Spring naar bijdragen

Singbluesilver

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.232
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1.020 profielweergaven

Singbluesilver's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Singbluesilver

  Jaarpact

  Vandaag is het een beetje feest. 1 jaar geleden dat ik echt stopte met drinken en het gaat goed. Het was een zware kluif maar het gaat steeds makkelijker. aan andere dingen wordt nog gewerkt maar drinken doe ik niet meer. vanavond hier gebak!!!!! PS Lady Jane bedankt voor het posten van mijn favoriete muziek!!
 2. Lieve allemaal, hier dan even de berichtje van mij, het gaat qua alcohol nog steeds heel erg goed, geen trek dus nog steeds droog. Ik ben al aan het nadenken over wat ik mezelf kado ga doen als ik een jaar niet gedronken heb. De strijd tegen de alcohol lijkt dus gestreden. Er is geen weg terug en dat wil ik ook niet. De strijd om de depressie te bestrijden is ook een pittige. Maar stapje voor stapje gaat het vooruit. En daar ben ik blij mee. Ik ben verder express weinig online. Hier, Facebook etc.... het geeft me rust en zo moet ik me meer richten op de werkelijke wereld om me heen en dat is goed voor mij. Weet niet of ik hier weer echt terug kom, het bevalt me wel goed zo momenteel, ik zie wel, dus ik zeg maar gewoon : Tot ziens en allemaal een dikke knuffel en succes!!!!!
 3. Lieve allemaal, sorry dat ik zo lang niks heb laten horen. Maar het lukte me niet om het forum erook nog bij te hebben zeg maar. Ik ben deze week thuisgekomen uit de kliniek. Het waren zware maar nodige weken daar. Blij ben ik wel om weer thuis te zijn bij mijnen en kinderen. Maar ik ben er nog lang niet. Het is een lange weg. Qua alcohol gaat het heel goed. Of eigenlijk de niet alcohol dan. Haha. Nog steeds droog. Had ik in januari nog de drang om mezelf dood te drinken, nu geen trek meer. Ik weet dat het niet de oplossing is. Ben daarentegen wel veel gaan snoepen helaas. Maargoed dat komt ook wel weer. Ik ben nu nog gestart met een deeltijd behandeltraject als vervolg op de klinische opname. Daar ga ik 4 dagen heen. Ik zal proberen het forum weer in mijn systeem te krijgen en hier wat vaker te zijn. Heb veel aan jullie gehad en wil er ook voor jullie zijn. Nogmaals sorry voor de afwezigheid maar was gewoon erg druk met het bevechten van mijn depressie en nu slaat de balans eindelijk de goede kant door. Tot gauw weer allemaal. Dikke knuffel voor jullie allemaal en zal proberen weer in te voegen bij jullie draadjes.
 4. Hier even een update. Verbazingwekkend hoe snel de dagen voorbij kunnen gaan zonder ook maar het gevoel te hebben ook maar iets zinnigs te hebben gedaan. Alweer een week geleden dat ik hier schreef. Sorry maar weinig energie om hier te schrijven en lezen is al helemaal waardeloos. Heb een hele zware week gehad met afgelopen woensdag en donderdag als dieptepunt dat ik het echt niet meer zag zitten en het bijltje er bij neer wilde gooien. Ik zag er echt geen gat meer in. Het gevoel dat dit nooit meer over gaat en dus enorm uitzichtloos is. Sindsdien andere medicatie erbij gekregen die de werking van de ad moet versnellen. Zou binnen een paar dagen wat moeten doen en volgens mij begin ik het inderdaad ook te merken. Nog zeer weinig suïcide gedachten en kan weer wat kleine lichtpuntjes zien. Ik zeg steeds tegen mezelf dat ik niet op moet geven dat ik door moet zetten. Dat het echt wel weer beter wordt. Nu moeten de Gedachten dat ik MOET doorzetten nog worden ik WIL doorzetten!. Ik probeer weer positief te blijven. Dat moet gewoon maar moeilijk is het wel. Tot later knuffel terug voor allemaal!
 5. Drama die weekenden hier. Weinig te doen en dan schiet ik toch snel in de passieve depri houding. Ook gewoon te suf om hier te lezen en te schrijven. Net gesprek gehad met pb'er. Wat activiteiten bedacht voor vandaag voor de afleiding anders ga ik weer de hele dag in bed liggen. Zometeen wandelen e en daarna een boterkoek bakken en nog fitness of badmintonnen. En dan is het alweer eind van de middag en dan komt the family hier eten. Het klinkt weer als een plan
 6. Gaat je vriendin op wintersport morgen quinn? Dan is het inderdaad te hopen dat ze snel opknapt. Niks aan moeten reizen en ziek zijn
 7. Niet fijn Lars, met hoofdpijn wakker worden. Hopelijk trekt het snel weg. Lekker kopje thee! Daar begin ik maar eens mee!
 8. Singbluesilver

  Stoppen

  Fijn dat je er weer bent Lars en dat het voor jou een positieve ervaring is geweest. Die 48 uur. Fijn dat R komt dit weekend. Mooie dag gewenst Lars! ❤
 9. Ook hier vroeg wakker. Veel succes Tomtom en de rest die nog in dromenland is ook natuurlijk.
 10. Singbluesilver

  Hallo. Doodeng.

  Hopenlijk nu geen buikpijn van de tonic. Ik merkte dat ik in het begin qua tempo mee ging drinken met de bier drinkers. Werd daar echt ziek van. Probeerde later wat rustiger te drinken en ook vaker iets zonder prik. Maar top dat je hebt stand gehouden en dat het ook nog gezellig was! Het kan wel! jij kan dit wel!
 11. Singbluesilver

  Basta

  zet 'm op basta!
 12. Hard gewerkt Lika daar mag heel veel chocolade tegenover staan. En veel plezier straks @Lars welkom terug! mooi te lezen dat het een goede ervaring voor je was. En nu lekker weekend. Ga je nog wat leuks doen?
 13. Singbluesilver

  Smart

  Klinkt allemaal super smart! Op de griep na dan natuurlijk
 14. Beetje fysiek bezig geweest vandaag. Wat gaan zagen en timmeren en warempel lijkt er een leuk kistje te ontstaan. Gesprek met de psychiater was verhelderend en ik snap het medicatie schema nu ook beter. De meiden komen zondag hier eten daar kijk ik naar uit. Verder maar gewoon doorgaan en geduld hebben
×
×
 • Nieuwe aanmaken...