Spring naar bijdragen

Vrijdag 29 oktober 2021


Claudius

Aanbevolen berichten

Van der bilt was mijn hit vroeger   , op koopavond jezelf met testers onderspuiten omdat het een duur luchtje was toen ..   vind hem nu niet meer om aan te ruiken .

 

 

Wat vinden jullie nu lekker of gebruiken jullie?  Ik gebruik dagelijks wish en laura  is mijn trouw luchtje.   

En noa vind ik ook lekker maar is best prijzig..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei knakker:

Mijn alcoholisme heeft zich jaren en jaren in het diepste geheim voltrokken. Ook voor de mensen dichtbij, waar ik voor het overige heel open tegen was.

Dat kan dus helemaal niet. Of je moet het zo verborgen gedaan hebben dat je er bijna zelf niets aan had, behalve weerzin. Calvinisme, zeg maar.

 

denietbegrijpnderoomsopgevoede

Link naar opmerking
Deel via andere websites

By god! Heb zelf nooit verborgen gedronken. Wel altijd volgas.

En n Schar is niet n soort Schol, wel n platvis. Die moeten we niet al te populair maken, dan weet iedereen t. Veel lekkerderer. Oh nee.

Slaap wel, ouwe boekanierster, ik bak nog twee tartaartjes bij gebrek aan Schar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar Bor, dat moet toch iedereen geroken hebben, op het voetbalveld? Alcohol stinkt....maar wat ben ik blij dat het nu veel beter met je gaat en je er daardoor ook voor je man kunt zijn. En dat je zelf zoveel beter klinkt :heart:.

bewerkt door nancy
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Bor:

Nou ja dat is dus ook de truc he, zorgen dat niemand het in de gaten krijgt en het dus ook niet ruikt.
Dat is nog een best opletten steeds. Tandenpoetsen, mondwatertjes, kauwgom, pepermuntjes, dropjes. Maar ook niet te dichtbij komen altijd afstand houden van een ander, de andere kant op praten, en zeker je man die thuis komt van werk niet kussen in ieder geval niet eerder dan wanneer die zelf een slok gedronken heeft en anders vluchtig je wang toe keren.

Maar zoals wel duidelijk is anders was ik hier niet geweest; ik viel door de mand. De lerares van me kind rook het/ vernam het, en heeft meldings gedaan bij jz. Misschien heeft me kind ook verteld, dat weet ik niet want er zijn daarna meer meldingen gedaan door verschillende mensen. En me man begon me geld te beheren en hield in de gaten wat er in huis was aan drank (flesjes tellen, streepjes op de etiketten van drankflessen zetten) me beslist op me mond willen kussen bij thuiskomst. En toch he..had ik nog steeds genoeg trucjes om aan drank te komen en te kunnen drinken. Verslaafden zijn creatief en superslim blijkbaar.

Maar goed. Gelukkig is dat alles nu voorbij. Ik kan straks gerust gaan slapen zonder rotgevoelens.

Ohhhhhh....dát allemaal! Jaaaaa, dat ken/ herken ik wel! Van veel van dit soort trucs heb ik mij ook bediend, alleen niet om 8 uur 's ochtends. Maar goed, dat is maar een detail. Gelukkig, ik hoor weer bij de club, hahaha! 

En ja, gelukkig is dat nu voorbij. Wat gek dat je zoiets toch weer snel vergeet. Maar tjongejonge, wat had ik ook een hoop trucs .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet wie ‘ervan’ wisten. En de kauwgom…. Pakken versleten! 
 

Alle genoemde oude luchtjes herken ik. Mijn vader heeft ze allemaal geprobeerd volgens mij. Tabac vond ik zalig. 
 

Mijn geur : aromatic elixer van Clinique of een nieuwe van Ginger and June.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goh, zo vroeg hier lezen en herinneringen borrelen op. Ik geloof niet in dat verbergen…De verwekker dacht ook dat hij dat kon verbergen met parfum (Kweni welke) en kauwgom (van die straffe stimorol). Wij als kind wisten net dat hij had gedronken als hij dan zo rook…maar goed, ik sluit het af en klasseer het onder gisteren want vandaag…ga ik trouwen!! :D:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...