Spring naar bijdragen

Woensdag 17 februari 2021


niks

Aanbevolen berichten

Goeie morgen allemaal, kind komt vandaag terug naar huis na logees. Ik had op voorhand wat schrik voor 3 dagen kindloos. Dit betekende vroeger meestal veel drank (want dan kon het)...nu eerste keer zonder kind zonder drank. Ben eigenlijk wel blij en trots dat het gelukt is! Klein succesje dus! Terug naar het werk vandaag daar heb ik geen zin in maar ga me proberen op te trekken aan dit kleine succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

16 minuten geleden zei Lika:

Hier maken de vogels een herrie. Geweldig! Keihard. Heel veel verschillende hoor ik. Parkieten, kraaien en duiven. Gezellig.

Hier ook opvallend tijdens het wandelingetje naar de bushalte! Geweldig he! Ik word er ook instant blij van en begin me te verheugen op de lente!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, @Nikehet bevalt. nog even zien hoe de zomer is met z'n allen op een kluitje wat betreft overlast van elkaar.

Sowieso de zomer even aanzien. We woonden in een huis dat goed koel bleef. Dat is hier wel anders denk ik.

De ontwikeling van de samenstelling van de bevolking in zo'n flat is best spannend. Maar het is heel divers nu. Dat vind ik wel.leuk. wel wat onpersoonlijker. Ook prima en soms missen we ons oude buurtje.

Kinderen hebben vooral elkaar hier. Zullen iets meer uit hun comfortzone moeten komen voor sociaal contact. Maar dat is ook goed om te leren. Tot nu toe blij hier dus. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen

Wat fijn @Musashi. Herkenbaar dat drinken als de kinderen weg zijn. Deed ik ook vroeger als de jongens bij mijn ex waren, dan 'kon het'.  Nu hoeft het niet meer gelukkig. Al dacht ik er toen anders over. Ik voelde me dan, ondanks de kater, op de een of andere manier 'opgeladen' na zo'n weekend, stoom afblazen ofzo zodat ik het weer 2 weken aan zou kunnen. Heel dubbel en niet waar natuurlijk...Maar had het toen soms moeilijk en voelde als even ontsnappen, dat zie ik nu.

bewerkt door Rosee
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Quinn:

Hi. Hadden jullie ook een bijgewerkte gebruikersovereenkomst ding?

Ja. Het viel mij op dat je daarin ook aangeeft een recaptcha check te accepteren. Het zou wel eens een eerste stap kunnen zijn om zo'n check ook daadwerkelijk in te gaan voeren. Er is hier al meermalen op gewezen dat dat een goed idee is omdat het een effectieve manier kan zijn om spam bots tegen te houden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren werd er op een van de draadjes iets gezegd over trots zijn dat het lukt om niet te drinken. Ik heb daar eens over nagedacht (nagevoeld is geen woord geloof ik) maar ik ervaar het niet zo, ik kan echt niet zeggen: "ik ben trots dat ik alcohol de baas ben geworden". Ik voel me niet trots, het voelt als iets wat me overkomen/gegeven is en daar ben ik heel dankbaar voor.
Ik ben benieuwd hoe anderen dat ervaren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb dat geschreven ja, vandaag zelfs. Misschien is blij een beter woord? Vooral omdat ik hele tijd onderweg naar het werk heb zitten denken: het is niet ik mag/ kan niet meer drinken maar ik WIL niet meer drinken...dan is blij Idd wel meer op z’n plaats dan trots...maar toch, ook trots mag er wel zijn, hoort er ook echt bij voor mij omdat ik op voorhand dacht dat ik het niet zou kunnen en dan ben ik wel trots om te beseffen dat ik het wel kan, ondanks mijn negatieve zelfbeeld hierover.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

By the way, wil wel een draadje openen over de tuin, dakterras , plantjes en bloemetjes binnen in huisof de natuur in het algemeen.  Het is niet de bedoeling om er een tuinrubriek van the maken, maar er is zeker ook ruimte voor (grappige) anekdanekdotes.  Heeft er iemand een leuke voor ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...