Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Asterix

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1867
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Asterix

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1562 profielweergaven
 1. Asterix

  Zondag 21 juli

  Sterkte Cleo, dat moet ernstig schrikken zijn geweest. 54 geworden, pfff, ik ook deze week...
 2. Asterix

  Zondag 21 juli

  En je bedoelt natuurlijk Dyane, geen eend..
 3. Ziezo Kohmans, je hoeft niet verder te zoeken!
 4. Kijk, Borreltje weet het al..
 5. Je kunt beter je vrouw laten zoeken, Koh, die kunnen dat beter, dat is een algemeen bekende waarheid als een ezel. Ik kijk ook overal overheen, zelfs al ligt het voor mijn neus. Probeer maar eens met dat haakje, je zult zien dat ze het zo heeft...
 6. Jij maakt meer kans op natte voeten dan ik Koh, als alle wolken leeg zijn zal een kleine survivor zijn sponsje hier wel leegknijpen... Kom regen, geef mijn paraplu reden voor zijn bestaan.
 7. Dacht dat ik de enige was met dit 'probleem', goede reden om me verre te houden van dit soort zaken. Oh, Sober, niet meelezen aub, je moest pauze nemen van het forum, weet je nog? Nog steeds droog in het oosten...
 8. Int oosten des landes.
 9. Dat wordt dan lachen volgende week...
 10. Nancy wordt er al lyrisch van, hahaha.
 11. Als het maar helpt, Ko, das waar. Ik kende het middel omdat mijn vrouw het vorig jaar voorgeschreven heeft gekregen van een psych. Een andere arts die haar van de medicijnen probeert af te helpen verzocht haar er meteen mee te stoppen. Het middel was volgens hem onvoldoende onderzocht op lange termijn effecten. Daarvoor is het te kort op de markt.
 12. Lyrica? Tjeemig, Koh, das geen kinderachtig goedje.
 13. Nou en of ze dat doen, ook zonder darmklachten. Zijn moeder is een labrador en labradors zijn vuilnisbakken. Staan ze om bekend.
 14. Vanaf het begin is het al geouwehoer met zijn darmen, maar toen kwam het door een parasiet en tegelijkertijd een salmonella infectie, dat werd met antibio verholpen. Hij vreet wel van alles wat hij vindt, dat is ook niet bevorderlijk We gaan vaak met hem naar een hondenrenveldje, hij graast er net als was het een koe, grote zandkloeten verdwijnen als zoete koek. Ik ga niet prutsen met gewoon menseneten, dan raak je het spoor helemaal bijster. En inderdaad, voer van de dierenarts, hetzelfde merk wat alle dierenartsen verkopen. Was nergens anders te krijgen volgens hun, want speciaal spul, maar gewoon online verkrijgbaar. Scheelt 20 eurietjes per zak. Ik heb zo'n zak besteld en die kwam net, dat gaan we maar even proberen en eens kijken of het helpt.
 15. Helpt niks, blijft even duur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...