Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

takeiteasy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15355
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over takeiteasy

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

11407 profielweergaven
 1. Welterusten allemaal. Heb veel gedronken vanmiddag. Veel water en appelsap met beestjes
 2. Ik heb een fantastische middag gehad. Jeetje zeg. Ik zit nu nog vol adrealine. Ik voel geen pijn, niets meer. Ben er nog helemaal vol van. En wat wilden ze horen? (nog net op tijd aan mijn boek toegevoegd), kleine wasje, grote wasjes van Travasie. Helemaal geen bejaardenrepertoire, maar gewoon schudden met die billen Dit moet ik veel vaker gaan doen en dat gaat ook wel gebeuren. Straks ben ik nog beroemder dan Orgel Joke
 3. @Borwat kan zo'n klein hummeltje voor afleiding zorgen hé. Heb ik ook altijd, als ik bij mijn zoon ben. Het is wel druk, maar ik kom dan toch altijd helemaal bij! Sterkte in ieder geval. Nou, vanmiddag heb ik dus dat optreden buiten bij het bejaardenhuis. Wel spannend, wat alles staat en hangt van mij af, omdat ik nu met mijn keyboard daar gaat spelen. E'en verkeerde registratie en we gaan de mist in. Maar gebeurd niet hoor en als het wel gebeurd, lul ik me er wel uit Doen we gewoon een ander nummer, wat bij die registratie past. Niet al te moeilijk over doen, maar toch ben ik een soort van zenuwachtig. Gezonde spanning en ik weet zeker, dat die spanning zo weer van me afvalt, als ik eenmaal bezig ben vanmiddag. Wel goed idee dat jaarpact Rapilos, want ook jij gaat best wel regelmatig de mist in. We worden ouder en het is gewoon helemaal niet goed meer voor ons, om zoveel te drinken. Meer dan 5 glazen, is gewoon teveel en daar ben je de volgende dag gewoon nog ziek van. Je kan het heus wel en ik kan het ook. Zeker weten. Ik wens iedereen nog een hele fijne dag toe en jullie horen nog wel, hoe het mijn vanmiddag is gegaan.
 4. Ja, kon ik dat maar. Het is de grootste roddeltante die er bestaat. Zogenaamd met iedereen meelevend, maar ondertussen probeert ze iedereen alleen maar uit te horen. Ik kan daar niet zo goed tegen.
 5. @Lonster, goed dat je op tijd op andere gedachten kon komen. Ik kan ook absoluut niet tegen teleurstellingen. Wat is ACT Therapy? Heb het nog steeds warm en heb me weer veel te druk gemaakt. Beetje het vertrouwen in mensen aan het verliezen. Iemand is ter oren gekomen, dat ik in een kliniek heb gezeten en die persoon zal het voor elkaar krijgen, dat dit als een lopend vuurtje gaat. Ik heb het tegen niemand gezegd, dus ik snap totaal niet, hoe zij aan die informatie is gekomen. Het enige wat ik me kan verzinnen is, dat die persoon hier een ouwe tante heeft wonen, in het ouwehoerencomplex waar ik woon, want hier, want hier zit men wel te speculeren. Ik heb voor de buiitenwereld gezegd, dat ik een paniekaanval heb gehad (daar is ook niets aan gelogen) en hoge bloeddruk (ook daar is niets aan gelogen) Het zit me helemaal niet lekker dit.
 6. Een heerlijk pinksterweekend gehad bij zoon, schoondochter en de kleinkids. Gisteren lekker in het zwembadje, in de tuin en Oma ook natuurlijk. Oma ook op de trampoline. Was echt heerlijk en zeker nu ze wat groter worden. Vandaag maar even een rustig dagje van maken. Het is alweer te warm ook voor mij. Even het één en ander voorbereiden voor morgen, dan mag ik een buitenoptreden verzorgen bij een verzorgingstehuis. Nog even wat registraties bij de teksten en mijn nette leesbril mee (die andere zijn afschuwelijke dingen, goedkope troep van noitca), garantie tot bij de deur en heel lelijk. Ik blijf toch altijd wel een beetje ijdel, dus ga niet met zo'n afschuwelijk leesbril optreden. De hond knapt ook weer wat op, maar ook voor de hond is het gewoon voor vandaag te warm. De lange wandelingen komen wel weer. @Bor, sterkte met je tiet. Lijkt me vreselijk, die pijn. Heb al een tijdje last van mijn linkerschouder, lijkt ook of er ergens een ontsteking zit. Neem er af en toe een paracetamol voor, maar moet er eigenlijk mee naar de dokter, want heb het al een week. Ga ik wel met m'n hond naar de dierenarts en ik ga dan niet. Moet maar vanzelf overgaan, vind ik dan. Fijne dag allemaal en voor de mensen, die van dit weer houden, geniet ervan
 7. takeiteasy

  Zondag 31 mei

  Ga me steeds meer afvragen wat de meerwaarde van drank nog voor mij is. Kan toch nooit genieten van een goed glas wijn of een lekker schuimend biertje. Het zit er gewoon niet in. Het zijn lokkertjes, instinkertjes. Een lekker glas cola met schijfje citroen kan net zo lekker zijn en zelfs nog lekkerder. Vooral als je flinke dorst hebt.
 8. takeiteasy

  Zondag 31 mei

  Heerlijke dag gehad. Wat is het toch heerlijk om oma te mogen zijn. Nat washandje in plastic zakje is een veel beter idee als al die vochtige doekjes oma jopie. Smaragd, jammer dat je weer drinkt, blijf maar gewoon op het forum..
 9. Beter depri als een garnaal, als stoned als een garnaal @Smaragd Ja, af en toe zou het fijn zijn om je hoofd gewoon even weg te kunnen leggen (op het nachtkastje ofzo). Daarna er uiteraard weer aanschroeven, net als bij een pop. Heb me weer teveel uitgesloofd op mijn keyboard en nu dus pijn in mijn rug. Eigen schuld. Zo rond 10 uur word ik opgehaald door mijn zoon. Heb er zin in! Jopie, nog gefeliciteerd met je verjaardag en ik ken Jopie. Heb haar in levende lijve gezien. Fijn mens
 10. De hond is bezig met haar pillenkuur en ik geloof dat het goed aanslaat. Vanochtend even gerepeteerd voor een buitenoptreden voor a.s. woensdag voor de oudjes van een verzorgingshuis. Even op zoek naar een "leuke" leesbril, ik heb veel mijn leesbril op en heb nu van die hele goedkope afschuwelijke brillen van de action. Is echt geen gezicht. Ben toch wel een beetje ijdel. Vanavond naar mijn zoon, dus ik breng het pinksterweekend lekker bij mijn kleinkinderen door. De hond kan daar ook lekker in de tuin liggen in de schaduw, dus dat lijkt me ook wel fijn voor haar. Zal even kijken of er een goede tuinstoel van mij nog mee kan, ik wil ook plat en in de zon Ze hebben ook een lekker bad voor de kids waar Oma ook wel prima in past. Komt vast wel goed allemaal! Gefeliciteerd @Marika en een hele mooie avator heb je gekozen!
 11. Ja en ik maar denken dat de groentenboer daar echt aan de deur kwam
 12. takeiteasy

  Vrijdag 29 mei

  Nee, niet weggelopen daar @Marika. Dat wilde ik wel toen ik er 2 dagen zat. Maar daar kwam niets van in natuurlijk. Nu gewoon even geduld hebben. Je hebt hier een hele grote vestiging zitten van Antes en GGZ en dat is voor mij op fietsafstand. Alles is daar mogelijk zelfs ook opnameplekken. Maar dat moet allemaal nog besproken worden, wat het beste voor mij gaat werken. Voorlopig geduld dus (niet één van mijn sterkste kanten) Toch maar zelf iets gekookt. Macaroni met ham en kaassaus. De hond heeft ook weer wat gegeten. Mijn lichaam geeft nu aan, dat ik moe ben. Laat ik daar dan ook maar eens aan toegeven. Ik doe dus weinig meer vandaag. Hoeft ook niet. Ik meld me alvast af voor het dagpact voor vandaag..
 13. takeiteasy

  Vrijdag 29 mei

  Ik ga maar even iets makkelijks halen bij de Appie. Net terug van de DA. Een flinke hotspot. Prednison en antibiotica meegekregen en weer een dikke 100 euro armer. Maar ach, ik doe alles voor de lieverd van mij. Ze heeft nu een kale kont, zodat het allemaal wat meer lucht kan krijgen. Ze had ook koorts, dus wel blij dat ik ben gegaan. Ik kan even het woord BBQ niet meer horen
 14. takeiteasy

  Vrijdag 29 mei

  @rapilos Laat het geen BBQ worden, zoals die van mij, verleden week. Heb sowieso al een hekel aan BBQ, Meestal duurt het even, voordat het vlees gaar is en in die tussentijd drink je maar wat, of ga je aan het stokbrood of de salade. Hoe goed ook georganiseerd, ik ben ervan genezen.
 15. takeiteasy

  Vrijdag 29 mei

  Dagpact ; Momentum Maja SanMichiel Denise79 Rapilos Takeiteasy @Maja hup en weer door.. @Bor leuk die voorbeelden van die zoete nectar. Wat dacht je van lavendel. Daar komen ook bijtjes op af en worden helemaal stoned. Vaak genoeg aanschouwd, toen ik nog een tuin had. Konden daarna niet eens meer vliegen. @Jopie, beterschap en pas goed op jezelf. @Cleo wat leuk voor je zoon. Hier heb je ook zo'n brownies en downies in het dorp. Voor de rest hou ik me voor vandaag rustig. Teveel overprikkeld door al mijn nieuwe muziekervaringen en mijn nieuwe keyboard. Zoveel mogelijkheden, maar ik kan dat niet allemaal in korte tijd onder de knie krijgen natuurlijk. Eerst maar de gebruiksaanwijzing aandachtig lezen. Voor de rest weet ik wel hoe het werkt, wat erin zit, is al genoeg. Kwestie van even opschrijven welke registratie je hebt gedaan en klaar. Vanmiddag eerst maar met de hond naar de dierenarts. Gelukkig nog een plekje vrij, laat in de middag. Vakantiegeld gehad, dus tsja. Het is wel je huisdier en je maatje hé? Ga nog even het zonnetje in en hou me voor de rest rustig voor vandaag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...