Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

takeiteasy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15060
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over takeiteasy

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

10607 profielweergaven
 1. Rondje hondje al gehad. Koffie al op. Nog even een stofzuiger door de kamer gooien en vanmiddag naar een meezingmiddag. Gisterenavond een repetitieavond meegedraaid van mijn oude koor. Volgende week invallen. Wel weer even confronterend om daar te zijn. Tjonge, wat is het daar vaak mis gegaan met de drank. Heel fijn dat de man er was, die ik een keer bij de AA heb ontmoet. Toevallig had hij ook nog eens bardienst en moest allemaal biertjes en wijntjes inschenken. De bitter lemon stond ook al klaar. Heb trouwens al 2 dagen niets van mijn maatje van hier gehoord. Ik maak me zorgen.
 2. De buurvrouw vroeg of ik met haar mee ging boodschappen doen. Poeh hé, dat heb ik geweten. Wat een klep zeg. Ik geloof dat ze ondertussen wel 5 bekenden tegenkwam, waar ze hele verhalen tegen vertelde. Waar haalt ze in godsnaam al die spraakstof vandaan ook heel hard praten. Pffff, schaamde me dood Hoop niet dat buurvrouw hier meeleest Ik ga kippensoep maken. Had ik trek in. Voor de rest voor het weekend diverse opties wat eten betreft. Heb zelfs poffertjes gehaald. Vind ik af en toe best wel eens lekker. Heb een heleboel agenda's gehad, waar ik altijd bij hield wanneer ik had gedronken en ook andere beknopte informatie, hoe ik me die dag voelde. Af en toe kom ik nog wel eens zo'n agenda tegen bij het opruimen. Voor de rest kan je hier ook teruglezen. Dat doe ik ook wel eens. Zo kan ik precies lezen, hoe ik me op dat moment voelde en hoe ik schreef.
 3. Spinazie hier met een runderlapje en een ei
 4. Gaat niet goed met mijn maatje van hier (terugval) 3 weken geleden was hij er voor mij en nu kan ik er weer voor hem zijn. Zo zijn maatjes.
 5. Waarom zou je anders willen zijn Fleur? Je bent, zoals je bent. Shoppen is altijd heerlijk om je gedachten even te verzetten. Wie weet zie je wel iets leuks. Smaragd: welterusten. Je bent lief om zo voor de patienten op te komen. Stomme dokters soms..
 6. Goedenmorgen op deze weer wat mistige dag.
 7. Weer terug en wat een rotweer. Ik ga de hond uitlaten en voor vandaag heb ik Zwitserse aardappelschotel. Hier in het complex ook alleen maar onrust. Gisteren bij een vergadering gezeten waar ze elkaar bijna te lijf gingen. Wilde vermelden dat ik zou gaan stoppen, maar nu ineens stoppen alle vrijwilligers. De kleuterschool is er niets bij hier.
 8. Daar heb je ook een punt Yvonne. Als ze willen, dan weten ze je toch wel te vinden..
 9. Weer onrust op het forum. Ik vind het nog steeds jammer dat dit een openbaar forum is. Kan ook niets meer delen want iedereen kan meelezen. Dat heb ik vorige week meegemaakt. Ik voel me trouwens constant bespied door iedereen. Voelt niet goed.
 10. Helemaal waar. Jij moet het doen!
 11. Sjeng: ik had je nog geen welkom geheten. Bij deze dus. Goed bezig in ieder geval Heb ook niet altijd veel gespreksstof hoor. Hoeft ook niet. Smaragd: was het geen optie om de fles weg te geven aan iemand die wel met drank om kan gaan? Verleden jaar ook een keer een fles wijn gehad. Die heb ik hier op de brievenbussen gezet en erbij gezet: voor de eerlijke vinder. Hij was zo weg Vanmiddag naar de psycholoog. Wil het er even over hebben dat ik andere hulp wil hebben. Meer verslavingsgericht. Dat is in hetzelfde gebouw, dus dat is wel weer mooi. Ik denk dat ik daar dan ook beter kan bespreken over eventuele trekremmers. De discussies moeten weg uit mijn hoofd. Ik ga eerst naar de kringloop en daarna naar de psycholoog. Lekker op mijn fiets. Het gaat weer de goede kant op met mij. Meer rust in mijn hoofd en overal weer zin in, zonder alles tegelijk willen doen. De yoga was weer erg fijn trouwens afgelopen maandag. Morgenavond eens kijken wat meditatie met mij kan doen. Fijn in een groep. Dat vind ik toch wel het fijnst. Misschien is de NA groep waar ik naartoe wil gaan ook wel een fijne groep. Fijn om toch een maatje van hier te hebben daarvoor.
 12. Ik word al lyrisch van een tjilpend lentevogeltje Jopie. Kan je nagaan hoe jij je moet voelen. Wat is de natuur toch prachtig!
 13. Een heel verhaal geschreven net en floep,..internet viel weg Ik heb hier nooit onder invloed geschreven, maar wel de dagen erna. Weet niet of dat onder invloed is, maar zo voelt het wel. Kan daar een hele week last van hebben. Rusteloos, geïrriteerd, chaotisch en het gevoel dat de hele wereld tegen je is. Kan dan ook niet logisch nadenken. Gelukkig is dit gevoel weer over en kan ik nu weer verder. Ik ga ander werk doen in het ziekenhuis. Mensen helpen met inchecken. Volgende week kennis mee maken en dan word ik wegwijs gemaakt. Vanmiddag is er een soort van vrijwilligersvergadering beneden. Ik ga dan zeggen dat ik me wat meer terug ga trekken. Het geeft mij veel onrust en vooral het geroddel en het stoken geeft veel onrust. Ook alle heftige verhalen, daar zit ik niet zo op te wachten. Heb dergelijke heftige tijden ook meegemaakt met J en daar hoef ik niet steeds mee geconfronteerd te worden. Ook was ik veel teveel betrokken bij alle mensen, daarbij mijzelf vergetend. Ik vind het vreselijk als er iemand hier overlijdt en ben daar weken van slag van. Met andere woorden: wat meer aan mezelf gaan denken en niet alleen maar met anderen bezig zijn. Lekker doen wat ik zelf leuk vind en waar ik achter sta. Dan maar even wat minder sociaal. Hier een vrolijk lentevogeltje al tjilpend in de mist Het word voorjaar
 14. Fleur: ik vind het heel moedig dat je bent geweest Laat alles even bezinken.. Morgen vrij en woensdag is weer een andere dag met nieuwe mogelijkheden.
 15. Heerlijk toch weer yoga. Het gaat sneller dan de yoga die ik toen deed. Heel veel houdingen al gedaan en ik voel nu al veel meer ruimte in mijn lichaam. Hoorde ook dat er meditatie werd gegeven op de donderdagavonden. Ga ik donderdag eens kijken. Mooi buurthuis trouwens. Ik ben er nooit zo geweest. Heel veel ruimtes en zelfs een sportzaal en weer eens andere mensen leren kennen. Voor nu meld ik me alvast droog af. Welterusten en tot morgen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...