Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Penny

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  981
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Over Penny

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Penny

  Dinsdag 14 Juli

  Alles goed, dank je @knakker. Volgens mij gaat het jou niks minder toch?
 2. Penny

  Maandag 13 juli 2020

  Tjonge @Jopie, mijn drankcariere is zo ongeveer begonnen in de Paerdestal...
 3. Mag jou ook Smaragd, dat weet je. Om wat er met mijn kind is gebeurd is het voor mij moeilijk te zien dat iemand van jou leeftijd nog zo worstelt met zijn trauma’s. Omdat ik dit gewoon niet kan accepteren omdat ik dit niet voor mijn zoon wil. Ik was ook erg teleurgesteld dat je jou emdr niet afmaakte toen. Tuurlijk kost het heel veel pijn en rakelt het alles op. Maar slechter dan nu wordt het niet. Mijn kind was op de leeftijd dat hij gewoon moest luisteren naar mij, dus hij ging. Jij moet dit zelf beslissen en hebt geen moeder meer die zegt dat het wellicht een goed idee is om dat door te pakken. Doe het gewoon, zet door en hou de eer aan je zelf qua relaties. Laat je niet gebruiken, je hebt geen bevestiging nodig van een partner om je goed te voelen. Wees een tijdje een happysingle en werk aan jezelf. En dat wat je zegt over dat de meesten zelfmoord plegen? Wel eens gehoord van slow suicide?
 4. Nee Smaragd, jij gebruikt jouw misbruik voor elke misstap die je maakt. Tuurlijk is het vreselijk wat jou, mijn kind, mij en duizenden anderen is overkomen. Maar gebruik het NIET als excuus voor je gedrag!
 5. Je weet dat ik dat weet. En je weet dat mijn kind hetzelfde overkomen is. Blijft dat een excuus? Lucht het op om hier te vertellen wat je op sex gebied uitspookt?
 6. Tjonge. Op 3 juni vermelde je nog geen slet te zijn en je alleen liet “bevoelen” door de man bij de volkstuinen. Een maand later ga je op de knieen voor een wildvreemde en zegt mogelijk uitgescheurd te raken. Ik had je hoog zitten Smaragd, toen ik hier kwam. Wat is er gebeurd? Wat je doet moet je zelf weten, maar willen wij dit weten? Herpak je zelf, op deze manier verlies je je eigenwaarde.
 7. Penny

  zondag 28 juni 2020

  Dit vat mijn gevoel heel goed samen. Ook ik heb overal een mening over. Moet ik dat steeds melden? Ik wil het graag, maar het is niet helpend voor mij. Ik kan een ander niet in laten zien hoe ze het zouden kunnen doen, of wat er fout gaat. Het frustreert mij enorm, vooral omdat dit wel dat gene is wat ik kan, waar mijn kracht ligt. Maar op een forum waar ook ik een van de hulpvragers ben, kan ik dit niet en moet ik dit niet willen. Het komt dan erg wijsneuzerig over. Ook wat er deze week gebeurde op het forum, heel herkenbaar, ik wil dan van alles aandragen en benoemen, hulp bieden omdat ik lees wat het probleem is. Het is mijn werk.. en naast dat ook levenservaring. Maar dat is mijn taak hier niet. Ik ben hier Penny, ook iemand die in de valkuilen van drank gevallen is. Inmiddels heb ik mijn drankprobleem goed onder controle. Maar de verbondenheid die ik hier had, toen ik het moeilijk had, kan ik niet zomaar los laten. Vrienden heb ik nog steeds niet. Wel die voor de vorm dan, verplichte afspraken, bbq’s etc. Maar geen mensen die echt weten wie ik ben. Denk ook niet dat ik dat wil? @niks heerlijk om mee te kunnen lezen met jouw zwangerschap. Voor mij waren de bevallingen de mooiste momenten uit mijn leven. Zwanger zijn daar in tegen, vreselijk! @Lieke7777, ik denk dat je je het beste kunt instellen op het slechtste senario voor jullie. Kinderen terug geven gebeurt niet zo gauw. Het spijt me heel erg om dit zo te zeggen, maar zo is het echt. Als je uit gaat van het slechte, kan het alleen maar meevallen... Ga zo door zo als je nu gaat, daar kun je supertrots op zijn! @Myle, zet hem op vanaf volgende week!!
 8. Penny

  Do 4 jun 20

  True.. Maar makkelijker gezegd dan gedaan he Bor. Hoe is het met je tiet?
 9. Penny

  Do 4 jun 20

  Lastig om dan een maatje te zijn...
 10. Penny

  Do 4 jun 20

  Van smaragd niet?
 11. Penny

  Do 4 jun 20

  Hallo! Wat bedoelde je op de draad van Lieke dat je het voorlopig ook niet kunt vragen omdat het niet mag @Bor? (Ik schijf het maar hier om Lieke haar draad niet nog meer te laten ontploffen). @Fruitvlieg2019 En: minder douchen (blijft toch in pyjama), minder was en strijk (weer die pyjama), je hebt tijd om je planten van water te voorzien, geen overhaaste boodschappen (vaak duurder). En vast nog veel meer..
 12. Penny

  LIEKE 7777

  Tjonge @Smaragd, als je gedronken had, had ik gedacht; tja; dronken. Maar als je dit helemaal nuchter doet maak ik me wel zorgen. En dat meen ik, erg zorgelijk hoe je vandaag bent. Hou je goed!
 13. Penny

  Donderdag 28 mei

  Ik heb dat gevoel juist wel @SanMiquel, dat mensen die hier al jaren lopen, het vaak beter weten dan wij, de nieuwkomers. Ze hebben al zoveel mensen zien komen en gaan. Zo veel verhalen gelezen. Ik denk zeker dat ze meer weten dan mij. Daarnaast laat ik me ook niet graag in een hoekje drukken. Probeer wel een beetje mijn idee over dingen te delen, geheel wereldvreemd, zonder littekens of zonder levens ervaring ben ik natuurlijk niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...