Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Marietjestopt

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  157
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Marietjestopt

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedemorgen! Hier scheen het zonnetje en nu wordt het bewolkt. Buienradar geeft regen aan over een half uur. En ik ga over een half uur sporten, fitness/bootcamp achtig iets, buiten! Goede timing
 2. Voor mij is het dagpact alvast weer geslaagd. Nu aan een koppie thee. Pootjes omhoog, lekker uitrusten.
 3. Dagpact ; Momentum Rapilos Niks Jane Senna33 Lonster Takeiteasy Rosee Jannigje Marietjestopt @rapilos doe ik ook nog even met je mee! Wandeling zit er weer op. Ruim 23 kilometer. Van Hilversum Crailo naar Lage Vuursche. Stukje Trekvogelpad. En wat een gedoe bij dat zwemmen. Begreep dat ook al van mijn dochter, die had gisteren haar eerste training wedstrijdzwemmen. Ene baan heen, andere baan terug. Dus dan heb je voor langzaam, gewoon en snel uiteindelijk 6 banen nodig. Niks, wat een fijne leidinggevende.
 4. Marietjestopt

  KiloKiller

  64,3 zei de weegschaal zojuist
 5. Een hele goede morgen! Zin in de dag, 20 km wandelen.
 6. Goedemorgen! Kop koffie in de tuin met een fluitorkest op de achtergrond. Vooral de merels zijn goed te horen. Lonster
 7. Alvast gefeliciteerd met je zoon, Cleo! En fijn dat er zoveel ruimte was op het strand Lady Jane. Hier een Spaans gerecht met kip, veel knoflook, aardappelen, doperwtjes. En weer een dag AV, 40 stuks op een rij
 8. Ik zag het ook Lieke, in de rij om het vondelpark in te mogen. Ondertussen is hier in de polder het outlet center tijdelijk dicht geweest ivm teveel bezoekers in 1 keer. Heerlijk in de warmte kleding passen in zo'n benauwd hokje. En in de volle zon wachten tot je de winkel in mag omdat er al 20 binnen zijn. Mij niet gezien. Lekker in de tuin. Heermoes verwijderen wat een hardnekkige plantje is dat!
 9. Of iedereen krijgt nu zo'n vitamine D boost door het keren en smeren op het strand. Dat de weerstand omhoog gaat en men juist het virus daardoor niet krijgt. Wat is wijsheid.... wisten we het maar. Ik denk ergens tussen het advies van het RIVM en de complottheorie├źn met 5G in. Jannigje, ik probeer zoveel mogelijk naar mijn eigen bioritme te luisteren. Dat functioneert het beste bij 7.30/8.00 u opstaan en rond 22.30u naar bed. Dan sta ik uitgerust op en slaap ik makkelijk in. Wat ik overdag doe is verschillend, maar mijn ochtendritueel is: sporten, douchen, mediteren, ontbijten. Avond vaak: avondeten, wandelen met de hond, boek lezen en slapen. Ik heb de mazzel dat ik mijn werkuren redelijk zelf kan indelen. Als ik maar mijn uren maak in de week. En aanwezig ben bij de overleggen waar dat gewenst is. En ook wel eens een tijd om 6u oid opgestaan maar werkt voor mij niet. Moe wakker, weinig energie.
 10. Goedemorgen! En voor @Rapid welterusten. Heerlijk die zon. Niets op de planning, lekker lummelen vandaag.
 11. Lijkt mij vreselijk migraine! Dat het zo plots kan opzetten en je dan compleet "eruit" ligt. Niet fijn! Lang weekend voor de boeg, heerlijk. Even die werklaptop en werkmobiel in de kast. Maandag wordt de eettafel weer omgetoverd tot kantoorruimte. En mag ik weer de motivator, inspirator of kenau uithangen om de kids aan de digitale lessen te zetten. Welterusten allemaal. Lekker slapen!
 12. Goedemorgen! Voor degene die gisteren niet zo'n fijne dag hadden, hoop ik dat het vandaag beter zal zijn. En voor alle anderen ook een mooie dag. Heerlijk @Jopie zo lekker genieten van de kids. Van de meest simpele dingen. @Reacher kun je misschien bij iedere punt een touw eromheen binden/knopen ipv gaten maken? En ze zo ophangen? Nog geen spierpijn maar lijf geeft wel aan dat het gesport heeft gisteren. Rustig aan doen en in beweging blijven denk ik dat maar. Beetje wandelen zal het worden vandaag.
 13. @Jannigje rustig aan! Verhuizen geeft een boel stress. Er komt veel op je af. Wees lief voor jezelf @Rosee @Sandro @nancy welterusten en ik hoop dat morgen een betere dag wordt voor jullie. Vanavond weer voor het eerst gesport met het vaste groepje van de sportschool, 5 dames en de juf. Buiten met heel veel afstand. En eigen matje, mini band, dumbells en kettlebell. Voelde goed om elkaar weer te zien na zo'n lange tijd. En veel gelachen. Morgen en overmorgen zal het lachen mij wel vergaan van de spierpijn. Nu lekker slapen. Welterusten!
 14. Goedemorgen! Ontbijtje met koffie. Niks, kan prima hoor. Enige 2 keer dat ik blij was dat mijn broeken strakker gingen zitten
 15. Goedemorgen! De zon schijnt, zo even ontbijten en dan weer aan het werk. @GewoonDoen vanavond is er op Facebook een live event van Michael Pilarzyck, Rust in je hoofd. Begint om 21u (tip).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...