Spring naar bijdragen

Dinsdag 23 maart 2021


nancy

Aanbevolen berichten

Grappig  @Kohtje  dat had ik ook altijd  per dag  in de winkel bedenken  wat we gingen  eten  die dag  alleen  was het  voor  mij alcohol  gerelateerd  dat ik gewoon  moest om alcohol te kopen . Nu hoef ik niet en dat voelt best fijn  kan nu voor een dag of 4 wel plannen wat ik nodig  heb. 

Probeer  vandaag  iig tot zaterdag  mee te nemen .  Heb donderdag  en vrijdag  werkdagen  dus  geen zin om daarna nog  boodschap  te gaan  doen  .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Jopie:

euhm..... kohtje.... euhm.... zou jij misschien, heel misschien, ook voor mij, en voor mijn moeder euhm..... misschien.... ????????????

als ik jouw verhalen zo lees lijkt het me voor jouw proces beter als jij dat zelf   euhhh..... ja, hoe zeg ik dat zonder lui en hard over te komen?...:unsure::P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, het is wel met regelmaat dat ik niet meer weet of we iets nog op voorraad hebben of niet en het dan maar meeneem voor de zekerheid.
Zo hebben we ondertussen al een lade vol met allerlei soorten pasta en rijst. Dat neem ik dus voorlopig even niet meer mee.
Dat van die flessen die jij bedoelt, @Bor, daar heb ik gelukkig geen last meer van.  Daarbij komt dat "onze" supermarkt tegenwoordig
een aparte slijtershoek heeft waar je apart afrekent en zo. Daar ben ik nog nooit in geweest. En die hoek is er toch al een jaar of zes, zeven...

@Jopie, dat soort dingen maak ik dan weer wel een lijstje van, zuivel en non-food dingen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen 

Ik ben weer thuis en vandaag mijn ambulante behandelplan te horen gekregen. Start met cognitieve gedragstherapie, een gesprek met een psycholoog voor diagnostiek en een afspraak met een gezinscoach.

Volgende week 4!! keer naar Brijder voor medicatie, het opstellen van een noodsignalering plan en eerste kennismaking met behandelaar. Ik vind het heel heftig weer thuis en alles wat er weer op me afkomt :(... 

Maar ik drink niet! Dag 16

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei VIII:

 Ik vind het heel heftig weer thuis en alles wat er weer op me afkomt :(... 

Maar ik drink niet! Dag 16

VOLHOUDEN...  je "zit al op" dag 16.  Laat die dagen niet voor niets geweest zijn. Natuurlijk is het heftig, zo vanuit de beschermde omgeving
van de kliniek weer in het "blote" leven.  Neem daarom je noodsignaleringsplan serieus en denk niet te snel:  'och, het valt wel mee...'
Goed dat je contact houdt met hulptroepen.  Dit forum kan daar ook een onderdeel van zijn. En natuurlijk heel veel sterkte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

27 minuten geleden zei Jopie:

ik heb (zelf) moeite met de enorme keus die er is. Mijn houvast is een vast klein lijstje van exact hetzelfde waar ik me dan obsessief aan vast hou: yoghurt, brood, kaas, melk, koffie, banaan, digestives. Kom dus ook regelmatig thuis dat ik geen afwasmiddel heb, terwijl ik dan wel nodig had. Past niet int lijstje. Ook zon autist :)

@Jopieen kiezen uit de wekelijkse aanbiedingen? Dat doe ik zelf graag. Elke winkel heeft online een lijst aanbiedingen staan. Elke week anders, dus gevarieerd. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Zbb:

Goedemorgen,

zometeen weer een week weg voor werk,dus ik zal deze week niet op het dagpact staan. 
 

op me werk word ik nauwlettend in de gaten gehouden wat niet drinken betreft en meestal heb ik over het algemeen weinig moeite daar. 
 

toch proberen de draad weer op te pakken,maar het valt me zwaar allemaal. 
 

fijne dag iedereen. 

@Zbb, dan wens ik je heel veel succes en sterkte.. Het valt of voelt zwaar? Ik begrijp en voel dat helemaal.. Na vier jaar droog valt het mij ook nog steeds zwaar.. But 'never give up' is mijn credo..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Boodschappen, pfffffff. Ik ga wel iedere dag naar de supermarkt. Moet wel heb ook geen auto. Niet normaal de hoeveelheid boodschappen die ik haal. Vooral brood, yoghurt, melk en eieren niet aan te slepen met 2 pubers in huis. Ze hebben altijd honger (zelfs als ze net hebben gegeten) en alles draait om eten. Gisteravond viel ik bijna in slaap en riep jongste zoon: 'mama wat gaan we morgen eten?' :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Pats:

Goedemorgen 

ik zit aan de sleepy time thee .. in de ochtend !

misschien helpt het wat tegen mijn onrustige gevoel dacht ik ..

Ben een zenuwbonkje maar met goede moed .. 

Heeft het geholpen die sleepy time thee?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

21 minuten geleden zei Adrian:

Heeft het geholpen die sleepy time thee?

Ja denk het wel .. stond daarna lekker een curry te maken voor vanavond met pompoen en bloemkool en heb ook net een lekkere salade makreel gemaakt en gegeten .. ik stort mezelf altijd op koken als ik mijn gedachte wil verzetten en niet aan wijn wil denken  .. nou ja is ook niet erg .. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je :heart:

Nee, het geeft misschien niks, maar misschien ook wel. Dag- en nachtritme blijft zo wel een zootje. Flink lopen spoken vannacht, kon ondanks de pillen niet slapen. Tegen zessen pas. 

Hoe hard kan dat ding van je heit? Al geprobeerd?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 minuten geleden zei Bor:

Hi @Quinn Goedemiddag:musicnote:

Ik ook vaak @Pats Koken werkt afleidend en ontspant me dan. Dat heeft veel voordelen. Vriezer ook maar weer vol, is altijd wel lekker makkelijk voor als het zo uitkomt. Goed bezig :rose:

Ik kook ook altijd.. Dat is de tijd dat ik de ergste cravings heb. Koken leidt mij dan inderdaad af.

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je zult door moeten, dat is geen keuze. Maar hoe je dat doet, dat wel. Soms. In enige mate.

3 minuten geleden zei Bor:

Maar Quinn pillen bieden geen oplossing, dat weet je zelf ook wel. 

Een tijdelijke. Misschien een fictieve zelfs maar. Net als drank hè. En seks. En andere drugs.

Ik heb er heus wel over nagedacht. En ik zal er ook "gewoon" doorheen moeten, maar nu helemaal.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Bor:

Ik stond zonet voor het raam te kijken omdat een man in een scootmobiel zo hard ging.. Dacht dat gaat nooit goedkomen zo hard. Raced die ineens met enorme snelheid m'n erf op. 

Was het heit! :face-icon-small-shocked::D

Ik zie dat helemaal voor me Bor!

Grote stofwolk erachter, Heit Verstappen :D

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...