Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

CoconutWoman

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  156
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over CoconutWoman

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik blijf een poosje weg. Adios.
 2. Ik wilde vannacht een beetje vroeger gaan slapen. In bed hoorde ik een gabber feestje, racende auto's en vuurwerk. Geeft niet zo, oordopjes in en ik slaap wel. Toen kwam de buurjongen thuis (4 uur) en begon ook een gabberfeestje. Grrrrr Maar ik deed dat ook. En dan door tot in de middag. Geen gabber dan maar wel house. Of buikdans muziek Ook irritant. Party time. Maar niet heus. Blij dat dat niet meer hoeft.
 3. Goedemiddag, Een fijne dag na een goede nacht. Gisteravond nog spullen gehaald bij de collega. Ze had nog "wat" accessoires.....ik ging met een volbeladen fiets weer naar huis. Prachtige sari stoffen, de mooiste sieraden, zijden kleding... Echt zo veel zo mooi. Dus vandaag lekker daarmee aan de slag en proberen mn huis een beetje koel te houden, ik ben niet zo'n fan van het hele warme zomerweer. Fijn en droog weekend allemaal.
 4. Goedemiddag, Vandaag is payday en de laatste keer dat een heleboel geld naar de rottige notaris rekening gaat. Wat een opluchting. Nog eventjes doorzetten maar alles wat ik vanaf nu verdien of extra krijg is helemaal voor mezelf. Nog een paar weekjes krap maar de vriezer vol met goedkope maaltijden voorgemaakt. Grote pan met bonen erwten sperziebonen etc, stuk rookworst. Pasta of rijst erbij. Er is eten voor mij en mn hondjes. Dus eindelijk kan ik ontspannen. Pffff. Wat een trip. Weer eens een onmogelijke berg beklommen.
 5. Goedemiddag, Ik meld me droog. . En héél blij daarmee. Ik zet me schrap voor dagenlang hondengeblaf overlast van de buren. Ik heb een ventilator die ratelt in de gang gehangen om het geluid wat te verstommen. Ik schrik steeds zo van de hond, zo hard is het geblaf. Ik probeer het te relativeren met de gedachte dat er altijd wat is. Stommelende krijsende kinderen wil je ook niet in de tuin van je achterburen. Of een rochelende dame op 5 hoog. Jakkes. Ik moet steeds maar denken aan een schrijver in Amsterdam die de stofzuiger aanzette om te kunnen schrijven. Het monotone geluid overstemt de irritante noise. Nog een maandje en dan heb ik weer geld om dingen te ondernemen. Misschien ga ik wel een anti stress yoga zoeken, of een extra dansles in een andere stijl. Een workshop Burlesque lijkt me zo leuk. Smaragd, doe je mee? Bedankt voor je reactie op het draadje van gister. Echt lief.
 6. Ik heb een nummer op gezocht van Sinaed O"Connor wat besproken werd met Zomergasten afgelopen zondag. Ik weet dat hier ook Zomergasten liefhebbers zijn, dus ik plaats het hier. Als je toch eens verdriet hebt vertaalt dit nummer wel je gevoel. https://www.youtube.com/watch?v=kGhvFrzq7kQ
 7. Een beroerde nacht. Toen het licht werd was ik nog wakker. Toen maar een pilletje genomen want ik moet toch slapen als ik dansles heb de volgende dag. Vroeg in de ochtend begon de hond van de buren en die hield niet meer op. Ze worden steeds slordiger met achterlaten van de hond. Nu laten ze ook de gordijnen maar open. En ik zit met alles dicht. Straks komt een leerling. Zin in.
 8. Ik meld me droog voor vandaag. Weer een fijne dag, veel gedaan, klusjes, dingetjes geregeld. Morgen weer zo'n dag!
 9. Ik meld me droog voor vandaag, Leuke dag gehad, voelde me fit, veel gedaan in mn huis. Lekker schoon, opgeruimd, leuk ingericht. De katerloze maandag is echt fijn!
 10. Goedemiddag, Ik meld me droog voor vandaag. Gister de enorme hoeveelheid tassen opgehaald van collega. Wat een pracht. Ondergedompeld in buikdansglitter. Uitzoeken en verdelen. Ik wil veel weggeven. Mijn leerlingen hebben het ook niet breed en smullen ook zo van de belletjes en mooie stoffen. Vanavond zomergasten! Fijne dag nog verder.
 11. Goedemiddag, Ik ben het wel eens met Hub. Het lijkt mij fatsoenlijk om persoonijke discussies die escaleren via pb uit te praten. Ik hou me daarom bewust op een afstand. Maar meld me wel dagelijks graag droog. Ik heb het forum nodig hiervoor. Hoi Bert, welcome to the club!
 12. Ik meld me droog. Veel stress door de finaciele zorgen. Daardoor zie ik de positieve dingen niet meer zo goed. Ik ben mega aan het afvallen door karig eten. Gister bekroop me weer eens de gedachte om er de brui aan te geven en "lekker" een avondje door te zakken. Gelukkig zag ik meteen ook de volgende dag voor me, en de dagen erna, en daar heb ik geen zin in. Gelukkig maar.
 13. Ik meld me droog voor vandaag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...