Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

CoconutWoman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  372
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over CoconutWoman

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoe gaat het met jullie? Fijn dat je ook mee doet, Moeps! Zo motiveren we elkaar. Gister voor het eerst de sport app gebruikt. Echt leuk. Ik kan het helemaal aanpassen zodat het voor mij prettig en haalbaar is. Omdat er een "score" wordt bijgehouden is het motiverend. Andere zaken gaan goed. Financieel, meditatie, afvallen door meer rauwkost en vooral de tv uit de slaapkamer was een erg goed idee. Ik heb zelfs een appel gegeten, en dat was naturlijk hartstikke lekker. Hoe lang geleden was dat wel niet? Tientallen jaren! Wel veel graving naar alcohol. Gek is dat toch. Het roken boeit me niet terwijl ik dus echt altijd dacht dat ik daar veel moeite mee zou hebben om te stoppen. De alcohol blijft maar zeuren. Ik heb daar ook een app voor. Dat ondersteunt wel maar de monkey blijft maar op mn schouder springen zeurend om alcohol. Echt irritant.
 2. Marietje, De kanalen op you tube: Einzelgänger Inner Intergration
 3. Ik heb een goede app gevonden om te starten met oefeningen. Een programma gemaakt die past bij mij, hoe ik het prettig vind. Ik heb echt wel een beetje houvast nodig en een dagelijks ritme. Hoeft niet strak maar wel dat ik elke dag een plan heb en vooral ook dat ik dat plan leuk vind en zin in heb. Verder gaat het goed. Alcohol 0 Roken 0 Aan het lezen over alcohol. Wat dat nou eigenlijk met je doet. Best heftig. Op you tube een coach kanaal ontdekt die me kan helpen met een andere mindset.
 4. Ik heb een app gevonden voor ondersteuning van alcohol 0 Met het roken is dat op die manier goed gelukt. Alcohol rommel ik al jaren mee. Misschien geeft dit het extra zetje. De app ziet er erg leuk uit met een handig overzicht en motivaties. Financien gaan goed. Komende week wat krap maar wel belangrijke zaken betaald. Poosje krap is niet erg. Ik heb eten in huis. Richten op nieuwe doelen, elke week een half uur sporten elke maandag en salade dieet die dag. Ik wil gaan zoeken naar een online pilates meeting. Al is het maar een kwartiertje. Steeds om dezelfde tijd. Dat geeft houvast.
 5. Insight timer en VGZ Mindfullness. Heerlijk om zo in slaap te vallen. Ik wil ook nog iets gaan toevoegen maar ik moet er nog over nadenken. Iets met een salade dieet en sporten. Ik ben erg aangekomen afgelopen weken en als het mee zit heb ik in augustus misschien een optreden.
 6. Vannacht weer ingeslapen met een slaapmedatie. Alcohol 0 Roken 0
 7. Tv is uit de slaapkamer. Een heel andere nacht. Ingeslapen met een slaap meditatie van een uur. Heerlijk.
 8. Ik ga nog iets toevoegen aan mijn doelen. De tv uit de slaapkamer. Deze maand. Als ik het in juni echt weer wil dan is dat prima. Maar echt even een maandje zonder doen, en eens kijken hoe dat bevalt.
 9. Vandaag gaat het goed. Vannacht kon ik niet slapen en toen heb ik weer een meditatie gedaan, waarna ik rustig in slaap viel. Begonnen mn financien beter te organiseren. Dat gaat goed komen. Ik had wel een sigaretje gerookt gister, zo'n biologische. Ik vond het zo vies, bah jakkes. Dus ik heb het weer uitgemaakt en weg ermee. Dat is wel echt te gek. Dat ik helemaal van het roken af ben en het niet meer lekker vind.
 10. Vandaag gaan we van start. Ik ben vannacht gaan slapen met een mindfull oefening en ook na het ontwaken eerst een oefening gedaan. Fijn in mn bed. Ik ga nadenken hoe ik een betere structuur in mn financien krijg. Dagelijks op een vast moment of wekelijks op een vaste dag. Bedankt voor de tip, Etty! Ik zal het opzoeken op internet.
 11. Ik wil ook elke dag mediteren. Ik heb een hele fijne app gevonden. Al is het maar een paar minuutjes, Het mag ook in bed voor het slapen. Ik merk dat het me helpt als ik lig te malen in bed en daardoor onrustig ben en niet kan slapen. Werkt fijner dan een borrel. (Of een joint maar dat is gelukkig al heel lang geleden) Ik ging altijd mn bed uit om een sigaretje te roken maar sinds januari rook ik niet meer. Het hielp wel maar het is het verzetten van je geest. Nu eet ik een broodje met een glas volle romige boerenmelk. Heerlijk. Ik wil me ook meer focussen op de overgang. Wat dat met me doet.
 12. Gaan we verder op dit draadje of zal ik een nieuw draadje starten? En Hub, wil jij dan weer zo fantastisch bijhouden hoe het met ons gaat?
 13. Voor mij wordt het waarschijnlijk: -Alcohol 0 -Roken 0 -Financieen beter bijhouden -Niets meer kopen met Afterpay/Klarna/Achteraf betalen. (Met uitzonderingen van vaste lasten, boodschappen, en als het beter is voor veilig on line aanschaffingen) Ik ga nog verder nadenken, misschien verandert het nog.
 14. Dat is leuk! Ik ga nadenken over mijn nieuwe doel. Ik denk dat het financieel gaat worden, maar dat moet ik nog overdenken.
 15. Hoe gaat het met jullie? Ik wil voorstellen om per 1 mei een nieuwe fase in te gaan. We kunnen afspreken hoe lang, een maand lijkt me overzichtelijk. Is daar behoefte aan? Ik zou het graag weer doen, met een nieuw doel. Dit helpt me mn leven in te richten zoals ik dat zelf het beste en het fijnste vind, ik voel me er erg goed door. Je kan ook je oude doel weer herpakken of doorzetten. Groetjes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...