Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Bedankt. Gezien mijn hele medische en de rest voorgeschiedenis kon het nou ineens wel snel. Als je zelf maar belt en wanhopig genoeg klinkt, ofzo, blijkbaar. Of ik daar nou een voorstander van ben... of nou ja, nu het mij goed uitkomt misschien wel. Psychiater die vanmiddag wat tijd over had, wil me weer terug hebben naar mijn vorige medicatie, waar ik een tijdje terug zelfstandig mee ben gestopt. En omdat ik ook niet meer weet hoe of wat, moet het dan maar. Als je zo ongeveer smeekt om hulp, is het vrij bizar om de geboden hulp af te wijzen tenslotte. 

Dus bij deze maar vast, mocht ik wat raar of traag uit de hoek komen, keurig legale pillen hier. Woot woot.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben een beetje raar in m'n hoofd. De pillen doen een rondje boksen met de dissociatie en het is soms wat afwachten wie welke ronde wint. En welke ik dan ook alweer ben. Tussendoor groeit de bult watten en de zeurende koppijn. Geen eten, wel beroerd. Feest. Niet zeuren, ben nog maar net bezig. Morgen naar 2 keer 2 mg. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 minuten geleden zei Lieke7777:

Wat gebruik  je dan ? 

Risperidon. Don't judge.

@Artemis ik heb het eerder gehad en deed het er uiteindelijk best aardig op. Dus ik probeer de eerste dagen maar gewoon weer uit te zitten. Voor mijn gevoel raaskal ik alleen nogal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Snap ik als het nodig  is om je beter  te laten voelen is het nu even aanvaarden  dat het is en jezelf  de rust  geven. 

Vechten tegen  jezelf  is vermoeiende  en niet altijd helpende  .

Maar dat hoef  ik je vast  niet  te vertellen  . 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gelukkig dat er al ietsje meer rust is in je hoofd. 
Zes weken, ja dat is meestal nodig, in dit geval voor jouw dus ook. Dat wachten is één ding, maar die rottige bijwerkingen elke keer! 
 

Ik snap heel goed dat je er enorm van baalt dat je weer medicatie nodig hebt. Had/heb ik ook. Ik weet dat het onzin is, maar toch voelt het voor mij elke keer als een nederlaag. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Toen ik afgelopen december huilend bij de dokter zat om ook weer terug op de medicijnen gezet te worden zei mijn huisarts ‘jazeker, het is troep. Voor anderen.  die het verkeerd krijgen voorgeschreven. Voor jou is het goed spul. Voor jou is het een medicijn 
Onder hoge spanning en stress staan dát is bar slecht voor je gezondheid’. 
Dat opende wel een deurtje in mij. 
Het blijft lastig om het nodig te hebben, dat wel. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zat eens na te denken, naar aanleiding van de dagdraad, over spullen en consumptie en massaproductie en dat soort. Ik houd niet van veel spullen, maar wel veel van de spullen die ik heb. Niet van alles, maar van de dingen die meer zijn dan dingen. Boeken. Gitaren. Pakken. Dat soort dingen. 

Niet teveel ruimte innemen, want dan word je opgemerkt, dat sowieso. Niet teveel dierbaars hebben ook, dat tegen je gebruikt kan worden. Niet teveel hechten. Maar ook praktisch, geen rotzooi maken, geen moment, want o, de consequenties. 

Goed eten, ook zoiets. Vrij zijn om in alles zelf te kiezen. Minder spullen is ook meer rust in m'n hoofd. Minder gedonder. 

Kleren. Sowieso, iets dat goed past en ook echt voor mij bedoeld is. Kwaliteit. Iets dat lekker ruikt. Schoon. Heel. 

Alles is symboliek.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zelf heb ik geen ervaring met medicatie. Eigenlijk nooit van mijn leven medicijnen gebruikt behalve af en toe een paracetamol. Heb er ook de ballen verstand van.  Mijn huisarts heeft het onlangs wel voorgesteld. Even kort door de bocht, voor wat rust in de bol (seroquel). Ik zie het niet als een nederlaag. Maar vind het harstikke eng.  Ik durf het gewoon niet. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...