Spring naar bijdragen

Zat van het mezelf zat zijn.


renate

Aanbevolen berichten

  • 3 weeks later...

Gaat goed nog, alcoholtechnisch gezien. De rest is alweer een puinhoop. Ik zit zo in de knoei met het contact met mijn zus. Deze kerstvakantie zouden ze scheiden want hij had een ander en veel drama. Bijna elke dag bij mijn zus gezeten. Krijg midden in de nacht appjes van zwager waar ik wel niet mee bezig ben. Ja, mijn zus steunen, weet hij ook want heb aan beiden verteld dat ik hoe dan ook achter mijn zus ga staan. Als het op een scheiding aankomt dan.

Nu is alles daar weer koek en ei en de liefje dit en liefje dat vliegen je om de oren. Zit dan bijna met mijn mond open. Blij voor hun. Maar nu krijg ik dus de schuld van hun gesteggel. Want ik heb dingen doorvertelt. Heb niks doorvertelt, zat er gelukkig nuchter bij en weet alles nog, ook nog in chronologische volgorde.

Ik weet wel dat ik hier heel snel een weg in moet vinden maar het is zo verrekte moeilijk om de enige zus die je hebt, de enige familie nog, op te geven. Zij wil dat niet en ik ook niet.

Sorry Erik dat ik dat toen op jou af heb gereageerd. Had een vakantie van 2 weken en 10 dagen gingen op in hun drama huwelijk. Was zo vreselijk gefrustreerd dat ik even een gelukkig nieuw jaar wensen als gemakkelijk afdeed. Lag echt aan mij.

Gelukkig krijg ik ook geen appjes meer als het weer goed gaat Raar genoeg doet me dat ook pijn want dan ben ik ineens onzichtbaar. Maar goed. Jullie kunnen hier niks mee. Ik eigenlijk ook niet he? Blij dat ik straks gesprekken heb hierover. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ojee Renate, weet niet wat te zeggen.  Verwijt je zelf in ieder geval niets . Ze heeft nu rust. Mijn vriendin nu bijna 3 jaar geleden . Ze zijn ziek , je kan ze niet helpen.  Heel veel sterkte meid 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...