Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Penny

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  665
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Penny

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Helemaal goed @Bor. Het heeft me iig van de straat gehouden vandaag! En tuurlijk krijg jij dan ook je welverdiende boterham en thee. Geen hagelslag bij mij, dat gesmeer...
 2. Het spoeltje is idd te hoog. Ik had nog een kleinere liggen en de machine loopt weer als een trein! Blij . Bedankt voor het meedenken!
 3. Ik ben er achter, denk ik. Als ik nl het schuifje, waar het spoeltje onder zit, open laat, naait hij een perfecte steek. Kan een spoeltje de verkeerde maat hebben?
 4. Gebruiksaanwijzing gevonden, alles goed ingeregen, lussen aan de onderkant blijven. Ik denk iets met het spoeltje. Als jullie aan het draad van de spoel trekken, gaat dit dan soepel, of voel je wat weerstand?
 5. Je begrijpt hopelijk dat ik zijn hond bedoelde?
 6. 7 is dus al strak @Bor? Dank @Yvonne, dat heeft tot nu nog niets veranderd. Ik denk dat ik er maar mee naar een winkel ga. Ik kan nl de gebruiksaanwijzing ook nergens vinden. Ik snap ook niet waar dat donkere vlak met cijfers op de knop voor is.
 7. @Lando, wat een stoere naam voor zo een snoepje....
 8. knettergek ben ik op dit moment! Mijn naaimachine doet niet wat ik wil!!! Snap ook vrij weinig van dat ding, grote lussen aan de onderkant van de stof. Wist ik maar iemand die in ruil voor een kop thee en een boterham mij even op gang helpt. Bah!
 9. Hoe was het bij de huisarts?
 10. Wat leuk zeg @Lando, wat is het ervoor een? ‘S nachts nog vaak eruit dus?
 11. Ahh ja, dat gebeurt dan natuurlijk. Was ik even vergeten. Bij mij is de hele “inboedel” jaren terug er al uitgehaald. Dus die hele periode van onregelmatige verassingen heb ik niet meegemaakt.
 12. @Lika, ik nam daar vroeger tabletjes voor, dan kon je het uitstellen. Heb je nu niks meer aan natuurlijk.. Maar misschien voor de volgende keer.
 13. Hallo! van harte @Cleo66, mooie datum inderdaad, ik wens je een hele fijne dag! Ik zat er toevallig aan te denken hoe ik mijn verjaardag wil/ga vieren dit jaar. (50) Het allerliefst zou ik een hightea in destad doen. Met schoonmoeder, moeder, zus, vriendinnen, ook die die ik al lang niet zag, schoonzus, schoondochter. Probleem is, ik wil er een schoonzus niet bij. Als ik het thuis vier, zie ik wel of ze komt. Maar als ik het dus uit huis vier, sla ik haar bewust over als ik haar niet uitnodig. Lastig hoor. (Voor mij dan).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...