Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

CoconutWoman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  276
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over CoconutWoman

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemidaag, Ik meld me alcohol en rookvrij
 2. Ik heb wel redelijk goed geslapen, moet erg wennen aan het niet meer roken 'snachts als ik even mn bed uit moet. Ik hoop echt dat ik het goed ga volhouden zo zonder drank en roken. Het is wel erg kaal. Er zijn allerlei redenen waarom ik me beter wil voelen. Belangrijkste is wel dat ik zo grauw zie in mn gezicht. Proberen weer in een ritme van de dag te komen. En zoeken naar subsitutes om op te kauwen als ik graving krijg. Stokjes, rietjes, iets met een smaakje. Succes vandaag!
 3. Niet in huis hebben van drank is wel een verschil. Afgelopen zaterdag ging het bij mis omdat ik een fles had staan. Ik heb nu ook geen roken meer in huis. Hoe is je dag geweest? Heb je last van je lichaam (fysio)? Ik kijk terug op een onrustige dag. Hopelijk gaat het morgen beter na een goede nacht slapen.
 4. Goedenavond, Ik meld me alcoholvrij voor vandaag.
 5. Geeft nix hoor. Ik kan me dat goed voorstellen. Ik ben gestopt omdat ik er al een rookvrije dag op had zitten. Ik liep er wel al een poosje mee. Jouw moment komt ook wanneer het tijd is. En anders maar niet. Lukt het wel met de drank dan, om daar vanaf te blijven? Vanmiddag een paar uur geslapen. Weer zo'n gekke lichte slaap. Gevoel dat ik steeds elk half uur wakker wordt. Pfffff
 6. Het lijkt wel of de slaap echt heel licht is. Voel me niet echt moe vandaag ofzo. Morgen heb ik wel een belangrijke dag. Dus vanavond maar even verstandig zijn en met een pilletje (op tijd) naar bed. Als ik me morgen niet fit voel kan dat veel stress opleveren.
 7. De app heet kwitter. Ze hebben ook een fb pagina. De kater trekt hier ook weg. Nog wat vervelend uitzweten. Woensdag of donderdag zal het wel goed bijtrekken.
 8. Omdat ik een zaterdag vol drank en roken achter de rug heb heb ik meer last van ontwenningsverschijnselen. Ik ga er vanuit dat de eerste dagen het ergst voorbij zijn. Misschien nog een dagje en dan een andere fase in. Het voelt wel lekker hoor. Ik hoop echt dat ik het vol kan houden. Zonder drank lukt me wel. Zonder roken is wel heel erg kaal. Ik heb lang gerookt. Vanaf mn 15e met ergens tussendoor een stopperiode van drie jaar. Op die stopperiode kijk ik met een goed gevoel terug. De app is motiverend. Het werkt met levels en scores. Daar is goed over nagedacht.
 9. Dank je voor je antwoord, Rusteloos. Ik heb weinig geslapen vannacht. Ik denk dat het nog wel meer wennen zal moeten zijn op veel vlakken. Als ik snachts wakker was rookte ik een peuk en dan sliep ik nog door. Misschien is het verstandig om een on line coach in te schakelen. Ben jij ook gestopt met roken? Sinds wanneer? Ik zie het wel helemaal zitten. Vandaag is dag drie.
 10. Goedemorgen, Ik ben sinds gister gestopt met roken. De knoop is doorgehakt. Ik heb een app geinstalleerd op mn telefoon en daar kan je een hulpkaart trekken. Deze was: Gooi al je rookwaar en asbakken weg. Oeps, slik. De eerste kaart al moeilijk en confronterend. Ik had mn shag in de la gelegd. Maar wel goed dus zo'n app. Ik wil er echt even doorheen. Voor allerlei redenen. Ik denk dat het me heel goed zal doen. Roken en drinken gaan bij mij hand in hand. Als ik niet rook zal ik ook niet drinken en andersom. Ben erg benieuwd hoe het zal gaan en waar ik tegenaan loop. Dag twee.
 11. Goedemorgen, Ik denk er over om te stoppen met roken. Ik ben het zat. Ik ben nu op een moment dat het kan. Gewoon doen. Ik kan altijd weer beginnen. In ieder geval alcoholvrij vandaag. Fijne dag!
 12. Goedemiddag, ik heb het niet droog gehouden gister. En was het leuk? Nou nee. Helemaal niet. Dus ik stap weer op de droge fiets. Per dag bekijken maar wel helemaal nul. Dat begint met hier dagelijks even alcoholvrij melden. Vandaag ben ik dus alcoholvrij. Tot morgen!
 13. Goedemiddag, Ik was gisteravond vergeten mn medicijnen te nemen. Ik voelde me zo gek en afschuwelijk onrustig. Van alles spookte door mijn hoofd; de volle maan, de overgang. Pas in de ochtend na een verwarde nacht bedacht ik me dat ik mn medicijnen was vergeten en toen heb ik als nog een paar uurtjes geslapen. Tjonge zeg. Wat een zooitje. Ik was eigenlijk wel heel erg opgelucht dat het door de medicijnen kwam, anders had ik me wel zorgen moeten maken. Want verder gaat het best heel goed. De vooruitzichten zijn oké en leuk, en ik heb geen grote zorgen op dit moment.
 14. Goedemiddag, Gister teveel gedaan en vandaag dus erg moe en humeurig. Straks nog even op pad met hondje om een pakje te halen en te brengen. Dat zal me wel goed doen. Het is zo druilerig buiten, dan ben ik blij dat mn hondjes eruit moeten anders was ik binnen gebleven. eenmaal buiten is het best oké. Komende dagen boekhouding en choreografie. En goed eten. Goed eten is voor mij wel de key om alcoholvrij te blijven. Lekker toetje en dan goed vol zitten. Verzadiging. Dan hoef ik geen alcohol meer. Trek heeft dus bij mij te maken met trek in eten.
 15. Goedemiddag, Vandaag een fijne dag. Aan het werk en voel me goed. Tijdens het ontwaken bedacht ik dat het wellicht een goed idee is om een soort coach begeleiding te gaan zoeken. Het zal hopelijk wat ondersteuning geven. Afgelopen jaar was zo verrot en zwaar. Echt watertrappelend mn hoofd boven water houden terwijl ik steeds naar beneden getrokken werd. En wat duurde dat lang. Pfffff. Dat heeft wel impact gehad. Voel me nu redelijk stabiel en het is een goed idee om mezelf wat steun te gunnen. Een paar gesprekken. Beetje hulp om wat zaakjes op de rails te krijgen. Support for the mind.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...