Spring naar bijdragen

Arrenslee Pact Kerst 2016


Bob

Aanbevolen berichten

Arrenslee Pact Kerst 2016


 


Jannigje


Lieve

Bob met zijn baby-olifantje

Monster

MijnGerrit

Lars

Jane

Mootje

Hub

SBS

Bol met twee hondjes 2 katten 3 vissen en een sprinkhaan   :D    :P


Nancy  :heart:


Lonneke


 


Goed idee dit. 1e kerstdag zit ik thuis. 2e kerstdag met familie naar theater. Oud en nieuw mogelijk alleen. Is er ook een oudejaarsavondpact?


Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, dat wordt nog wat als we straks nog veel noordelijker zitten en het echt gaat vriezen buiten.

Zaterdag zijn we de hele dag in Kopenhagen. Misschien een goede gelegenheid om nog wat warme kleding of dekens te kopen voor degenen die dat nodig hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen allemaal. Lekker ontbijten en rond 9 uur weer op pad. Onderweg komen door mooi heidegebied en daarna door een landschap dat op ons Zeeland lijkt en hier ook Zeeland heet, grappig he? Inclusief een lunchstop onderweg verwacht ik dat we om 2 uur vanmiddag bij het Vikingschipmuseum aankomen. Als we dat bezocht hebben gaat we door naar het hotel in het centrum van Kopenhagen. Daar blijven we morgen ook de hele dag. Wie het museum niet interessant vindt hoeft niet mee naar binnen. Het is daar ook mooi wandelen.

Even over de groepsdruk in het algemeen, naar aanleiding van wat Rosa zei. Overnachting en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen maar lunch en avondeten zit daar niet bij, dus staat het iedereen vrij al of niet met anderen samen iets te organiseren op dat gebied. Je kunt ook gebruikmaken van de voorzieningen van het hotel waar we verblijven en verder lekker je eigen gang gaan. Deelname aan de excursies is op vrijwillige basis. Tijdens de kerstdagen verblijven we niet in een hotel maar in houten hutjes in het noorden van Noorwegen. Daar zijn mogelijkheden voor wintersport met ski of snowboard, je kunt er ook tochtjes maken met de hondenslee of met sneeuwscooters. Voor elk wat wils, denk ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...