Spring naar bijdragen

Donderdag 1 september 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

3 uur geleden zei GuusAlex:

Goedemiddag allen,

nou, vanmorgen naar huisarts geweest. 
Morgen bloed laten prikken en doorverwijzing naar een psychologe. Even daar mn verhaal gaan doen.

Volgende week terug naar HA bij wijze van voortgangsgesprek.

Vanmorgen in overleg met dierenarts besloten om morgen een van mn katten te laten inslapen (Alex) 

Super verdrietig maar hij is echt ziek (oa nierfalen) en doet zn ontlasting daardoor overal behalve op de bak. 
 

Dus even kiezen op elkaar de komende dagen/vandaag. 
 

Iedereen hier hele fijne dag en succes enzo <3 

 

Dat gaat een moeilijke dag worden morgen...alvast heel veel sterkte...:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was voor mij gelijk al duidelijk wat @bolletje bedoelde, maar niet iedereen hier weet of heeft onthouden dat zij een herseninfarct heeft gehad en daardoor blijkbaar vergeetachtig is geworden.

Je hoeft je daar niet voor te verontschuldigen hoor Bolletje.

bewerkt door Roberto
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Reacherdankjewel!

@Quinn servies smaakt nergens naar dus misschien is dat wel eetbaar? Grapje natuurlijk. 

 

Mijn plannen zijn weer gewijzigd qua zelf ontslag nemen. Met mijn collega weer terug vlot het weer goed met de zwerfkatten en hoeven ze niet langer te blijven dan noodzakelijk is. 

Overuren mogen nog steeds niet gemaakt worden. Maar sinds vandaag heb ik ook een batch om in te klokken en van zolang ik op de baan ben om katten op te halen klok ik niet uit want dan ben ik niet verzekerd. Om het geld gaat het me niet maar dat ik niet verzekerd ben als ik een ongeval krijg wel. Vandaag al bijna een ongelukje gehad ik wil niet ook nog eens in de diepe schulden raken als ik iets voor een dier over heb.

Dus ik zit nu al in team koppijn voor de beheerdster, want ze heeft nu al 2x een mail moeten sturen naar Brussel over mijn in en uitkloktijden terwijl ik mijn batch nog geen 24 heb. ^_^

Deze morgen omdat ze kwam aankakken om half 11 en vond dat ik moest inklokken terwijl ik om 9 uur begonnen was. En deze middag omdat ik om half 5 nog een moederkat ben gaan ophalen met 4 kittens van 2 weken oud.  Eenmaal het hele gezin bij elkaar ga je niet zeggen ik werk maar tot 5 uur laat het gezin maar zitten tot morgen.

Vrienden hebben tegen mij gezegd, zolang je het vol kan houden laat maar zien wat je in je mars hebt. Het bestuur zal het niet zien maar je collega´s wel en dat is ook zo. Dus zelf ontslag nemen gewoon even niet doen,  maar ze gewoon een hele goede reden laten verzinnen om mij te ontslaan. Behalve dat ik regelmatig te vroeg of te laat in klok kunnen ze me eigenlijk nergens op pakken. En ik ben gewoon multifunctioneel inzetbaar. Als het een beetje minder is bij de zwervers doe ik de tamme katten erbij. En behalve poetsen observeer ik de katten ook dus haal er heel gemakkelijk een zieke tussenuit. Nu ja die ik haal ik er niet tussenuit, dat geef ik door aan de verantwoordelijke zodat die er ook naar kan kijken en over kan beslissen. Dat zit gewoon in mijn systeem dat gaat vanzelf. En dat word gewoon gewaardeerd. 

Ik pik er helaas wel altijd degene uit die na een paar weken in de ziekenboeg alsnog ingeslapen moeten worden omdat ze te ziek zijn en de behandeling niet aanslaat. Ook hier weer begin ik het mens te worden dat de meeste euthanasia op haar naam krijgt. Het beleid is geen enkel dier laten inslapen maar de dierenarts is wel blij met mij omdat ik heel goed kan uitleggen waarom soms een euthanasie de beste oplossing is voor een dier. Ik vind het mooi dat er nu ineens wel zoveel kan en mogelijk is, maar nog steeds ben realistisch en vind ik een zwerfkat op zijn einde zonder tanden en ziek, maar zeer veel stress in de kooi. Dan vind ik het humaner om die kat in te laten slapen en niet meer terug los te laten wanneer deze misschien opgeknapt is. Zeker geen katten met nierfalen. Dan laat ik deze liever inslapen.

Ik kijk dus nog wel, en zie mijn c4 wel tegenmoet als de beheerdster mij beu is. Zo makkelijk komt ze niet van me af, want dan ga ik gewoon een job zoeken wat past bij 3 dagen katten vangen en dan kom ik toch wel weer. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Roberto, tof dat je voor Bol opkomt! Mag ik vragen wat er gebeurt is? 

Bol is een lief mens en  ja ze heeft haar handicap nu, maar voor mij is ze nog wel steeds dezelfde als voor haar hersen aandoening. Gewoon nog steeds recht door zee en met zelfreflexi dus 1000x sorry hoeft ze niet te zeggen. Mensen zonder iets hebben minder zelfreflexi vaak. 

Bol heeft dat wel. En heeft dat gehouden. :heart:

 

@bolletjehoop dat je dit leest of anderen je op dit bericht wijzen. Ja ik ben nog steeds een poezenmama en ik mis jou soms wel eens als ik bij mensen binnenstap die niet geloven dat ik de kat kan vangen. Dan hoor ik jou nog altijd zeggen, toen ik een dagje met de dierenambulance mee mocht rijden. Dit is een kattenspecialist mensen dus ik weet 100% zeker dat deze dame de kat kan vangen. Je had het me nooit zien doen, alleen van gehoord, maar je had toen al zoveel vertrouwen in mij. Dankjewel voor je vertrouwen en stiekem hoop ik dat je je dit nog kan herinneren. 

bewerkt door Spud
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kom net van een spetterend optreden hier vanavond van een bekende Nederlandse band. Was erg leuk met mn oudste dochter, schoonzoon en mn oudste kleindochter.

Nog even opslomen en dan voldaan in het vooronder. Lekker koese alvast:moon:

 

bewerkt door Remi1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...