Spring naar bijdragen

Maandag 22 maart 2021


Maja

Aanbevolen berichten

@Lieke7777ga dat maar uitproberen dan idd, niks mis mee met wat verandering etc. Snap die frustraties en kleinschalig kan ook heel eenzaam zijn. Wij werken met zelfsturende grote teams. Ook in een hele grote instelling. Bevalt mij nog steeds erg goed. Ondanks alle veranderingen en irritaties daardoor. Het moet steeds anders.

 

@Musashiwat mooi, dat ga ik morgen doen!! Dat verdien je ook dat nieuwe begin, zo fijn om je te lezen altijd. Echt helpend en je neemt het ook op voor mij, vind ik zo lief pas wel ook op jezelf he! 

@spiritje vult het in, misschien drinkt ze er wel elke dag 1 of is het voor een verjaardag volgende week? Of heeft ze het gehaald voor haar zus of zoon? Snap wel dat je zo denkt maar dan nog waarom zou iemand het aan andere buren uberhaupt gaan vertellen? Dat is nou dat geroddel waar jezelf ook zo niet tegen kan. Leuk Zoomen!!! Vind het ook echt verschrikkelijk. Alles gaat door elkaar tijdens een teambespreking. Bijna lachwekkend. 5 mensen zeggen tegelijk wat en dan ineens een hele lange stilte omdat ze/we de ander willen laten praten en dan ineens iedereen weer tegelijk :D Wel goed dat vrijwilligerswerk van  je!

@Kohtjena mijn 67e hoop ik gewoon door te werken. Hou van mijn werk. Er was laatst een uitzendkracht, ik vroeg haar hoe jong/oud ze was. Ze was 70. Stond er echt van te kijken en actief en goed. Mag hopen dat ik tegen die tijd zo ben en ja drinkend gaat dat het niet worden. Weer een goede reden erbij om niet te drinken.

Nu echt weer door, ben een plakker :P;)

Fijne dag nog allen en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken?:rose:

@Bor:heart:

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, weer terug van de tuin
Was wel koud vanochtend, maar als je hard werkt valt het wel mee
alle kantjes van mijn gazon en alle grasstroken zijn nu afgestoken
Totaal 3 dagen over gedaan, maar alles is nu heel strak en kijk ik er met veel voldoening naar :)

Zelfs vanochtend mijn buitenraam ook nog gezeemd
Was echt een actief dagje, zal wel slapen als een roos vannacht
Vuile werkkleding van vriend zit in de machine
Doe ik graag voor hem hoor, anders laat hij het gewoon hangen :unsure:

Nou niet erg alcohol gerelateerd he
Maar kan wel zeggen, dat het de laatste tijd een stuk beter gaat
Minder craving (af en toe nog)
Maar eindelijk ook het geluksgevoel wat weer terug komt
nou, dat mag ook wel na ruim 6.5 maand

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Smaragd:

Echt helpend en je neemt het ook op voor mij, vind ik zo lief pas wel ook op jezelf he! 

Dank je! Doet me ook goed om te horen! En euh...er zit mss, als ik heel eerlijk ben, ook een stukje ‘egoïsme’ in mijn reactie/ steun. Ik oefen nl om me niet (meer) te laten belemmeren door m’n (sociale) angst door te proberen eerlijk uit te komen voor m’n mening! Vandaar moest ik er eigenlijk wel iets van zeggen ook...

Heel het (mijn) leven draait nl om mij ja! ;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Grrr...hier (weer) geen appreciatie voor eten dat ik had klaar gemaakt...je hoeft het niet lekker te vinden maar een beetje appreciatie voor het werk mag wel vind ik. Ooh wee als ik zelf een (kleine) opmerking maak als hij kookt maar mijn eten dag na dag afbreken vind ik ook niet leuk hoor! Blinde vink met gepofte zoete aardappel, gestoofde knolselder en warmoes...ok dat het geen culinair hoogstandje is maar het is wel voedzaam en doordeweeks, mag het ja!? Ben boos...want al derde dag op rij commentaar!!

en om @Quinn alvast voor te zijn: morgen mag hij kiezen tussen paprikachips of Brinta! :D

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@spiritje hebt soms niet door of wel? Hoe verschrikkelijk grappig je bent??  :D Zie het helemaal voor mij wat een gedoe he  en nee je bent absoluut niet lelijk haha. Tijdens een zoommeeting kwam de echtgenoot van een collega half naakt de kamer binnengelopen toen ze wat zei. Zulke genante situaties zie je soms weleens dan. Vond het wel leuk om te zien, zij niet, meteen offline :(

@Musashiwat een ontevreden stuk vreten! Niet jouw eten maar de reactie erop. Hij mag blij zijn dat je het maakt voor hem. Dan gaat hij zelf maar koken en bakken ! Wil zeggen niks vaan aantrekken maar ik zou ook kwaad worden. Goed dat je het uitspreekt. 

Witlof met ham en kaas uit/in de oven, gekookte aardappels, lekkere jus met sucadelapjes erin, beste jus krijg je daarvan. Kan ik morgen ook eten, ik kook slim. 

Fijne avond.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond allemaal tezamen, 

ik spring er maar even ongelezen in. ben mega chagrijnig en moe en druk en heb trek dus ik meld me maar even hier, als dat mag :D

Dus ik reageer nergens op het vorige. als dat mag ... en waarschijnlijk ook niet erg actief verder vanavond, maar ik drink vandaag niet. Dus. dus dus 

bah 

sorry 

fijne avond :D:rose: love and peace and understanding 

(PS, ik Ga toch even zitten lezen, geen zin in koken, ik eet niets denk ik ) 

bewerkt door Unicorn
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

In 2 dagen naar de 4 afleveringen gekeken
van de zaak Woody Allen tegen Mia Farrow.
Wat een ellende, en wat heeft het veel losgemaakt,
vnl in America. Zijn laatste film kon daar niet meer worden
gemaakt, dus dan maar in Europa want kregen er niet héél veel van
mee. In onze filmhuizen wordt hij nog wel gedraaid.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

dank jullie @rapilosen @Lieke7777 en @Musashi ik heb gegeten. het was vooral dat ik heel moe en chagrijnig was. En inderdaad dan wil ik glaasje wijn, maar mijn verstand was sterker. Niet gedronken. Wel gegeten. Voel me veel beter nu, uitgerust, voldaan en trots. En moe, ik ga Netflixen, Firefly lane, kent iemand dat.

Ik meld me morgen wel weer op de 23 maart draad, ga gewoon niet drinken. 

fijne avond allemaal en sterkte en liefs voor wie wil en nodig heeft :heart::rose::musicnote: (en muziekje erbij?) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Allemaal

Zo ik ben er ook weer even ;) doorgaans  ben ik meestal wel positief gestemd vandaag heb ik een K.. dag niet zozeer omdat ik zin heb in een glas wijn, je zou er wel acuut naar grijpen maar he dat gun ik bepaalde mensen niet. Laat ik vooral zeggen dat ik soms zou willen dat ik voodoo kon uitoefenen op enkele mensen :P. Anyway tot zover mijn gezeur eventjes. 

Verder gaat het goed hoor, we zijn al weken verder met de antabuse en het gaat nog steeds goed, zelfs de weekenden alleen taal ik er niet zo heel erg na. Ik gaf het al aan val ineens ook af, dus ben dit weekend even lekker wezen shoppen ik doe dat echt haast nooit sinds ik moeder ben haal altijd voor de  kinderen. 

Wat een gedoe is dat toch he met die kinderen op school en zodra er eentje corona heeft kan de hele klas naar huis en maar testen en dan mogen ze weer naar school, voelt nu allemaal zo onzeker want hoe vlieg je dat weer aan met werk en de onderlinge verdeling met je ex etc, breek er soms echt mijn hoofd over. Het is nu al zo erg dat ze mijn dochter vragen of ze verkouden is en dan kan ze dus naar huis, ze moest gewoon enkele keren niezen. 

Sorry heb niet super actief mee gelezen afgelopen dagen, ik lees wel dat @Smaragdheel goed bezig is met van allerlei opruim klussen in zijn huis goed bezig hoor. 

Wie deelde die tip ook alweer van de thee met dat draakje erop, hmm die is echt fantastisch zeg, heb al heel wat koppen thee versleten haha. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...