Spring naar bijdragen

Penny

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    988
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Penny's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Volgens mij kennen we elkaar al wel toch?
  2. Ben van het stoppen, naar sociaal drinken gegaan. Helaas blijk ik erg sociaal…
  3. Aardig, niet top, maar goed te doen
  4. Goedenavond, hoe is het hier?
  5. Hallo lieve mensen, ik hoop dat het jullie goed gaat? Te lang niet meegelezen, dus niet op de hoogte. Mij gaat het goed, qua drankgebruik. Prive, niet echt. Dikke kus en hele fijne dagen voor jullie. X
  6. Dank voor jullie reacties, doet me enorm goed. Klinkt ws raar, maar is echt zo. Op de ellende wil ik niet te diep ingaan, blijf toch altijd bang dat er een herkenning zal zijn. Ik denk er even over na hoe ik dat subtiel kan vertellen. Dit jaar hoop ik de 50 aan te tikken, dat komt vast goed!
  7. Hallo forum vriendjes. Ik was even weg, enorm veel ellende gehad. ( geen drank) Ik heb de gesprekken hier wel gemist. Kwam weer even kijken en zie dat het hier ook zonder mij gewoon doordraait. Eigenlijk een bevestiging nu, iedereen kan zonder mij. Triest maar waar, ik hobbel overal tussendoor en word nooit opgemerkt. Op mijn leeftijd moet dat kwartje toch ooit vallen? Voel me triest en alleen.
  8. Penny

    zondag 28 juni 2020

    Dit vat mijn gevoel heel goed samen. Ook ik heb overal een mening over. Moet ik dat steeds melden? Ik wil het graag, maar het is niet helpend voor mij. Ik kan een ander niet in laten zien hoe ze het zouden kunnen doen, of wat er fout gaat. Het frustreert mij enorm, vooral omdat dit wel dat gene is wat ik kan, waar mijn kracht ligt. Maar op een forum waar ook ik een van de hulpvragers ben, kan ik dit niet en moet ik dit niet willen. Het komt dan erg wijsneuzerig over. Ook wat er deze week gebeurde op het forum, heel herkenbaar, ik wil dan van alles aandragen en benoemen, hulp bieden omdat ik lees wat het probleem is. Het is mijn werk.. en naast dat ook levenservaring. Maar dat is mijn taak hier niet. Ik ben hier Penny, ook iemand die in de valkuilen van drank gevallen is. Inmiddels heb ik mijn drankprobleem goed onder controle. Maar de verbondenheid die ik hier had, toen ik het moeilijk had, kan ik niet zomaar los laten. Vrienden heb ik nog steeds niet. Wel die voor de vorm dan, verplichte afspraken, bbq’s etc. Maar geen mensen die echt weten wie ik ben. Denk ook niet dat ik dat wil? @niks heerlijk om mee te kunnen lezen met jouw zwangerschap. Voor mij waren de bevallingen de mooiste momenten uit mijn leven. Zwanger zijn daar in tegen, vreselijk! @Lieke7777, ik denk dat je je het beste kunt instellen op het slechtste senario voor jullie. Kinderen terug geven gebeurt niet zo gauw. Het spijt me heel erg om dit zo te zeggen, maar zo is het echt. Als je uit gaat van het slechte, kan het alleen maar meevallen... Ga zo door zo als je nu gaat, daar kun je supertrots op zijn! @Myle, zet hem op vanaf volgende week!!
  9. Penny

    Do 4 jun 20

    True.. Maar makkelijker gezegd dan gedaan he Bor. Hoe is het met je tiet?
  10. Penny

    Do 4 jun 20

    Lastig om dan een maatje te zijn...
  11. Penny

    Do 4 jun 20

    Van smaragd niet?
  12. Penny

    Do 4 jun 20

    Hallo! Wat bedoelde je op de draad van Lieke dat je het voorlopig ook niet kunt vragen omdat het niet mag @Bor? (Ik schijf het maar hier om Lieke haar draad niet nog meer te laten ontploffen). @Fruitvlieg2019 En: minder douchen (blijft toch in pyjama), minder was en strijk (weer die pyjama), je hebt tijd om je planten van water te voorzien, geen overhaaste boodschappen (vaak duurder). En vast nog veel meer..
  13. Penny

    LIEKE 7777

    Tjonge @Smaragd, als je gedronken had, had ik gedacht; tja; dronken. Maar als je dit helemaal nuchter doet maak ik me wel zorgen. En dat meen ik, erg zorgelijk hoe je vandaag bent. Hou je goed!
  14. Penny

    Donderdag 28 mei

    Ik heb dat gevoel juist wel @SanMiquel, dat mensen die hier al jaren lopen, het vaak beter weten dan wij, de nieuwkomers. Ze hebben al zoveel mensen zien komen en gaan. Zo veel verhalen gelezen. Ik denk zeker dat ze meer weten dan mij. Daarnaast laat ik me ook niet graag in een hoekje drukken. Probeer wel een beetje mijn idee over dingen te delen, geheel wereldvreemd, zonder littekens of zonder levens ervaring ben ik natuurlijk niet.
  15. Penny

    Vrijdag 29 mei

    Leffe 0.0 is echt lekker!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...