Spring naar bijdragen

Prana

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    306
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Berichten geplaatst door Prana

  1. Goedemorgen allemaal! Weer eens vroeg wakker door de katten. Die werken als een team en beginnen rond 5 uur. De een geeft over, de ander gaat heel lang de kattenbak schrapen (de zijkant, totaal onnodig), een derde springt op mijn buik, een vierde rent op en neer naast mijn hoofd en een vijfde miauwt heel zielig en constant op het nachtkastje. En dan zijn er nog 2 over die toevallig lui waren vanochtend...
    Mijn man slaapt, de hond ook. Een ander ras, die 2.

    Maar ik zag hierdoor wel de zonsopgang en die was vreselijk mooi 🥰 Ik heb zin in vandaag.

    DAGPACT
    Prana

     

  2. 3 minuten geleden zei hub02:

    Dankjewel! Heb er best spijt van, moet ik zeggen. Gelukkig kan ik mijn domheid (die is aangeboren) als excuus aanvoeren. 

    Naar mijn - bescheiden - mening, ben jij helemaal niet dom. Maar domme en stomme dingen doen we allemaal.
    Dus lekker weer door waar je gebleven was. Dat vind ik ook zo mooi aan de zonsopgang, net of we elke dag weer een nieuwe kans krijgen 😊
    Zet 'm op vandaag!

  3. 10 uur geleden zei hub02:

    Ik vraag me af of de wereld er niet beter zou uitzien zonder dat iedereen er een hoop mensjes bijzet

    Ja, wat mij betreft zou de aarde heel wat beter af zijn zonder de mens. Maar we zijn er nu (ik weet niet voor hoe lang) en wat we kunnen doen is proberen om haar te respecteren.
    Ook als het soms totaal zinloos lijkt om zelf je steentje bij te dragen, terwijl de wereldbevolking alsmaar groter wordt en daardoor natuurlijk alle problemen vermenigvuldigen. Ik probeer het klein te houden, te doen wat ik kan wb veganisme, dieren "redden", natuur respecteren en zo nog wat. Niet omdat ik geloof dat ik de wereld kan veranderen, maar ik kan mijn wereld veranderen. In ieder geval proberen.

  4. Hoi @Arno89 wat moeilijk.
    Mijn moeder is hieraan overleden, dus ik begrijp de wanhoop en frustratie. Wij hebben alles geprobeerd om een levertransplantatie erdoor te krijgen (zelfs met mijn broer als donor), maar ze was te zwak voor zo'n zware operatie, vonden ze. En er is ook een risico voor de levende donor uiteraard.
    Ze heeft het nog een tijdje volgehouden, maar ik zal niet liegen: het is een ernstige situatie. Maar bij mijn moeder deden ze ook geen dialyse meer, dus je vader's situatie is positiever. Ik kan je verder niet helpen, maar wil je heel veel sterkte toewensen. En inderdaad, probeer alles wat je kan, zolang het voor je vader haalbaar is uiteraard. Sterkte!

  5. Tuurlijk, wat mij betreft mag hij zich ergeren wat hij wil. Zoals velen zich ergerden aan hem, maar uit respect niets zeiden. Dus ook hij kan lekker scrollen nu dat hij nuchter is en beter zou moeten weten? 
    Nou ik kan het zelf blijkbaar ook niet laten, dus ciao. Ik ga me maar eens met de Italiaanse bouwvakkers bezig houden. Is ook best een uitdaging haha.

  6. 2 minuten geleden zei Adri03:

    Goed plan. Maar dat geldt dan misschien ook voor @Reacher die @herman0167 immers zomaar gelijkstelde aan het uiteinde van een dikke darm?

    Klopt. Maar dat was nadat hij begon over Mai, toch? Maar goed, dat is ook weer zo kleuterachtig om te zeggen, ik weet het. Ik heb gezegd wat ik dacht en daarbij laat ik het nu. Ik ben veel te actief de laatste dagen ;)

  7. 17 uur geleden zei bumperjim:

    En de yogajuf is alcoholist. Of in ieder geval ze heeft bij de lunch flink gepimpeld en om 18:00 uur ruik je het nog, dat komt op hetzelfde neer. Ik had al eerder een vermoeden. Haha het is verder zo'n gezondheidsfreak maar op dat punt ff niet :D

    Hmmm, ik heb zelf jaren yogales gegeven (nooit met drank op trouwens) en daarvoor natuurlijk jaren zelf les gehad. En in zo'n klas zitten er best veel mensen bij met mental health issues. Daarom juist gaan ze yoga doen.
    En onder mijn yogajuf collega's zijn er veel gedisciplineerd. Maar anderen (zoals ik) die met pieken en dalen gaan. Ik leef met alles gezond, geen drugs, sigaretten of wat dan ook meer. Maar die wijn hè. Gaat nu vaak heel lang goed, soms toch niet. Een hele bekende uit de yogawereld is een tijdje terug overleden aan een heroïneoverdosis. Wow, "niemand" die het zag aankomen.

    Eind monoloog :D

  8. 3 uur geleden zei herman0167:

    schelden met * , daar wordt ik me me toch even op mijn nummer gezet, goed bezig reacher, jij bepaalt bij deze het nieuwe niveau van het forum.

    Nou nou @herman0167, eerst tegen @Mai en nu tegen @Reacher?
    Mai heb ik pas sinds kort hier gezien (al schrijft ze hier al heel lang). Ik vind het heel intrigerend wat ze schrijft. Met drank op of niet, daar heb ik sowieso niets mee te maken. Dus ik ben het zeker niet met jou eens! 
    Reacher? Ach, dat is waarschijnlijk de liefste van ons allemaal hier :heart:
    Ik schrijf hier niet zoveel, maar lees vaak mee en krijg heel veel steun. Tot een tijdje terug kwam jij hier alleen af en toe om te klagen dat het stil was....Dat irriteerde ook sommigen. Zullen we gewoon proberen iedereen in hun waarde te laten?

  9. DAGPACT:
    Yvonne
    Elonwyn
    Prana

    Goedemorgen allemaal.


    @bolletje fijn dat het goed gaat vandaag met Puck en doe vandaag maar rustig aan. Het zorgt toch altijd voor veel stress.

    @Musashi vandaag een nieuwe dag. Zet 'm op :rose:

    @ikkanhet ik denk aan je

     

    Hier nu eerst met de hond wandelen en dan yoga (binnen 😊). Daarna zeker nog wat op het land gaan werken, het groeit zo hard op dit moment. Het was vreselijk overgroeid toen we het kochten, dus we moeten wel echt de stukken die al "schoon" zijn, bijhouden nu.

    Een fijne dag allemaal!

     

  10. 2 uur geleden zei Adri03:

    Vanaf mijn fiets zag ik hem/haar/hen* vanochtend vroeg heel mooi ondergaan en ik vond hem/haar/hen eigenlijk wel vol :ph34r:. Maar inderdaad, de officiële volle maan is pas om 1.45 uur komende nacht. Nu schijnt het dat de maangelovigen al twee dagen voor de daadwerkelijke volle maan (tot twee dagen erna) de mysterieuze invloed ondervinden van de maan, dus dat doet niet veel af aan de inhoud van mijn opmerking :D.

    Ja dat klopt. Ongeveer 5 dagen rondom de volle maan is de energie van de volle maan aanwezig. Daarom kan ik mijn kristallen rustig opladen, heeft niet op de dag zelf. Haha, ja ik moet er zelf ook om lachen af en toe, maar ik doe het echt. Hoe ouder, hoe gekker hier. Je moet toch wat :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...