Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Asterix

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1903
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Asterix

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1779 profielweergaven
 1. Nancy, gecondoleerd met het verlies van je pa. Sterkte toegewenst voor jou en je naasten.
 2. Goed Lika, dank je. (Beter laat dan nooit reageren hè?)
 3. Dat is wel erg snel om van de diazepam af te komen zeg. Vooral gezien het feit dat anderen er soms een jaar over doen om van veel minder af te komen, knap.
 4. Ik herinner dat een of andere cabaretier hier ook eens aan refereerde, zoveel nutteloze info. "Foxy foxtrot met je elastieke benen", wat moet je daar nu weer mee...
 5. Toen ik nog studeerde lepelde ik zo 123 alle items uit keek op de week op van de avond ervoor. Nu moet ik eerst een half uur denken wie er ook alweer bij Pauw was geweest...
 6. DD-27-ZR....Cx uit 1978....inderdaad raar dat geheugen...
 7. Nu nog maar 55, ze zijn behoorlijk geschrokken..
 8. Hoezo? Wij zijn toch ook geen familie van jou en noemen je toch ook Fleurtje?
 9. Asterix

  Woorddomino III

  Zitten jullie nu alweer allemaal hier zinnetjes te maken?
 10. @Bob Het gaat nog steeds goed en laat maar staan als je wilt.
 11. Tis maar een dunne lijn, soms zijn middelen warm bedoeld maar gaan ze er koud ook goed in, neem overgebleven chinees uit de koelkast, kan er zo, hopla, uit de bak koud in. Warme gehaktbal mag ook koud, melk kan ook koud en warm, alhoewel niet tegelijk. En wat dacht je van thee?
 12. Ik moest mijn bier ook altijd lauw, als ik wel eens wat uit de koeling bij de cafetaria haalde moesten ze eerst even op de verwarming. Ik ben hierin waarschijnlijk uniek. Alleen mijn ijs vanavond moet koud!
 13. Mogguh allen, nog 2 dagen en dan is de hitte verdwenen, als ze gelijk hebben. Vanavond maar op de slaapkamer tv kijken, scheelt een slok op een borrel. And the Lord said unto John, ”Come forth and you will recieve eternal Life.” But John came fifth, and won a toaster.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...