Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

CoconutWoman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  79
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over CoconutWoman

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemiddag, Drukke dag vandaag. Gisteravond generale repetitie voor de show, dat was erg leuk. Klusjesmannen voor de overburen hebben hun keet voor mijn ramen geparkeerd. Ze staan dus de hele dag op mijn stoep te bellen en te overleggen. Hopelijk duurt dat niet te lang. Beetje beknopt berichtje. Snel weer verder!
 2. Goedemorgen., Veel te vroeg wakker en dus te weinig slaap. Ik heb wel 20 minuten de deur open gehad, voordat een buurman begon te ijzerzagen. Nou ja. Ik heb wel echt last van misofoni. Op you tube een streaming gevonden van live zen muziek 24/7. Dat helpt. Zachtjes op de achtergrond. Soms valt you tube er ineens uit, doordat wifi dan geladen moet worden ofzo. Zou ik dan beter internet moeten hebben? Ik betaal al zoveel. Met tv geen last. Fijne dag allemaal.
 3. Goedemiddag, Welkom Wiplala en Niels. Elke dag hier even schrijven hoe het gaat houdt mij scherp om niet in de verleiding weg te glijden. Fijne dag vandaag. Ik ben elke ochtend dankbaar voor mn katerloze koffie. Heerlijk vind ik dat. Als ik financieel wat ruimer zit ga ik investeren in een koffiemolen en koffie soorten ontdekken en proeven. Vandaag klusjes doen voor de show. Verstelwerk. Kostuum passen. Ander kostuum dan afgelopen zondag. Deze show is op een officieel podium dus dan mag het uitbundiger. Gisteravond geoefend met de leerlngen. Echt tof om te zien dat ze zekerder worden in hun danskunst.
 4. Ja, Bor. Arm beest....
 5. Ja daar heb ik al eens over gedacht, BumperJim. - Het zijn geen buren waar je vrienden mee wil worden of enigszins andere vorm van contact. De schoonzoon heeft eens gedreigd me voor mn bek te slaan - Ik heb zelf drie kleine hondjes waarvan twee niet tegen grote honden kunnen Ik vraag me dan af of andere buren daar dan geen last van hebben.
 6. Goedemiddag, Lekker dagje hier. Ware het niet dat de buren, zoals elke zomer, de grote bange hond alleen thuis laten met balkon deur open. Als er een vogeltje vliegt gaat ze al helemaal over de rooie. Mijn honden reageren hier erg op. Ik zelf ook. Het is toch een soort alarm geluid. De hele dag tot s'avonds gaat dat zo. Er is al diverse keren wat van gezegd door verschilende mensen en ik heb zelfs een keer gedreigd met de politie. Ik zit dan binnen met alles dicht en muziek hard om het een beetje te overstemmen. Beetje leuk in de tuin werken? Vergeet het maar. Fiets pakken is al een dingetje. Elke zomer gaat dat zo. In de winter is er niets aan de hand. Tja, het lijkt me niet zo heel vreemd, om je hond verzorgd achter te laten. Ik doe altijd alles dicht, ven aan, zen muziekje aan, volle buik en dan gaan ze lekker slapen. En de zomer is nog maar net begonnen. Pffff.
 7. Het was een superleuke show op een gezellig feestje. Er werd flink gedronken, en ik dacht nog even....hmmmm zal ik ook? Maar besloot onmiddellijk de gedachte weer weg te duwen, en ging braaf aan de cola. Fijne middag, warme mensen, goede gesprekken. Erg leuk.
 8. Goedemorgen, SHOWTIME!
 9. Goedemiddag! Gisteravond heb ik slaapmuziek opgezet met een timer. Op you tube hebben ze zo veel keus. Ik (en 1 van mijn honden) ben gevoelig voor geluiden snachts, Vandaag verder met de voorbereidingen voor morgen. Kostuum passen en laatste aanpassingen. Het is een verrassingsshow op een feestje in een tuin.Niemand weet het. Dat zijn de leukste shows om te doen. Daarna blijf ik dan een drankje drinken. Ze weet dat ik geen alcohol drink en ik vind het ook echt beter. Ik ben dan veel aardiger en leuker. Werd wakker met pijnlijke plekken. Het wordt tijd voor een nieuw matras. Als ik weer goed in mijn financien zit dan schaf ik een nieuwe (hele grote, dikke) aan.
 10. Goed zeg, Manou. Stoppen als je eenmaal begonnen bent is wel het allermoeilijkste en allerknapste. Dus chapeau!!!!!!!
 11. Sober, Had jij dan ook van die prachtige jurken aan tijdens de wedstrijd dansen?
 12. Ja Sober, in het begin maakte ik zelf kostuums. Ze zijn nu zo mooi en betaalbaar te koop dat ik dat niet meer doe. Alleen nog voor de fun en af en toe wat extra mooi maken of verstellen. En dan nu hup hup naar de sportschool. Even de vetblubber weg trainen...
 13. Leuk Sober, je stijldansen! Het is geweldig om op hoog niveau te dansen! Toch maar weer even het kostuum plaatsen Niet zelfgemaakt.
 14. Prachtige hond, Bumper! Gister een luie dag. Kwam niet veel uit. Aan over gegeven. Ik werd gebeld door een leerling of ik wil dansen op haar feestje. Nou dat wil ik wel! Zondag is dat. Vandaag sportschool. Met frisse tegenzin. Kostuum - en muziek dingetjes doen.
 15. Goedemorgen, Vroeg wakker vandaag. Lekker koffie op bed. Ik heb een goed boek, daar heb ik dan mooi de tijd voor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...