Spring naar bijdragen

Manou

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    752
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Manou geplaatst

  1. Lieke7777 Tatum Musashi Zbb Johan Bob Brazer Cleo66 Von Rapilos Manou Ik doe ook mee!
  2. Manou

    Zondag 10 januari

    @Cleo66 dank je! Op mijn telefoon kon ik dat niet doen.Mijn vader had nog een oude ipad liggen beetje mee geknutseld.
  3. Manou

    Zondag 10 januari

    @niks sterkte voor jou en je vriend en mini natuurlijk!
  4. Ben ook geen samenlever.Ooit 1 x ongeveer een jaar.Wel met mijn dochter natuurlijk lang samen gewoond.
  5. Iedereen fijne jaarwisseling!
  6. DAGPACT ; (Wie durft !? ) Rapilos Niks Manou
  7. Manou

    Dry January pact

    Dry January pact: Tatum Isabeau Lieke Maja Ikkanhet Lonster Rapilos Manou
  8. Moest even aan je denken Jannigje? Beetje goed doorgekomen deze dag?
  9. Iedereen fijne kerst en sterkte voor wie hetkunnen gebruiken! Ik eet een brouwsel van kikkererwten,spinazie,ui en paprika. Super schattige film gekeken vanmiddag:Esio Trot van Roald Dahl.
  10. Hoi Jannigje, Vandaag ook zo'n dag dat het niet meer wil. Dus dacht deel het met je misschien iets minder alleen. Voelde me erg alleen na telefoontje ouders.Ben altijd vaak ziek of er tegenaan.Dan wil ik graag dat iemand zegt : he vervelend,doe ff rustig aan zoiets. Mijn vader kan alleen maar bezig blijven met van mij iemand anders proberen te maken.Minder angstig,minder vaak ziek, opgeruimder,deugd weinig aan mij. Nu had hij weer een folder voor mensen die vaak ziek zijn van de huisarts. Ik laat liever boodschappen bezorgen dan dat door een van mijn familieleden te laten doen. Heb de tv ff uit kan het nieuws over corona ook ff niet meer horen. Ben bezig met een thuisstudie vind ik fijn om te doen als het even niet meer gaat. Ik heb gelukkig wel een fijn contact met mijn dochter.Ik duik in de studie.Wens jou ook iets wat je prettig vind even afleid.
  11. Vond het zo moeilijk om de knoop door te hakken dat ik geloof ik met een paar bier op een afspraak met de dierenarts heb gemaakt.We wilden haar thuis in laten slapen. En dat was ook mooi (zonder bier).Ik heb haar begraven in onze achtertuin.
  12. @Borrie Ik bemerk wel een lichte jaloersheid bij mezelf dat er zo snel een andere hond voor je geregeld word.Ik zit al twee jaar zonder.Heel simpel is het niet aan een andere te komen bij geen auto en weinig geld.Dat neemt niet weg dat ik begrijp dat een andere hond de oude nooit kan vervangen.En dat het heel verdrietig is dat die er niet meer is. Ik vond het verschrikkelijk dat wij ons hondje moesten laten inslapen.19 geworden.
  13. Manou

    Dinsdag 8 december

    @Cleo66 ik kan me ook niet opnieuw aanmelden.Dacht misschien helpt dat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...