Spring naar bijdragen

Marietjestopt

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  177
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marietjestopt's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Marietjestopt

  Jaarpact

  Thnks Bob! Nog steeds zo blij met mijn beslissing om geen alcohol meer te drinken. Ik voel mij zoveel fitter en heb veel meer profijt van de dag. Ik heb sinds mijn 2e levensjaar al last van eczeem, met ups en downs. Nu ik ben gestopt met alcohol is mijn huid er met sprongen op vooruit gegaan. Het was zo'n neerwaartse spiraal waar ik in zat, slecht slapen door de alcohol, verminderde weerstand, meer eczeem, nog slechter slapen, depressie, nog meer eczeem etc etc. En verder lees ik met plezier nog dagelijks mee, daar leer ik veel van. Mooi om te zien hoe ieder zijn eigen pad bewandeld. Dank daarvoor
 2. Marietjestopt

  Jaarpact

  @Bob en @Lika dank jullie wel! Het gaat mij nog steeds gemakkelijk af om niet te drinken. En daar ben ik zo blij om. Zeker nu met het warme weer, met drank wordt het allemaal nog een paar graadjes warmer. @Pelle2 van harte!
 3. Marietjestopt

  KiloKiller

  Yvonne, wil je mij van de lijst af halen? Weegschaal gaat hier even de kast in, teveel met gewicht bezig. Voelt niet goed, nu even loslaten dan komt het vanzelf wel weer.
 4. Marietjestopt

  KiloKiller

  Dank je wel weer Yvonne! En Bob, goed bezig!!!!! Iedereen goed bezig, geen enkel oranje cijfer!
 5. Marietjestopt

  KiloKiller

  64,1 Het gaat langzaam weer naar beneden @Meadow een glas spa rood met een schijfje limoen doet het hier erg goed. Of een grote kan water met verse munt, limoen en citroen. Ik maak dat vaak s avonds klaar, kan het een nachtje staan in de koelkast.
 6. Marietjestopt

  KiloKiller

  64,3 helaas weer wat erbij. Weekje vakantie en niet op mijn eten gelet. Nu weer thuis en terug naar gezonde kost.
 7. Marietjestopt

  Jaarpact

  Dank je wel @Bob @Pelle2 lekker gevoel is dat! Afgelopen week vakantie gehad. Voorheen ging er dan zeker een fles wijn per avond in. En met een duf hoofd weer opstaan. Nu fris eruit en de hele dag vol energie. Heerlijk!
 8. Marietjestopt

  KiloKiller

  @Yvonne, wat een goede tip! Totaal niet aan gedacht terwijl de bouillon hier gewoon in de kast staat. Dank je wel! En goed bezig Yvonne en Bob!
 9. Marietjestopt

  KiloKiller

  64,0.... helaas weer wat erbij. Weinig puf om met het warme weer te sporten en gezond te eten. Had vooral trek in zoute chips, pizza, patat, koude cola etc. Vanaf vandaag maar weer de knop om en gezond eten en veel bewegen. Dank je wel weer Yvonne voor het bijhouden!
 10. Marietjestopt

  KiloKiller

  63,1 @Yvonne dank je wel alvast weer voor het bijhouden
 11. Marietjestopt

  LIEKE 7777

  Je bent een topper!!! Gefeliciteerd met je 5 maanden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...