Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

CoconutWoman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  340
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over CoconutWoman

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vandaag prima gelukt.
 2. Gister was ook gelukt!
 3. Goedemorgen lieve mensen, Gister is niet gelukt. Een boodschap gehaald die niet bewust genoeg was. Het is wel lastiger nu, maar toch sta ik er nog steeds 100% achter. Dus proberen door te zetten.
 4. Ik heb een tip voor als je minder op je telefoon wilt. Mijn telefoon kan op zwart wit stand. Dan kan je het toch aan laten staan voor bereikbaarheid maar het is dan veel minder aantrekkelijk.
 5. Goedemiddag, Vrijdag is het niet goed gegaan. Ik had gedronken en zonder ergens bij stil te staan een fles gehaald bij de snackbar, die helemaal niet eco of bewust was en ook echt helemaal niet lekker. Bah. Dagje eraf dus voor mij. Foei. Zaterdag en zondag zijn wel goed gegaan.
 6. Hub, Je mag voor mij gewoon doortellen. Afgelopen week is ook goed gegegaan dus die mag je erbij noteren. ik ga niet meer terug. En daar voel ik een bijna nederige dankbaarheid voor. Mijn spirit is blij en zelfs opgelucht.
 7. Ik ben aan het nadenken hoe nu verder. Ik heb (met geluk) voor twee weken een bestelling kunnen doen bij de grote supermarkten. Bewuste levensmiddelen. Als ik een beetje op rantsoen ga dan heb ik zeker voor drie weken eten. Die drie weken wil ik gebruiken om uit te zoeken of ik niet beter helemaal kan overstappen naar echt ecologische bezorg service. Kleine boeren. Dat betekent een stap dieper in het bewuste eten. Omdat dit een grote stap is meld ik even niet elke dag of het gelukt is voor het lijstje. Ik denk dat het roer wel helemaal om is. Dus ik draai het om. Dit wordt de gewone, normale situatie. Het is geen kwestie meer van wel of niet gelukt. Ik eet en cosumeer bewust en anders heb ik maar honger. Bewust eten is veel voedzamer, ik heb geen last meer van onrustige graving naar snacks en snaai. Ik kan en wil niet meer terug. Juist nu in de crisistijd hebben de kleine boeren de steun hard nodig.
 8. Mijn danslessen en workshops zijn geannuleerd. Het eerste wat het duveltje denkt: Dan kan ik drinken en roken. Ik heb er zefs over gedroomd vannacht. Heftig ook. Het dansen is altijd een enorme stok achter de deur. Les geven met een kater is echt verschrikkelijk. Ik moet echt fit zijn daarvoor. Oei.
 9. Ik ga op onderzoek uit in hoeverre het lukt. Normaal bestelde ik mn boodschapjes bij de on line winkel met het leuke autootje. Dan heb je het de volgende dag. Ik kan daar niet meer bestellen. Ik heb bij een grotere supermarkt kunnen bestellen voor maandag en volgende week vrijdag. Alles nog bewust. Ik zal toch eind van de week weer wat boodschappen moeten doen. Bewust als het mogelijk is. Gister was dus wel geslaagd. Maar ik stop even met tellen. En geef mezelf iets meer flexibiliteit. Vegetarisch blijft. Biologisch/Fair Trade/Ecologisch zoveel als mogelijk is.
 10. Nou lieve mensen, Ik las een pauze in. Dat wil zeggen dat ik nu zoveel mogelijk bewust ga consumeren. Boodschappen doen zal een hele uitdaging worden dus moet ik wel flexibeler zijn. Helaas. Als het weer mogelijk is ga ik wel echt weer voor de 100%
 11. Het is betere kwaliteit. Het smaakt véél lekkerder. De keuze in de (on line) supermarkt is erg weinig, dus dat maakt het veel makkelijker om geen onzin te kopen. In een fysieke winkel, maar ook on line. Ik mag weer eieren eten. Ik ben vegetarisch, geen veganist. Door echt bewust te kiezen voor biologische eieren steun ik juist de biologische industrie. Jam is echt verrukkelijk, maar ook de muesli met biologsche yoghurt. En de kaas. Romige frisse kaas in plaats van een plak rubber. Ik eet minder grote porties. Het voelt gewoon veel beter. Geen schuldgevoelens meer over dieren die het slecht hebben of producenten (kinderen) die uitgebuit worden. Goede doelen is jarenlang mijn werk geweest, dus ik weet er veel van. Ik ben echt blij dat het roer om is. Ik was het al lange tijd van plan.
 12. Dag 18 was ook gelukt. Wel op het randje.
 13. Mooi Hub, helemaal mee eens!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...