Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

mcflurry

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over mcflurry

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Ik lees dit en besef ineens dat dit inderdaad zo is. Dat is een belangrijk besef dus bedankt daarvoor. Nu kan ik hier mee aan de slag. @Lieke7777, @Lika, @Penny, @lady jane, @Cleo66, @Sensitief: bedankt! Ik ga naar jullie luisteren en uitloggen voor vandaag. Even alles laten bezinken. Nadenken over wat ik nou wil: verdwijnen of (durven) blijven.
 2. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Ik heb het in real live ook eruit gegooid dus heb daar wel steun.
 3. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Dat lukt me niet. Voelt niet goed. Ik ga mijn profiel ook laten verwijderen. Ben toch te bang voor herkenning of persoonlijke aanvallen ofzo. Ik ga wel verder blijven meelezen in stilte. Aan iedereen die op dit draadje meegeschreven heeft: bedankt! Jullie steun heeft deugd gedaan.
 4. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Vandaag is een moeilijke dag. Voel me soms zo een mislukking. En dan wil ik me wel heel graag verdoven. Maar goed, dat gaat nu niet meer. Dus mezelf maar afsluiten van de wereld en in mijn eentje kut voelen.
 5. Wat bedoel je hiermee? Ik snap het niet.
 6. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  @Roberto, mogelijk is mijn bericht verkeerd overgenomen op jou, wat niet mijn bedoeling was. Ik spreek hierin echter enkel over mijn situatie. Die ik besproken heb met een psychiater en die de test in mijn geval afraadde omwille van de eerder vermelde redenen. Dit wil niet zeggen dat ik autisme niet serieus neem. Of wat wil je eigenlijk zeggen met je antwoord?
 7. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Dank je wel! Nog een fijne avond!
 8. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Dat is waar! Is inderdaad niet niks. Ik moet nog leren om naar de goede dingen te kijken en die aandacht te geven. Ik kijk teveel naar wat slecht is, wat niet lukt.
 9. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Dat is mooi als je dat van jezelf kunt zeggen. Iets om heel fier op te zijn! Ik vind dat niet van mezelf. Ik geef genoeg liefde maar schiet wel tekort op andere vlakken. Ben niet de moeder die ik wil zijn. Maar ja, ik doe wat ik kan. Helaas niet goed genoeg vind ik zelf.
 10. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Dat klinkt inderdaad leuk. Nog nooit van gehoord trouwens.
 11. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Dat is inderdaad een full house. Klinkt als een fijne, warme thuis.
 12. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Ja dat is zeker een goed idee! Dank je voor de tip! Hoeveel kinderen heb jij @Penny? En wonen ze nog thuis?
 13. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Jawel, afwisselend ruzie maken en twee handen op 1 buik. Zoals dat bij de meesten gaat hè. Gelukkig zijn ze ook heel lief en grappig en maken ze me vaak genoeg aan het lachen. Of geven ze me een spontane dikke knuffel.
 14. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Foutje...
 15. mcflurry

  Nieuwe start in 2020

  Ik blijf wat vaag uit voorzorg maar ze zitten nog op de lagere school. Ja het is toch best veel maar zeker niet ondoenbaar. Maar het zijn twee kinderen die slecht kunnen stilzetten en normaal 4 keer per week sporten (om energie kwijt te raken) want nu niet kan. Dus die hebben weinig zin in schooltje spelen. En ik kan weinig hebben momenteel. Slechte combinatie. Gelukkig helpt mijn man waar hij kan. Het komt wel goed. Dit blijft niet duren. Dat hou ik me meermaals per dag voor nu .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...