Spring naar bijdragen

Vrijdag 21 Augustus 2020


Lika

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Bor:

Ik heb net precies gehoord wat hij gedaan heeft.. 
Wat verschrikkelijk. Hou hem asjeblieft vast.

Nou ja...dat doen ze toch wel want deze kan niet los.

Geef hem maar TBS of zo. Weet ik het.

Dat is heel heftig voor je. Als ik zo'n zoon had ging ik er (weer) van aan de drank! Zo zwak ben ik..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Bor :(:heart:

Idd wat een benauwende hitte, hier ook binnen. Wel schoon alles bijna  nu, maar ga zo wel voor de 2e keer douchen, wat kan een mens zweten. Bijna 30 graden hier binnen.

Vanavond een salade eten, geen trek in eten met dit weer.

Dit weer is ook een trigger voor mij om te willen/kunnen drinken. Loom en sloom in mezelf. Dan ervaar/voel ik alles ook wat minder. Dat gaan we niet doen, weekend werken. Denk dat ik ook mijn gehele leven trek/zucht zal blijven behouden. Gedurende de EMDR ga/moet het droog blijven. Daar doe ik het voor. Daarna zie ik wel weer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 minuten geleden zei takeiteasy:

 

Ik ga zo goulash eten. Wat gaan jullie eten?

BBQ :D

Nee salade met banaan etc erin. 

Kom je die jongen dan niet tegen als je de hond gaat uitlaten? Als je het maar laat om te gaan! Meen ik echt. Lekker goulash btw maar warm eten trek ik nu even niet. Koel eten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei takeiteasy:

Dat meen ik voor de volle 100 procent. 

Ik moet er niet aan denken om nu alcohol te gaan drinken. 

Straks lekker eten. Het is hier trouwens goed te doen in huis. Heb alles tegenover elkaar open staan. 24 graden. Niet slecht hé?

Dat is zeker niet slecht. Dat lukt hier echt niet. 5 graden warmer :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei SanMiquel:

Echt? :P
@Bor:rose:

@Bor ramt en slaat wel terug dan. Dat mag en moet! De Boksbal is beter natuurlijk.

Alles weer wat bezonken @SanMiquel?  wat kunnen dingen hier veel in je losmaken he. Op zich wel goed maar ook veel soms, wil wat doen maar weet niet wat, dat heb ik altijd  en soms moet je juist niets doen, er gewoon alleen maar zijn. Wil alles meteen oplossen. Kan natuurlijk niet. Jullie verhalen doen mij veel. Erg blij met @knakker, moest er erg om lachen. Trek is ook weg, geheel weg daardoor. Heb geen sturing hierin, de meesten wel hier en dat vind ik wel beangstigend voor mezelf. Heel erg jaloers op dat, geef ik eerlijk toe.

Koelt hier nu ook af, ging heel hard waaien, is nu 27 graden. Zal wel verder dalen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het laatste wat ik erover zeg betreffende dit @Bor, dus je gehele leven blijf je de verantwoordelijkheid dragen voor die UHP. Waar zijn die mensen nu dan, die dat destijds hebben gedaan en wat gaan ZE nu doen?? Hij is 17. Kan het niet uitstaan. Bellen ze je, overleggen. Zou hier niet tegen kunnen. Jaren lang heb je hem uit handen gegeven, misschien is het daar ook de grote schuld van. Nemen zij die verantwoordelijkheid? Ja het hoort idd niet hier maar wel heel alcohol gerelateerd. Het heeft niet gewerkt, dat blijkt wel, nu moeten zij juist inspringen. Ach nee 17 is te oud. Walgelijk. Ga uitloggen, prikkelt mij weer teveel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lieke7777 wat fijn voor jullie en wat naar het terug brengen maar hoop dat het snel goed gaat komen.

@Bor je hebt het goed/alles aan gedaan, meer kun je nu niet doen.

Ga eerlijk zijn, heb 8 halve liters bier aan bestelling gedaan bij thuis bezorgd omdat ik nog trek had in wat snacks, moet nog komen. Gooi het wel weg of drink het op, bv 4 en de rest weg. Zie het wel. Wilde het wel vertellen mijn craving is enorm.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja terugbrengen    is nooit leuk  ' man benoemde  lijkt wel  afhaalchinees   halen en brengen  afscheid nemen aan de deur ... gelukkig  zien we ze maandag weer van 13 tot  19 thuis .

Idd san  laatste  zware loodjes  en nog  zonder echte  perspectief  ... weten dat ze thuis komen weer maar eerst  op naar  de rechtbank eind  okt érgens 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gefeli @niks mooie ringen.

Nee kan het niet afzeggen, ook al de betaling gedaan en via de tracker zijn ze er over 10 minuten. Gooi het wel weg of drink er 4. Hoef morgen pas om 16 uur te werken. Wilde wel eerlijk zijn anders heeft het geen zin. Log nu ook wel uit, het is er bijna.

Kom er nooit dat weet ik wel, ben niet zo een sprookjes geval als @niks, gun het je hoor!!!! Ben een echte alcoholist denk ik.

Log uit nu.

Tot morgen misschien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kom nou  @Smaragd '   snap dat je craving  hebt ' snap dat je graag  wilt drinken  ..

Kan je  ook  niet tegenhouden  ' maar je bent in behandeling  en dan is het hoofddoel  nuchter  blijven  !!!   Daar doe je het voor ook al voel het verdomd  klote  en wil je drinken .. maar zo blijf  je aan de gang   .. je pas weer terug  en hoppa   er komen weer 8  halve liters  aan je deur bezorgd  ..  misschien ben  ik nu direct ' maar doe het weggooien  en niet 4   dan lukt niet denk  ik..  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Alleen de berenhap met sate en 2 frikandellen speciaal aangenomen, de rest mee terug gegeven aan de bezorger, leuke boy btw. Opgegeten, ga nu slapen, kan het niet maken vanwege die EMDR. Bedankt en morgen/weekend nuchtere harzes/kop. Geweldig.

Tot morgen ga slapen, zo moe.

Bedankt! 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...