Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

CoconutWoman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  200
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over CoconutWoman

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemiddag, Goed geslapen op mn nieuwe slaapplek. Lekker warm. Brrrr boven is het maar koud en dan de lekkages. Ik heb een puntdak dus je hoort dan heel hard de regen vallen waardoor ik alleen maar aan de lekkages kan denken. Natuurlijk moet dat gefixed. Maar eerst mn lijf en spirit rust geven. Slapen, eten, dansen. Werken weer oppikken. Financieel weer in een ritme komen. Ik vind het prettig om af en toe in een andere kamer te slapen. Dat verzet mijn zinnen. Nieuwe start, nieuw gevoel. Verhuizen in mn eigen huis. Nieuwe cirkel trekken. Knappe leuke man is weer exit. Hij was mn verjaardag vergeten. Hij had al weinig credits dus dit was wel de afknapper. Als ik heel eerlijk ben denk ik toch echt, dat wanneer hij thuis komt en eerst gaat drinken en blowen dat er dan niet heel erg aan mij gedacht wordt. Ik wil gewoon een beetje innerpeace en een tevreden leventje.
 2. Ik meld me droog voor vandaag. Besloten om op de woonetage te gaan slapen. Die is groot genoeg en dan lekker verwarmd. Slaapkamer is ijskoud en niet prettig. Ik heb wel een kachel daar maar die wil ik niet aanzetten voor dat ene momentje van in bed stappen. Het lekt boven en dat geeft veel onrust als ik ga slapen en het regent. Ik ga dat wel fixen maar moet nog heel even wachten. Ben nog aan het uitpuffen van de boilerstress. Op de woonetage slapen heeft ook wel iets gezelligs. Daar is de hoofdkachel met vlammetjes die standaard brandt. Smorgens lekker koffie op bed, snachts de wc dichtbij en niet de ellendige trap af. Met een mooi sprei en veel kussens is mn bed overdag een grote bank.
 3. Ik meld me droog voor vandaag.
 4. Ik meld me droog voor gister en vandaag.
 5. Onderweg naar de fiets verkoop verlies ik mijn ov chipkaart. Ironisch want ik ben zonder fiets afhankelijk van het ov. Gelukkig kon ik snel een nieuwe aanvragen. Fiets verkoop is heel goed gegaan, meneer is blij met de fiets en ik met het geld. Nu kan ik mn hypotheek betalen en wat leuks kopen. Ik ben uit de zorgen. Onderweg naar huis wat boodschappen gedaan bij de ecoshop. Heerlijk weer bewust eten. Nu hopelijk even geen pech rampen meer. Ik heb mn portie wel gehad. Eerst alles laten bezinken en goed uitrusten. Daarna hopelijk mn focus op leuke klusjes in mijn huis en mn bedrijfje opbouwen.
 6. Ja dat ben ik Fleurtje, Ik buikdans nog steeds. Meer dan ooit
 7. Goedemiddag Straks mn fiets verkopen. Dan ben ik uit de zorgen. Even spannend nog want goed opletten voor vals geld enzo. Ik ben echt zo moe van alles, Ik wil echt 100 jaar slapen. Morgen mn verjaardag die natuurlijk niet geruisloos aan me voorbij gaat. Ik probeer me altijd te verstoppen. Vroeger door de avond ervoor te vieren en de dag zelf met een kater in bed. Als ik het geld heb van de fiets kan ik wel extra lekker eten halen en een extra lekker toetje. Koken vind ik erg leuk . En een luxe badschuim voor in mn bad. Voor de nood heb ik alcohol vrij gehaald, mocht er toch iemand langskomen.
 8. De boiler is gemaakt, Ik heb weer stromend water en ook warm water doet het goed. Wel nog een mini klein drupje uit de leiding maar dat kan wachten. Wat een opluchting, het voelt helemaal als een luxe verwennerij om weer water te hebben. Mezelf trakteren op een nieuwe badschuim om het te vieren. Nu uitrusten, morgen nog een spannende dag.
 9. Goedemiddag, Vandaag boiler project. Ik zie er als een berg tegenop. Wat nou als het niet lukt? Er gaan zoveel dingen mis de laatste tijd en dit is wel echt belangrijk en maakt veel uit voor mn gevoel hoe ik in de dag leef. Nou flink duimen maar en vertrouwen op de vakmanschap van de man die me komt helpen. Puf.
 10. Thanks Myle, Ja hij weet al dat ik niet drink en niet kan drinken. Is begripvol dus dat is fijn. Ik vind het niet erg als hij drinkt, vind het zelfs wel leuk en gezellig. Moet wel opletten en voor mezelf genoeg ander drinken halen en steeds mn glas daarmee gevuld hebben. Goed eten enzo. Even weer op scherp.
 11. Smaragd, Het is nie de leuke knappe man waar ik me zorgen over maak. Wel the monkey on my back die in mn oor fluistert, "Ach toe, je staat al zo lang droog. het kan heus wel een keertje". Ik heb alcoholvrij gehaald. Met het oog op de verjaardag van as zaterdag en de verleidingen van de komende maanden. Feestdagen enzo. Toch een beetje gezellig feestgevoel in een mooi glas.
 12. Ja, zo is dat Nancy. Hij is echt héél leuk en knap
×
×
 • Nieuwe aanmaken...