Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

takeiteasy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15700
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Over takeiteasy

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

12453 profielweergaven
 1. Kan niet slapen. Wil zelfs wijn bestellen. Geen goed idee. Toch maar proberen. Morgen ben ik blij dat ik het niet heb gedaan. Welterusten.
 2. Wat een fijne sfeer hier vandaag. Ga zo toch maar even helpen bij de bingo anders zit ik hier maar te kniezen. Morgen zou ik horen of ik nog even bij mijn zoon kan helpen met de Kids. Voor mijn zus is het een hele opgaaf, maarja ze wilde het graag. Apart stel die kleinkids van mij. De oudste lijkt op pippi langkous. Van diezelfde tandjes en ondeugend bekkie. Met wat dingen loopt ze wat achter, maar ze is 2 talig. Praat gewoon Engels. De jongste is wat uitgekookter.
 3. Mihoen. Kant en klaar maar eten zal ik. Cola is toch wel lekker. Voel me er iets beter door. Voel me altijd snel buiten gesloten. Ben blij dat ik er hier bijhoor.
 4. Ja, gisteren ook lekker vroeg gegeten. Doe ik straks ook maar. Cola ook geen goed idee voor onrust.
 5. Net even gefacetimed. Ging redelijk daar. Voel me wat buiten gesloten. Wat kan de tijd toch langzaam gaan. Hond maar eten geven en uitlaten. Mezelf maar niet volproppen met cola en nootjes. Gewoon eten straks.
 6. Zo naar de winkel geweest. Nootjes meegenomen en cola. Ik zou het liefst naar m'n zoon gaan. M'n zus is er nu om te helpen. Schoondochter is net uit het zh, maar m'n zus laat haar gewoon stofzuigen pfff. Wil erheen. Zit hier te niksen met best wel veel trek. Verdorie. Moet iets om handen hebben. Pak de trein wel anders hoor met hond. Zo rusteloos.
 7. @Descartes33blijf delen als je dat wilt. Erg genoeg allemaal en we weten allemaal hoe het voelt. Ik ga wel boodschappen doen, want ik moet eten. Drank neem ik absoluut niet mee. Niets in huis ook. Of ik vanavond ga helpen bij de bingo weet ik nog niet. Zeker horen wie er nu weer dood is of ziek.
 8. Toch ook maar eens aan iemand vragen of die mijn laptop kan maken. Dit is niks zo. Kan iemand mij even bij het Dagpact zetten?
 9. @rapilosje gaat goed Ging even de hond uitlaten en ja hoor. Staat er weer een lijkwagen voor de deur echt deprimerend. Laat ik het maar droog houden vandaag.
 10. Niet veel te melden. De dag is droog verlopen. Contact gehad met antes. Voor de zoveelste keer knietjes maar weer afvegen. Word kotsmisselijk van mezelf. Het enige positive is dat ik gezond heb gegeten en natuurlijke een droge afmelding. Ik denk toch dat het vrijwilligerswerk hier beneden niets voor mij is. Iedere week overlijd er wel weer eentje of worden ziek. In mijn directe omgeving hoor ik ook niet veel anders.
 11. Goed voor mezelf gezorgd. Goed gegeten en veel vitaminen. Even uitbuiken, vanavond tv kijken en dan zit deze best wel lastige dag erop.
 12. Wie zet mij even bij het Dagpact. Lukt niet met telefoon. Vandaag weer dag 2. Nog wiebelig maar straks wat eten. Dan gaat het wel over.
 13. takeiteasy

  Wo 23 sept

  Ben er weer. Heb wat mindere dagen gehad en ook gedronken. Weinig gegeten gisteren en eergisteren. Nu weer langzaam opknappen. Vandaag geen drank en er maar weer voor gaan. Voel me de grootste looser ever.
 14. Dagpact Pats Takeiteasy
×
×
 • Nieuwe aanmaken...