Spring naar bijdragen

Vrijdag 3 januari 2020


Yvonne

Aanbevolen berichten

Hallo forumvriendjes! Ik wilde graag even vragen of iemand alweer iets van @marco vernomen had? Ik kan nu nog niet alles teruglezen. 
idd @Rosee, tot hun 18e vergoed de basis verzekering een groot deel. Daarna niets! Dus leg je zoon het vuur maar aan de schenen; nu vergoed of straks zelf voor de gevolgen opdraaien. Ik weet niet of het nog kan, maar extra bijverzekeren, al is het maar voor een jaar, zou de complete beugelbehandeling vergoeden. Dit is iets waar ik verstand van heb, geen aannames dus. Bij een beugel komen nl veel extra kosten. Laat je tandarts iig een complete prijsopgave maken, daar heb je recht op. Ook evt implantaten worden vergoed tot hun 18e.

@Bor , ga lekker snert maken, breng je Heit een kom, klets gezellig even en raap jezelf bij elkaar. 
Dikke kus

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Rosee:

@Yana nou zijn kiezen komen helemaal in de verdrukking schijnt, als hij geen beugel neemt. Lastig... En geloof dat het na zijn 18e veel duurder is.

Ik heb het pas gedaan toen ik in de 30 was. Kostte me 2800 euro. Geen cent vergoed gekregen. En geloof me ook dan is het nog steeds gênant. You can quote me :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even goedemiddag wensen

Lekker dagje vandaag
Hoop gezonde boodschappen gedaan net op de fiets.

Nu een citroencake aan het bakken met amandelmeel, boekweitmeel,eieren beetje honing citroenrasp en citroensap plus wijnsteenbakpoeder
Nu maar hopen dat het wat wordt !
Heb het nog nooit gedaan met gedeeltelijk boekweitmeel , maar ja pure amandelmeel is zo vreselijk duur
Wel heel lekker :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn, dat ik mee doe aan dat Ik Pas, programma
Krijg je ook elke dag een motiverend mailtje
Als januari voorbij is, en het programma dus ook voorbij, hoop ik voldoende over de drempel heen te zijn om niet weer opnieuw te beginnen, met af en toe die wijntjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier ook terug van de supermarkt met een tas vol groenten! Niet zo heel gek gedaan afgelopen dagen, maar na de vakantie weer in een wat normaler ritme met eten.

Net nog wel een rest paprikachips weggeknaagd:blush: ik 'weet' dat die er ligt...en tja..dan...goh...moet op gedrag....waar ken ik dat van? 

En even in de modus ik wil vandaag vanalles doen en er komt niets uit mijn handen....achja...en dat is nog eens niet erg...want vakantie..maar toch even die stem.  Ik hoor 'm, luister, maar hoef er verder niets mee...als ik het opschrijf klinkt het altijd zo...ja, het zal wel...maar het werkt. Ook ik kan het dus blijkbaar...anders omgaan met wat ik denk en verzin. Winst. Behalve dan die chips haha! 

En morgen een extra sportmoment, ga mee doen met iets in een groep..ben benieuwd. Als één ding me afgelopen jaar ook winst heeft opgeleverd is het gaan sporten. Nog steeds niet mijn hobby, maar doet me goed, lijf en geest. Dus ook daar, valt net als over drank, niet over te onderhandelen met mijzelf. In het kader van zelfzorg.

Ik lees een aantal mensen die minder fijn gestart zijn dit jaar, door privé omstandigheden, of weer drinkend...heel veel sterkte en moed gewenst, om de draad weer op te pakken. En ook kalmte en wijsheid....:rose:

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bij mij komt er ook niks uit mijn handen. Ik ben een beetje grieperig. Vakantie voorbij, zodadelijk etentje. Iets met grillen, dus waarschijnlijk veel vlees. :unsure:  Ik mag van de gastvrouw niets meenemen, dus ik vind het een beetje lullig om een courgette mee te nemen. Daar maak ik me meer zorgen om dan om drank. -_-

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei Jannigje:

Het wil maar niet lukken de laatste dagen, ik vind het (weer of nog steeds) moeilijk, een nieuw jaar. Ik aarzelde weer lang voordat ik dit schrijf, maar ik doe het toch maar. 

Dikke knuffel! :heart:

Een nieuw jaar kan mij soms ook wel eens een vervelend gevoel geven. Zoiets van 'ok, dit jaar moet dit en dit anders'. 'T is nu eenmaal een nieuw jaar'.

Anderzijds wil ik ook weer wel wat doelen. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Etty ja zo hebben we het ook aangepakt, beugeltandarts heeft goede uitleg gegeven en zoon ging om. Maar dat is alweer 6 weken geleden (ze hadden volgende week pas weer plek) en nu is ie in de vakantie toch weer van gedachten veranderd,grrrr. Hij heeft in de vakantie ook al een bril gekregen:blush: nou ja ik moet alles maar in de strijd gooien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

O...herkenbare gedachtes...fleurtje. 

 

Ik heb me voorgenomen het niet meer 'zo zwaar' te maken voor mijzelf. Zonder het weg te wuiven he? 

Zo n bericht van Jopie...dan denk ik ja...'klein maken'...in het 'nu'. En tevreden zijn. En ook af en toe wel bezig zijn met wat wil ik, wat doe ik...hoe en waarom? Maar proberen om te zetten in 'concrete acties'. Of er alleen maar lekker over dromen:) Eigenlijk met wat meer compassie en minder oordeel naar mezelf zijn. De goeie dingen zien. De minder goeie accepteren. Ook de goeie accepteren, in de zin van echt ontvangen. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...