Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Penny

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  790
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Over Penny

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Penny

  Nieuwe start in 2020

  Lees dit net pas, fijn! Veel sterkte!
 2. Penny

  Nieuwe start in 2020

  Ook ik zou graag iets voor je doen. Herkenning hoeft niet nodig te zijn hoor, je bepaald altijd zelf wat je vertelt of schrijft. Wil je nog praten?
 3. Penny

  Nieuwe start in 2020

  Hoi! Deel je bericht maar even op de dagdraad. Er zijn echt mensen die je kunnen, of iig willen steunen. Doe maar gewoon. Je bent niet alleen.
 4. Penny

  Donderdag 26 Maart

  Ik wil het bericht toch iets bewerken. Het gaat me hier om het kind. Dat nu schade oploopt tijdens de zwangerschap. Of het nu een kleinkind of een onbekend kind is, iemand moet hier toch iets mee? Indirect heeft een vreemde, ik in dit geval, er eigenlijk best veel mee te maken. Omdat ik het nu ook weet, en niks doe. Begrijp je wat ik bedoel Bor? Het gaat niet om jou zoon of zijn vriendin, maar om een kind. Waar iemand voor moet opkomen. Sorry, ik wil je er niet mee belasten, veroordeel je al helemaal niet, maar kun je kijken of je hier anoniem melding van kunt doen?
 5. Penny

  Donderdag 26 Maart

  Ik zal nooit iemand als egoïstisch bestempelen @Bor. Ik heb er nl al helemaal niks mee te maken. Het was maar een idee. Sterkte meid!
 6. Penny

  Donderdag 26 Maart

  In dit geval zul je voor je kleinkind “moeten” kiezen? Kun je niet, eventueel, anoniem melding doen? Er zijn zat mensen die zulke dingen melden als ze het weten. Ookal is het een buurvrouw of zo.
 7. Penny

  Donderdag 26 Maart

  Vreselijk @Bor, is er niet iets van bescherming voor het ongeboren kind?
 8. Penny

  Donderdag 26 Maart

  Goede middag! Wat een weertje he! Straffe, frisse wind hebben we er hier wel bij, lekker de lakens aan de lijn. En wat zien mijn ramen eruit met die zon erop!! Ik wacht mooi tot volgende week met de buitenkant lappen ivm de weersvoorspellingen. Mijn zus werkt in het coronacentrum, ik maak me er best zorgen over. Volgens haar is het echter veiliger dan naar de super te gaan. Ze zal het wel weten denk ik dan maar. @Bor, had je Smaragd al te pakken gehad?
 9. Dat je ws een bril moet opzetten?
 10. Volgens mij is dat juist een belangrijk iets hierbij: kruidnagel. Vraag anders een buurtje of zo?
 11. Over in hokjes plaatsen gesproken, ik had vanavond een erg prettig gesprek met iemand. Deze wilde jij ook heel graag in een hokje hebben.
 12. Kan ik me voorstellen @Cleo66
 13. Waar is @fleurtje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...