Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

takeiteasy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  16526
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  15

Over takeiteasy

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

13588 profielweergaven
 1. Bijgelezen en ben er even stil van. Weet even niets zinnigs te zeggen. Hier de 8 weken bereikt. Een heugelijk feit en ik ga me steeds beter voelen. Het is het zo waard allemaal om niet meer te drinken. Ik krijg er zoveel voor terug. Ik droomde vannacht dat ik had gedronken. Ik was ook gevallen en had een grote blauwe plek op mijn linkerbeen. Het was zo levensecht dat ik het nog geloofde toen ik wakker werd. Moest even schakelen, maar wat was ik blij en opgelucht toen ik door had, dat het niet waar was Ik kan zo genieten van alles. Ik wist niet dat ik dat in me had. Gisteren zo'n prachtige
 2. O, dus je krijgt een ban, als je een naam van een supermarkt noemt. Lekker bezig hier dan weer.eerst word er in maanden niet gemodereerd en nu allemaal bannen uitdelen? Dacht dat je eerst een wasrschuwing kreeg. Maar goed, ik ga woef uitlaten. Meteen even van de mooie zonsondergang genieten en zelf eten. Boerenkool met worst. Hoef het alleen maar op te warmen. Gemak dient de mens.
 3. @Smaragdbij het kruidvat verkopen ze geen flesjes drank hoor. Echt nog nooit gezien. Misschien pleegzusterbloedwijn . Nooit naar gekeken eigenlijk. Zie ook geen kaboutertjes hier.
 4. Snap dat het benauwend is @Pinkman. Je zit als gezin opgehokt. Je kan geen kant heen. Ik heb makkelijk praten, als alleenstaande. Hoef met niemand rekening te houden.
 5. Hier ook hoor. Alles kan je kopen.
 6. Nee, die Duitse suup. Begint met een L. Ze hadden er nog maar 1 en niet met de hartjes, die in de folder stond, bovendien vond ik de kwaliteit niet goed. Wel waren de maaltijden in de aanbieding en ik heb sneakers en happy socks gekocht. Een lekkere slagroomschnith kon ik ook niet laten staan. De sfeer was daar zeer gemoedelijk. De mensen hebben zich erbij neergelegd. Niemand heeft meer haast. Het is een compleet uitje om naar de supermarkt te gaan.
 7. Vandaag maar eens naar een essentieele winkel voor niet essentieele producten. Zag in de folder dekbedovertrekken en laat ik die nu net nodig hebben. Is wel even fietsen, maar heb ik meteen een doel. Meteen ook maar wel essentiƫle boodschappen meenemen. Pffff.
 8. Is ook zo hoor @Lieke7777Volgende week maar eens wat afspreken. Het lijkt mij een vrij nette intelligente man. Weet niet of dat wel bij mij past. Daar is toch de cursus die ik volg wel goed voor. Ik mag er zijn en ik ben ook zeer zeker niet dom. Wie weet passen we juist wel goed bij elkaar.
 9. @Tatumwel goed dat je meteen heb gezegd dat je geen alcohol drinkt. Ook wel lief dat hij voor jou dat ene glas per dag wil laten staan. Ik ben ook wat huiverig met eventuele relaties. Moet nog steeds afspreken met een man die het heel serieus met mij meent, ook gezegd dat ik niet drink, het is een weduwenaar, maar ik durf gewoon nog niets met hem af te spreken. Faalangt, bang dat hij mij niet leuk vind. Zoveel twijfels.
 10. Kroketburger met een soepje.
 11. Hier weer goede zin. Gisteren het huisbezoek van de verpleegkundige van antes. Fijn gesprek gehad en op het laatst ging het over honden. Zij heeft net een boomertje van 8 weken. Liet foto's zien. Het voelt alsof er een vriendin op de koffie komt. Ik ga vanmiddag toch maar naar de cursus. Straks even snel het huiswerk doen en ach, dan ben ik er toch even uit. Morgen mijn maatje op ds koffie. Gezellig even bijkletsen en heb nog wat klusjes voor hem.
 12. Ik meld me droog af voor vandaag. Welterusten en tot morgen
 13. Hier een broodje gezond gemaakt en niet zomaar een broodje gezond. Ruim belegd. Nu nog steeds moe van het kauwen.
 14. Ik doe nu ook alles op mobiel. Gaat ook steeds beter met kopiƫren en plakken, alleen die regelafstand lukt nog niet erg. Alles heeft nu een plekje in de kast gekregen. Dat is alvast iets. Nu naar de persconferentie aan het kijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...