Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Penny

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  158
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Penny

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Penny

  Woensdag 16 oktober

  Het was leuk bedoeld @Myle, je geeft zelf ook op Haralds draad aan dat het draadje zo leuk positief was. Ik heb het niet over iets deprimerends gehad?
 2. Penny

  Woensdag 16 oktober

  Voor de wat luchtiger gesprekken verwijs ik vanavond graag door naar het draadje van @harald. No offence.
 3. Penny

  Nieuw

  Dat ben ik ook @Lonster, dat komt vooral omdat ik me voordat ik stopte, hier wat ingelezen had. Uit de dingen die ik las maakte ik op dat als ik zou stoppen, er geen weg terug was, geen ruimte voor onderhandeling. Dit omdat ik bij veel mensen de strijd las van de tiende stop “poging” etc. Ik wou het geen poging noemen, maar ik zou stoppen. Het enige wat me even aan het wankelen bracht was toen ik me hier op DE dag aanmelde en aangaf te stoppen met mijn 2,5/3 flessen wijn, ik berichten kreeg dat dit niet verstandig was zo ineens. Ik weet dat dit puur bezorgdheid en goed bedoeld was, maar toch, het maakte boos omdat dit mijn plan in de war schopte. Gelukkig zette ik door en gelukkig ging dat goed.
 4. Penny

  Woensdag 16 oktober

  @Adrian, ik denk niet dat we die aantallen die Bor noemde gaan halen, vandaag iig niet.
 5. Penny

  Marco

  Ach Marco, je weet nu iig dat ze werken!
 6. Penny

  Harald

  Ha, dat at ik ook vandaag! Ik maak het met 3 blikken kidney bonen, pond gehakt, mais, tomaten, ui, paprika, ananas, knoflook, chilipepers en kruiden. Een klodder creme fraiche ernaast want ik kruid hem vrij scherp. Een wrap en sla voor de gene die dat wil. Zooo lekker!
 7. Penny

  Woensdag 16 oktober

  Goedemorgen allemaal, @Cleo66, @Rosee, heel herkenbaar die jongens en hun korte lontjes.. Goed plan idd, ze eens terugpakken met hun eigen gedrag! Wel even oppassen dat ze je niet filmen en vervolgens online zetten
 8. Penny

  Nieuw

  Hallo @Saya, ik ben nu 7 weken gestopt. Dat slecht zien heb ik ook, al heb ik dat altijd aan mijn leeftijd gekoppeld en niet aan de drank. Interessant punt wel, ik zal het eens googelen. Ik heb wel erg veel last van mijn benen sinds het stoppen, maar dat zal er wel niks mee van doen hebben. Verder voel ik me erg goed, lichamelijk en geestelijk. De momenten dat het door mijn hoofd flitst dat ik wel een wijntje lust vertel ik mezelf dat ik niet meer drink en dan is het over. Uit automatisme heb ik wel eens bij het open trekken van de koelkast dat ik de fles wijn pak, ook dan realiseer ik me gelijk dat ik niet meer drink. Er wordt hier in huis nog volop gedronken, dat doet me gelukkig niks. Ik ben dus een erg tevreden niet drinker. Hoe gaat het nu met je rillingen?
 9. Penny

  Marco

  Wat een heerlijk bericht, ik ben enorm blij voor je!
 10. Penny

  Maandag 14 oktober 2019

  Laseren, ik ga het opzoeken. Dank je!
 11. Penny

  Maandag 14 oktober 2019

  Is er iemand met ervaring mbt spataders verwijderen? Tips zijn erg welkom.
 12. Penny

  Maandag 14 oktober 2019

  Echt, niet normaal he! Ik at ook echt niks en braakte erg veel.
 13. Penny

  Maandag 14 oktober 2019

  Vandaag was het speklappen, snijbonen, gem sla en aardappels. En nog een stuk van mijn appeltaart die ik gisteren bakte, met slagroom en roomijs. En mijn man zei vanavond dat ik een dikke kont krijg...., de rest vd taart laat ik dus maar voor wat het is! Het is ook niet niks, sinds ik stopte met drinken ben ik nu ruim 10kg aangekomen!!
 14. Penny

  Maandag 14 oktober 2019

  Goeeeedennavond! Dus we gaan voor minimaal 6 pagina’s vandaag?
 15. Penny

  Even voorstellen Myle

  Eens met @bumperjim, regelmaat krijg je niet door op deze tijd plat te gaan. Beter ga je vandaag actief aan de gang, ondanks de moeheid en dan vanavond een warme douche en naar bed. Zonder tv, mobiel, maar met een boek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...