Spring naar bijdragen

Ryan92

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ryan92's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ryan92

    Uiterlijk verval

    Met blowen ben ik nou al ongeveer 6 maanden mee gestopt. Op me neus heb ik ook een gesprongen adertje dus vandaar dat ik dacht dat alcohol de boosdoener is van een ongezond uiterlijk.
  2. Ryan92

    Uiterlijk verval

    Ik denk dat het door blowen, roken en drinken komt omdat, het niet in de familie zit. Heb ook laatst me bloed laten testen en had geen ijzer tekort.
  3. Ryan92

    Uiterlijk verval

    Ik hoop het.
  4. Ryan92

    Uiterlijk verval

    Vanaf 1 januari gestopt.
  5. Ryan92

    Uiterlijk verval

    Door het jarenlange gebruik (6 jaar), ben nu 26. Heb ik donkere kringen onder me ogen. Gaan deze nog weg ? Is er iemand die spreekt uit ervaring?
  6. Ryan92

    Daar gaan we dan

    Door het gebruik heb ik donkere kringen onder me ogen. Trekt dit nog weg? Ben wel benieuwd naar iemand die spreekt uit ervaring.
  7. Ryan92

    Zat van het mezelf zat zijn.

    Heel veel sterkte.
  8. Ryan92

    Daar gaan we dan

    Haha, klopt Amethist. Met blowen ben ik trouwens twee maanden terug al mee gestopt. En het kost me vrij weinig moeite moet ik zeggen. Hoop dat het met de rest ook zo zal gaan.
  9. Ryan92

    Daar gaan we dan

    Dat doe je goed Françoise, zo'n verandering hoop ik ook door te gaan maken. Ik zag op je profiel dat je aan kickboksen doet, dat ligt ook in mijn toekomstplannen. Lijkt me echt tof om dat op te gaan pakken.
  10. Ryan92

    Daar gaan we dan

    Dat vind ik echt fijn om te horen. Voel me na 6 jaartjes best wel afgetakeld al, het is voor mijn gevoel dus ook wel echt nodig om ermee te kappen. Ik zal komende tijd dit forum goed in de gaten houden. Heb er overigens wel echt vertrouwen in dat het gaat lukken.
  11. Ryan92

    Daar gaan we dan

    Ben 26 jaar en heb ongeveer 6 jaar flink gedronken, geblowd en gerookt. Vanaf 1 januari ben ik gestopt met drinken en deze week ga ik ook het roken erbij opgeven. Als ik dit 6 maanden volhou ben ik van plan een hbo studie op te pakken. Ik hoop dat het gaat lukken zodat, ik nog iets van me leven kan maken.
  12. Dankjewel voor de reacties. Ik heb geen hulp bij het stoppen, ga het zelf proberen met hoop op slagen.
  13. Ben 26 jaar en heb ongeveer 6 jaar flink gedronken, vooral bier. Daarnaast blowde en rookte ik ook. Nu wil ik graag gaan stoppen en heb ik het gevoel dat dit kan gaan lukken. Door het jarenlange gebruik is mijn uiterlijk er wel op achteruit gegaan. Vooral donkere kringen onder me ogen. Na hoeveel maanden stoppen met roken en drinken gaat dit weg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...