Spring naar bijdragen

Donderdag 11 februari


ikkanhet

Aanbevolen berichten

31 minuten geleden zei Kohtje:

dan sla je een paar spijkers door een plankje en ga je daar op ligge..

 

maar je hebt natuurlik ook geen spijkers en geen plankje en al helemaal geen hamer..:wacko:

Ben zo niet technisch, je hebt gelijk. Ik zal mij gedragen en ALLES doen wat jullie zeggen.

Ga boodschappen doen die ik vergeten was en ja laten we het vooral stiekem blijven doen. Dat wil ik nu juist niet meer maar goed. Nu heb ik het weer gedaan. Mensen stampvoetend kwaad weg. Echt snap niks van mensen maar okay. Ik snap het.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

45 minuten geleden zei Smaragd:

 

Zit mij niet op te naaien, men naait mij op en ik naai terug en idd dan die gedachtes, snap er soms ook niks van. 

Weet niet of je er wat aan hebt maar toch mijn 2 cents dan maar. Mijn filosofie: Mensen naaien een ander niet op, iemand laat zich opnaaien. Dat lijkt een simpel idee maar de gedachte erachter is dat je altijd nog zelf een keuze hebt. Je accepteert dat een ander je volledige gevoel kan bepalen, dat is echt te veel eer. Richt de boosheid op jezelf (wtf laat ik me opnaaien door zo'n onderkruipsel), en niet op een ander. Over die ander heb je geen enkele controle namelijk en men doet wat men kan. Als ze beter hadden gekund of gewild dan hadden ze dat wel gedaan. Deze insteek geeft mij veel rust en het scheelt een hoop irritatie op allerlei gebieden, ben er ook de ene keer beter in dan de andere, maar het systeem blijft wel altijd in mijn achterhoofd. Betekent niet dat je over jezelf heen hoeft te laten lopen, ken het hele verhaal niet maar volgens mij heb je dat ook niet gedaan. Iets om trots op te zijn en, in het verlengde daarvan, eerder een reden om alcoholloos succes te vieren dan om achtergebleven irritatie weg te drinken. Maar dat is mijn mening natuurlijk ;) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank @Von ken je niet eens maar zo werkt het niet voor mij.  Doet er ook niet toe. Maar wel bedankt, ben echt een heel lief iemand die heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel kan volhouden en idd alcoholist is maar ik laat mij niet opleggen hoe het moet als dat zo zou werken, zou niemand meer een probleem hebben met alcohol. Als dat echt zo is dan is er 1 weg, 1 plan en dan is een forum ook niet nodig. Gewoon aan het stappenplan houden, klaar punt uit! Sommigen kunnen niet anders meer, geloof mij nu maar. En dat is ook heel hard werken en daar hou ik het voor nu maar bij. Je kan gewoon niet jezelf zijn hier dus, toneelspelen, kan ik echt niet sorry. Was het maar waar.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Smaragd:

Dank @Von ken je niet eens maar zo werkt het niet voor mij.  Doet er ook niet toe. Maar wel bedankt, ben echt een heel lief iemand die heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel kan volhouden en idd alcoholist is maar ik laat mij niet opleggen hoe het moet als dat zo zou werken, zou niemand meer een probleem hebben met alcohol. Als dat echt zo is dan is er 1 weg, 1 plan en dan is een forum ook niet nodig. Gewoon aan het stappenplan houden, klaar punt uit! Sommigen kunnen niet anders meer, geloof mij nu maar. En dat is ook heel hard werken en daar hou ik het voor nu maar bij. Je kan gewoon jiet jezelf zijn hier dus, toneelspelen, kan ik echt niet sorry. Was het maar waar.

Iemand iets opleggen werkt sowieso zelden tot nooit, meeste normale mensen ageren daar sowieso tegen dus volslagen nutteloos ook natuurlijk. Ben zelf niet zo van de oordelen / orders geven, ik zou niet eens een eigengereide hond kunnen managen denk ik, te veel pro keuzevrijheid :D. Dusss... ik hoop dat je voor jezelf een goede keuze maakt wat betreft de alcohol. Wat het eerste gedeelte van mijn stukje betreft, dat is niet alcohol-gerelateerd, en misschien wel interessant om eens over na te denken, vergt enige oefening maar het werkt wel aardig moet ik zeggen als je bij mensen die 'niet lief' zijn kunt denken van 'm'n rug op idioot'! En nee, dat had ik niet van nature al ;) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd,wat jij eerlijkheid noemt als je meldt dat je bier gaat halen is in mijn ogen opruiing. je weet onderhand

wel dat er vanuit bezorgdheid reacties komen op je melding en dat er (de nodige) commotie ontstaat.

je lijkt er van te genieten en je weet jezelf altijd in de slachtofferrol te kletsen als zou het forum je naar

je biertjes toe drijven.  daarbovenop weet je je gesteund door de (nog) drinkers die je groot gelijk geven en

het allemaal erg leuk vinden en daarmee hun eigen gebruik min of meer denken te rechtvaardigen..

'wij zijn nou eenmaal zo'  is de slapste smoes van het hele forum.

je bewering dat je echt wel anders zou willen wordt met elke keer dat je precies hetzelfde weer doet, steeds

moeilijker te bewerkstelligen en te geloven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heerlijk lady Jane! Ik kom uit een echte schaatsfamilie en krijg nu allemaal appjes met foto's van familieleden op de schaats. Het ijs ligt er prachtig bij zie ik. Nog een paar nachten goede vorst en dan kunnen er echte toertochten gereden worden. Zo fijn voor de mensen die er van houden en die het moeilijk hebben met de coronamaatregelen.

Ik hoop maar dat iedereen gelukkig is en dat er geen ongelukken gebeuren (hopen mag hè :))

Link naar opmerking
Deel via andere websites

23 minuten geleden zei ikkanhet:

Mij verkoopt ook niemand nee. Mijn partner weet dat heel goed dus die haalt zich dat echt niet in zijn hoofd. En eigenwijs is ook wijs.:lips:

Ik snap dat heel goed zo ben ik ook. Maar toch leer ik. Wat @Bortikte klopte wel, willen wij dit zo? Nee dat wil ik niet want dan ben ik ook eigenlijk slaaf van de alcohol en idd dat willen wij ook niet meer. Klinkt makkelijk maar is wel zo.

Als het mag dan wil ik  liever niet meer. Weet wat bingen is, de hel is er niks bij. Kan er niet tegen en snap dus ook de goede bedoelingen van iedereen hier die mij willen behoeden.

Dus ik ga niet naar de winkel, ik ga gewoon slapen, hoop tot morgen, heb een slaappil ingenomen. Kan niet anders, voel mij zo onrustig. Maar wel droog, wil die kou niet in, ben gewoon ook een verwend mens/nest denk ik, het zal.

Als ik wil drinken kan het ook morgen. Haat echt hoe ik doe en mijzelf voel maar ik ben wie ik ben. Ga mij niet stiekem verstoppen in een draadje. Nee dat nooit. Zag dat de moderator al veel van jullie woorden hebben aangepast, geweldig. Snap niet wie dat gaat melden maar goed. Niks van mij is aangepast en ik gebruikte ook een woord, iets met * Laat maar straks komt daar weer een melding van een melder door

Ik mis C ook heel erg, mijn laatste app van 23 december heeft hij niet meer gelezen, * is het. zo er even tussen uit glippen. Ben zo boos dat hij dat heeft toegelaten, stomme *. Zou hem zo kunnen vermoorden en nog mis ik hem, 31 jaar naar de maan, kan niks meer delen over ons toen met hem. Mijn enige en echte liefde en ja stap er maar overheen. Haat mensen soms mag het. Nu ga ik wel weg dan hebben jullie rust en gezelligheid.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

nou niet echt @Yana de laatste had ik er om 11.30 uit ,  is gewoon veel te laat .

Had niet echt mijn heppie dag zo op het werk ,  gaf nog aan dat ik wel hulp nodig had.

Is gewoon niet gekomen  .

Mijn zoon vind het fijn om weer op zijn oude school terug te zijn , lijkt gewoon weer flexibel in te stromen.

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

11 minuten geleden zei rapilos:

Waarom komen mijn leeuwen en beren toch altijd uit ?? :(

Het is weer goed gekomen toch? Daar hou ik me altijd maar aan vast als er rottigheid gebeurt, het komt altijd weer goed, geen reden om van slag te raken.

ps. ik bedoel niet dat je niet van slag mag raken hè, ik zeg dat dan tegen mezelf om mezelf moed in te praten bedoel ik.

bewerkt door Yana
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...