Spring naar bijdragen

Marietjestopt

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    177
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Marietjestopt geplaatst

  1. Marietjestopt

    Jaarpact

    Thnks Bob! Nog steeds zo blij met mijn beslissing om geen alcohol meer te drinken. Ik voel mij zoveel fitter en heb veel meer profijt van de dag. Ik heb sinds mijn 2e levensjaar al last van eczeem, met ups en downs. Nu ik ben gestopt met alcohol is mijn huid er met sprongen op vooruit gegaan. Het was zo'n neerwaartse spiraal waar ik in zat, slecht slapen door de alcohol, verminderde weerstand, meer eczeem, nog slechter slapen, depressie, nog meer eczeem etc etc. En verder lees ik met plezier nog dagelijks mee, daar leer ik veel van. Mooi om te zien hoe ieder zijn eigen pad bewandeld. Dank daarvoor
  2. Marietjestopt

    Jaarpact

    @Bob en @Lika dank jullie wel! Het gaat mij nog steeds gemakkelijk af om niet te drinken. En daar ben ik zo blij om. Zeker nu met het warme weer, met drank wordt het allemaal nog een paar graadjes warmer. @Pelle2 van harte!
  3. Marietjestopt

    KiloKiller

    Yvonne, wil je mij van de lijst af halen? Weegschaal gaat hier even de kast in, teveel met gewicht bezig. Voelt niet goed, nu even loslaten dan komt het vanzelf wel weer.
  4. Marietjestopt

    KiloKiller

    Dank je wel weer Yvonne! En Bob, goed bezig!!!!! Iedereen goed bezig, geen enkel oranje cijfer!
  5. Marietjestopt

    KiloKiller

    64,1 Het gaat langzaam weer naar beneden @Meadow een glas spa rood met een schijfje limoen doet het hier erg goed. Of een grote kan water met verse munt, limoen en citroen. Ik maak dat vaak s avonds klaar, kan het een nachtje staan in de koelkast.
  6. Marietjestopt

    KiloKiller

    64,3 helaas weer wat erbij. Weekje vakantie en niet op mijn eten gelet. Nu weer thuis en terug naar gezonde kost.
  7. Marietjestopt

    Jaarpact

    Dank je wel @Bob @Pelle2 lekker gevoel is dat! Afgelopen week vakantie gehad. Voorheen ging er dan zeker een fles wijn per avond in. En met een duf hoofd weer opstaan. Nu fris eruit en de hele dag vol energie. Heerlijk!
  8. Marietjestopt

    KiloKiller

    @Yvonne, wat een goede tip! Totaal niet aan gedacht terwijl de bouillon hier gewoon in de kast staat. Dank je wel! En goed bezig Yvonne en Bob!
  9. Marietjestopt

    KiloKiller

    64,0.... helaas weer wat erbij. Weinig puf om met het warme weer te sporten en gezond te eten. Had vooral trek in zoute chips, pizza, patat, koude cola etc. Vanaf vandaag maar weer de knop om en gezond eten en veel bewegen. Dank je wel weer Yvonne voor het bijhouden!
  10. Marietjestopt

    KiloKiller

    63,1 @Yvonne dank je wel alvast weer voor het bijhouden
  11. Marietjestopt

    LIEKE 7777

    Je bent een topper!!! Gefeliciteerd met je 5 maanden
  12. Goedemorgen! Hier klaar om te sporten met de juf van fitness en een paar dames van de sportschool. Dat doe ik nu bijna 2 weken en voel mij er een stuk vrolijker door. Lekker buiten sporten, flink zweten, slingeren met kettlebells, dikke kabels, zandballen van 12 kilo en tussendoor even kletsen en heel veel lachen. Sandro, voor de smaak vind ik Leffe 0.0 het lekkerst. En lijkt erg op de gewone, als je ook voor uiterlijk gaat. Gisteren dag 50 AdB In het begin hielp het dagpact mij heel erg. Dag voor dag. Maar inmiddels is het veranderd, taal ik niet meer naar alcohol. Het is nu vooral veel thee met munt uit eigen tuin, water of spa rood met een schijfje limoen. En ik sta op het jaarpact, dus nog minstens 315 te gaan. Wil niet weer onderaan beginnen!
  13. Marietjestopt

    Jaarpact

    Bob, van harte met je 4 jarige jubileum!
  14. Goedemorgen allen. Mooie nieuwe dag. Klaar om even een rondje te gaan hardlopen. Jopie, fijn dat de koorts weg is.
  15. Goedemorgen! Hier scheen het zonnetje en nu wordt het bewolkt. Buienradar geeft regen aan over een half uur. En ik ga over een half uur sporten, fitness/bootcamp achtig iets, buiten! Goede timing
  16. Voor mij is het dagpact alvast weer geslaagd. Nu aan een koppie thee. Pootjes omhoog, lekker uitrusten.
  17. Dagpact ; Momentum Rapilos Niks Jane Senna33 Lonster Takeiteasy Rosee Jannigje Marietjestopt @rapilos doe ik ook nog even met je mee! Wandeling zit er weer op. Ruim 23 kilometer. Van Hilversum Crailo naar Lage Vuursche. Stukje Trekvogelpad. En wat een gedoe bij dat zwemmen. Begreep dat ook al van mijn dochter, die had gisteren haar eerste training wedstrijdzwemmen. Ene baan heen, andere baan terug. Dus dan heb je voor langzaam, gewoon en snel uiteindelijk 6 banen nodig. Niks, wat een fijne leidinggevende.
  18. Marietjestopt

    KiloKiller

    64,3 zei de weegschaal zojuist
  19. Een hele goede morgen! Zin in de dag, 20 km wandelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...