meer te drinken hoor... Uiteraard zijn de katers er niet meer en gaan bepaalde zaken dan ook wat vlotter. Maar momenteel ben ik met tal van zaken bezig waardoor ik tijd te kort kom. Komt vast wel in orde.
  9. Goeiemorgen! Straks met de echtgenote wat inkopen gaan doen en wat dringende klusjes uitvoeren aan onze woning. Ik heb de laatste tijd wat tijd te kort, maar wat vliegt die ook snel natuurlijk. Geniet van jullie dag allemaal!
  10. Elton

    KiloKiller

    Ik ben er weer vroeg bij deze week... Momenteel 82,2. Het gaat de goede richting uit.
  11. @Lieke7777 en @Pats bedankt voor jullie steun. Jawel we gaan er weer volop tegenaan!!
  12. Bedankt @Yvonne! Ook bedankt @knakker! Je hebt overschot van gelijk. Ik ben ook bijzonder dankbaar voor je wijze raad.
  13. Hallo allemaal, Ik was er eventje tussenuit om alles op een rijtje te zetten. Dinsdag was echt heftig en dan is het beter dat ik eerst alles even tot rust laat komen in mijn hoofd. Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de vele vriendelijke woorden en de steun. Jullie zijn echt zeer lieve mensen!!! Ik heb enorm veel spijt van het feit dat ik dinsdag in al mijn euforie in de fout ben gegaan. Maar ik heb de deur naar alcohol onmiddellijk terug gesloten en sindsdien geen druppel meer gedronken. Ondanks het feit dat ik gisteren met schoonpa naar de tearoom ben geweest, heb ik de verleiding zonder problemen weerstaan. Mijn echtgenote was dinsdagavond bijzonder bang dat ik opnieuw in m'n oude gewoonte zou terugvallen, maar nee. Ik laat dit een les zijn. Zoals ik van mezelf wel wist zijn zowel depri als euforische momenten zeer gevaarlijk. Ik zal hier in de toekomst zeker rekening mee moeten houden. Ik ben gevallen, maar ik kruip opnieuw recht. Dus dag 2 terug zonder alcohol. Ik heb 14 oktober ondertussen in m'n agenda geplaatst. Mijn spijt en schaamte moeten nu stilaan terug plaats gaan maken voor vastberadenheid!
  14. @Descartes33, @Rosee, @Ties, @knakker Dank voor jullie reactie. En toch voel ik me enorm schuldig. Het goed nieuws heeft plaats gemaakt voor ellende in mijn hoofd... Ik ben normaal gezien geen zo'n plooier (om het in z'n West-Vlaams te zeggen). Ik heb een muzikaal verleden... dus is muziek misschien de beste manier om me uit te drukken:
  15. Ik weet het @rapilos, maar toch. Zoveel dagen op de tanden bijten (viel op het laatste wel mee) en nu zo ineens in de fout gaan... Ik denk dat het morgen extra lastig zal worden... (dat verteld mijn echtgenote me toch). Een euforisch gevoel mag geen reden zijn om opnieuw te gaan drinken. Ik schaam me dood
  16. @Kohtje, bedankt voor de vriendelijke woorden. Ik ben uiteraard bijzonder blij, er valt een enorme last van me af, maar waarom ga ik net nu in de fout... Ik denk momenteel (door de alcohol) niet helder genoeg om hier een logisch antwoord op te geven. Ik heb enorm veel spijt en voel me enorm schuldig. Ik was samen met @Pats op ongeveer hetzelfde moment gestopt en we steunden elkaar waar nodig.
  17. Krijgt een mens goed nieuws en dan moet men dat vieren met alcohol.... Ik kan mezelf wel verwensen nu!!! Vooral omdat ik hier zoveel steun en tips van jullie ontvangen heb. Ik schaam me ENORM!!!!
  18. Hoi allemaal, Eerst en vooral bedankt voor de vele vriendelijke woorden en de steun!!!! Gelukkig heb ik vandaag positief nieuws gekregen. Het betreft blijkbaar een onschuldige cyste en is zeker en vast niet kwaadaardig. En dat moest ik blijkbaar vieren.... Ik schaam de dood maar ik heb vandaag alcohol gedronken... En niet een klein beetje. Het begon met een Wiskey-cola, een glas rode wijn, een Irish Koffie, een halve fles cava en nu 2 glazen port... Ik heb mezelf bedrogen. Daarnaast heb ik ook het Dagpact verkl.. Ik voel momenteel veel schaamte en voel mezelf een enorme lozer. Sorry, sorry, sorry,... Jullie zijn momenteel mijn beste steun en toeverlaat en ik laat jullie in de steek. Ik was zo sterk.... Hopelijk komt er morgen een betere dag......
  19. @knakker, @Roos33, @Bor, @ikkanhet Bedankt voor jullie steun!!! Ik kan het best gebruiken nu. Hopelijk kan ik later vandaag positief nieuws brengen... We zien wel. Geniet van jullie dag allemaal!
  20. Goeiemorgen iedereen! Ik ben opgestaan met een verschrikkelijke hoofdpijn... Geen idee waar dit vandaan komt maar wel best vervelend. Omstreeks 11u moet ik naar het ziekenhuis om dat verdacht knobbeltje te laten onderzoeken. De zenuwen gieren momenteel doormijn lichaam. Die onzekerheid van wat je te wachten staat is bijzonder groot. Als men kanker vaststelt dan hoop ik dat ik er snel genoeg bij ben want dat is bij zo'n zaken altijd wel aangewezen. Maar natuurlijk hoop ik dat het slechts om een onschuldige cyste gaat... Tegen deze middag weet ik hopelijk meer. Het beloofd een stressvolle dag te worden dus, maar we slaan er ons wel door. Nu eerst nog een kopje koffie in de hoop dat de zenuwen wat gaan liggen (al heb ik begrepen dat koffie en zenuwen niet zo goed samen gaan..).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...