Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Donderdag is mijn kleindochter jarig. Mijn jongste heeft gevraagd of ik bij haar blijf slapen en vrijdag een leuke dag er van gaan maken. Ik wil niet ik wil hier slapen ik wil mijn dochter niet belasten maar ook verdrietig dat het zo mijn leven beheerst

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als ze zich goed realiseert wat het inhoudt dan denk ik dat ze je echt een groot plezier wil doen. Ik zou ff checken of ze echt weet waar ze aan begint, dan zeggen “je hebt het zelf gewild :P ” en het gewoon doen :) ik denk dat dat haar zelf ook plezier doet. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Logisch dat het moeilijk voor je is Lars, maar als zij bedoelt dat ze graag voor je wil zorgen en jij zegt dat je dat niet wilt, dan belast je haar misschien wel meer.
Misschien toch jezelf eraan overgeven en accepteren dat ze graag iets liefs voor je wil doen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan hoop ik dat je tegen je dochter kunt zeggen: "ik schaam me enorm" i.p.v. "ik wil je niet belasten".
Dan neem je haar in vertrouwen en dat geeft een gevoel van nabijheid, dat lijkt me uiteindelijk fijner voor jullie allebei dan dat je haar op afstand houdt met de 2e opmerking.

12 uur geleden zei Lars:

...verdrietig dat het zo mijn leven beheerst

Door de schaamte beheerst het misschien wel meer je leven dan nodig is.

Ik wens je moed en wees maar lekker lief voor jezelf.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb mijn dochter een app gestuurd. Kreeg terug dat ze elke dag mensen verzorgt op de po zet billen af veegt kots opruimt en incontinentie materiaal om doet. Dat ze mij met alle liefde helpt. Ben erg opgelucht zag hier zo tegen aan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Lars, jouw opmerking laatst heeft mij zoveel geholpen dat ik weer hulp heb ingeroepen omdat het zo fout ging, bedankt voor dat!! En ik zou jou ook met alle liefde helpen, voor ons verpleegkundigen is dat de normaalste zaak, snap dat je het zelf anders voelt natuurlijk. Hou je goed kanjer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben weer op het nest. Gisteren was kleindochter jarig. Leuk om te zien vorig jaar nog geen besef nu toch wel. Daar gegeten en toen nog koffie en toen met jongste mee naar huis. Vandaag gewinkeld en wat gegeten. Ik vind het niet makkelijk maar ik heb er meer moeite mee dan mijn dochter. Lijkt wel of het voor haar een vanzelfsprekenheid is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Misschien is het voor haar ook gewoon vanzelfsprekend. Een verpleegkundige weet als geen ander hoe mensen kunnen zijn. Wat er allemaal kan gebeuren. Heb je het ook naar je zin gehad en wat geslapen? Was het loopfietsje een goed cadeau ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...