Spring naar bijdragen

Sita2

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1.607
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2.016 profielweergaven

Sita2's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Sita2

  Terug van weggeweest

  Lieve mensen, hoop dat het met jullie ook goed gaat! Ik heb vandaag mijn eerste mijlpaal vandaag gehaald: 1 maand. Iedere dag opnieuw weer 0 op naar maand 2. Liefs Sita
 2. Sita2

  Terug van weggeweest

  Lieve mensen die me lezen. Ik ben aan het opkrabbelen. De eerste 10 dagen van mijn droge jaar achter de rug. In 2018 drink ik niet, neem ik Refusal, blijf ik mijn EMDR doen en ga ik ook naar een psychiater (m.n. voor de Refusal). Dit forum of de teneur die het regelmatig heeft, is voor mij niet helpend. Al langer niet. Bij AA vind ik wat ik nodig heb. Neemt zeker niet weg dat ik aan een aantal mensen wel veel steun heb gehad, dat ik van mensen heb geleerd en ook begaan met ze ben en die mensen ook ga missen. Dank jullie wel en het gaat jullie allemaal goed! Misschien meld ik me af en toe nog eens, misschien niet maat ik vond het wel zo netjes om heel even te laten horen hoe het met me gaat. Sita
 3. Een afscheidsgroet, het gaat jullie goed, oprecht en goed gemoed. Blijf aub openstaan voor een ieder, ze zijn het waard met open en gesloten kaart. Het allerbest voor iedereen! Liefs Sita
 4. Sita2

  Terug van weggeweest

  Wel een fijn weekend gehad met veel ontspanning en helaas ook wel veel drank. Nu mijn hele nek vast, spanning moet er toch uit. Probeerde juist wat te letten op de leuke dingen in het leven, maar voel me vandaag weer erg down. Morgen weer naar therapeut die belooft heeft niet de diepte in te gaan maar op rust in te steken. We worstelen door tot volgende week.
 5. Wel een beetje jaloers op jullie sneeuw. Heerlijk knus binnen. Afijn, probeer het na te bootsen in de airco op bed enorme last van mijn nek en tussen mijn schouderbladen.Zit helemaal vast en stik van de pijn.
 6. Sita2

  Terug van weggeweest

  Donkere dagen voor me. Buiten werk om heel rustig aan. Minder moe dan woensdag en donderdag. Dat is tenminste al wat.
 7. Sita2

  Terug van weggeweest

  Superheftige EMDR sessie gehad vandaag. Pfft wat kost het toch een moed om dit te blijven doen. Toch weet ik dat het goed is.
 8. Sita2

  Terug van weggeweest

  Dank je lieve Kruidenthee
 9. Sita2

  Nieuw hier

  Mooi geschreven Kruidenthee! Ik herken wat je schrijft ook over dat gevoel over strijdende mensen zoals ik nu, toen ik een tijd was gestopt. Zie me nu weer strijden... In ieder geval kijk ik eigenlijk ook weer uit naar dat stuk, maar dan om het blijvend te laten zijn.
 10. Sita2

  Terug van weggeweest

  Gisteren wel iets gedronken, maar beduidend minder dan de dagen ervoor. Zelfs met een beetje drinken heb ik er al last van als ik stop: zweet brak me uit en me zenuwen leken allemaal op scherp te staan. Zoveelste wake up call. Manlief hielp me rustig te blijven. Vandaag wil ik nog minder of zelfs helemaal niet. De dag is in ieder geval fijn begonnen.
 11. Sita2

  Terug van weggeweest

  Bijzonder hoe jullie vertrouwen in me hebben. Ik heb het niet en beschaam ieders iedere dag. Gisteren weer helemaal mis. Vandaag moet het anders. Manlief gaat me helpen. Ik kan het niet alleen. De 19e afspraak psychiater. Duurt nog lang maar het zou mooi en goed zijn voor die tijd al beter bezig te zijn. Ik voel me niet sterk, maar wil niet meer zo door.
 12. Sita2

  Terug van weggeweest

  Jazeker hebben ze dat door.
 13. Sita2

  Terug van weggeweest

  Zwaar met iets erachter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...